- 24 Temmuz 2024
- 1.385
- 3.391
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.541
Sen yaparsın baksana biz hamileyken kestiriyoruz helal olsun bacıııSeviyorum açıkcası ama bebişten sonra ne olurum onu yaşayıp görücem acıkcası
Gezmeee geziyorsan hastaneye yakın gezin yavSon gezmem benim hastane çantamda yanımda olacak bayramı da atlatırsam daha gezme filan yok durucam artıksöz veriyorum
Oyy maşallah tam bir tosuncuk geliyor deseneGünaydınnnn güzel anneler
Bizimde kontrol günümüzdü. 35+6 itibari ile nst ye ilk defa girdim herhangi bir sorun çıkmadı. Bebek 2 haftadır baş aşağı, 3 kg 48 cm doktor böyle giderse 4 kg olur dedi25 hazirana kadar doğurmuş olursun dedi ama neye göre öyle dedi bilmiyorum bende 26 Haziran oldun dedim artık yeni güncelleme karpal tünel sendromu çıktı atel takıyorum parmaklarım bileğim fena ağrıyordu bu iyi gelecek yaralarımı saracakmış
36-37 hafta gibi çatı muayenesi yapılıyor planlı sezeryanlara gün veriliyor canımKızlar doğum tarihini çatı muayenesi yapıp mı belirliyor doktor? Bana çatı 37'de demişti neye göre gün veriyor size
Ayy vallahi öyle 1 ay sonra kucağımıza alacağız inşallah yeni bir maraton başlayacak yaAmin canım benim inşallahbenim kızım da öyle bayılıyor bebeklere. Her bebek gördüğünde içi gidiyor bana anlatıyor heyecanlı heyecanlı. Benim de mi öyle bebek kardeşim olacak diye soruyor her seferinde ilk göreceği anı çok merak ediyorum nasıl tepki verecek.. Sürekli soruyor ne zaman gelecek diye. İnşallah çok sevecekler inşallah hep sahip cikacaklar kardeşlerine ay geçen bende gördüm yeni doğmuş annesi kontrole gelmiş 3 günlük. Bebek ağlıyor kadın da çocuk doktorunun yanında baba da kadın doğumcunun önünde pusetle bekliyor. Ama çocuk nasıl ağlıyor baba hiç bir şey yapmıyor sadece puseti sallıyor, belli ilk çocuk napcanı da bilmiyor. Bebek ağladıkça içim gitti o ağladı ben bir garip oldum. En sonunda anneyi aradı durmuyor bu nerdesin diyor kadın geldi emzirdi falan ama derdi süt de değildi bence çünkü gene susmadı emdi biraz istemedi sonra bıraktı falan gene ağladı gene ağladı. Onları öyle görünce eşime dedim ki 2 ay içinde biz de böyle olcaz yine
Öğretmen gibi kısmına katılıyorum gelip başıma dikilip nasıl emziriyorum diye bakıyordu kadınsağlık ocağına kontrole gittik oradaki ebem diyor nasıl emziriyorsun bir bakayım diye ama onların sayesinde öğreniyoruz işte hiç yara olmadı benim şükür başlarda hep emzirip krem sürdüm sanırım onun da faydası oldu
Ben ilk gebeliğimde 39.haftada kalçamda 3 çizgi gördüm başka çatlamadım biraz genetik sanırımAlt karnım çatladı ben krem sürüyorum yağ filan yok umarım daha çatlamam aminmerak etme çatlamayan varsada son hafta çatlayanlar dahi olur
Yaa çok güzel bir düşünce sevdiği bir dergi kitap vs olabilir güzel bi çerçeve olur işte buna kardeşin ile ilk fotoğrafını koyacağız arkasına not yazacağız kardeşin büyüyünce okuyacaksın gibi şeyler dersin mutlu olur daha iyi kabullenir kardeşiniKızlar bir sorum olucak ; oğlum 5 yaşında kardeşi doğunca ona bir abi kutusu vermek istiyorum içinde anlamlı hediyeler olsa diye düşündüm siz böyle bir sey yapıcak mısınız neler koyabilirim içineSevdiği oyuncağı , biraz çikolata koyucam baska ne olabilir
Kuzum akciğer en son gelişen organlardan o yüzden kilosunun iyi olmasının küveze girmekle bi alakası yok kilosu olup solunum sıkıntısı olursa da küveze girebilir ya da kilosu az olup solunum sıkıntısı yoksa küveze girmez.Evet canım ben sadece çok yiyorsun dan biraz sinirleniyorum inanki sadece bebeğe fayda edicek kilo aldırıcak şeyler yiyorum avakado ceviz süt et balık çünkü benm çok kasılmalarım var korkum erken doğarsa bari kilosu tam olsun küveze girmesin tek istediğim o sağlıklı olması birde bekliyce gücüm takatim de kalmadı artık çok ama çok bunaldım
Büyükçekmece sana yakın mı kız ben oralarda takılıyorum artık birkac ay buralıyımGezmeee geziyorsan hastaneye yakın gezin yavsonra ben sana don getiririm görürsün
Vallahi Orda oturuyorum Allah iyiliğini versinBüyükçekmece sana yakın mı kız ben oralarda takılıyorum artık birkac ay buralıyımdon getirmek zorunda kalırsan
HahahaahhahaVallahi Orda oturuyorum Allah iyiliğini versin
Konuş kraliçeeBen karışmak istemem ama kızlar bayramda şehir değiştirmeyin bence ya ne olur ne olmaz artık 9. Aya gireceğiz neredeysehele ki kaynana için hayatta değmez onlar gelsin el öpsün Hahaayyt
Evet evet çok şükür kafam rahatladı artık paşam ne zaman gelirse bundan sonraHadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzucuklar yane güzel işte çanta hazır olunca insan rahat ediyor en azından
Ahhahah doktor bugün bana aynısını dedi evden çıkmak bayramlaşmak gezmek yok. Çok isterlerse ayağına gelsinler dediBen karışmak istemem ama kızlar bayramda şehir değiştirmeyin bence ya ne olur ne olmaz artık 9. Aya gireceğiz neredeysehele ki kaynana için hayatta değmez onlar gelsin el öpsün Hahaayyt
Kız ne alakası var uzun saçla onunHem anneyim hem sexiyim diyorsun yani
Ayy evet tosuncuk geliyor gerçektenOyy maşallah tam bir tosuncuk geliyor desene
Sana da geçmiş olsun canım
36-37 hafta gibi çatı muayenesi yapılıyor planlı sezeryanlara gün veriliyor canım
Ayy vallahi öyle 1 ay sonra kucağımıza alacağız inşallah yeni bir maraton başlayacak ya
Eşim de oğluşumuz bakalım abisi gibi mi olacak nasıl olacak diye merak ediyor son günlerde, bende acaba abisi bebek ağladıkça ne yapacak seveyim derken zarar verir mi, gece o uyandıkça abisi de duyunca uyanır mı gibi gibi sorular dönüyor aklımda
Ben ilk gebeliğimde 39.haftada kalçamda 3 çizgi gördüm başka çatlamadım biraz genetik sanırım
Yaa çok güzel bir düşünce sevdiği bir dergi kitap vs olabilir güzel bi çerçeve olur işte buna kardeşin ile ilk fotoğrafını koyacağız arkasına not yazacağız kardeşin büyüyünce okuyacaksın gibi şeyler dersin mutlu olur daha iyi kabullenir kardeşini
Benim oğlum 19 aylık kardeşi doğunca 20 aylık olacak acaba bende öyle bir şey yapsam anlar mı kardeşin getirdi sana bunları filan desem
Kuzum akciğer en son gelişen organlardan o yüzden kilosunun iyi olmasının küveze girmekle bi alakası yok kilosu olup solunum sıkıntısı olursa da küveze girebilir ya da kilosu az olup solunum sıkıntısı yoksa küveze girmez.
Mesela yakın arkadaşımın kızı 38+4de sezeryan oldu onda da preeklemsi vardı kilosu 3350 idi ama küvezde kaldı 20 gün kadar solunum sıkıntısı olduğu için
Benim oğlum 2780 gr doğdu ama hiç solunum sıkıntısı olması küveze felan da girmedi.
Genelde 2500 altı düşük doğum ağırlığı sayıldığı için onlar direk küveze alınıyor
Sen şekerine dikkat edip bebeğini anne karnında mümkün olduğunca tutmaya bak bebişlerin gelişimi 36 sonrası ancak tamamlanmaya başlıyor çünkü
İri bebek su fazlalığı vs durumlar da direk erken doğum sezeryan endikasyonu oluyor o yüzden yine bebeğin için yerinde olsam 1 ay giderim diyetisyene ekstra dikkat ederim
Ay fotoğraf fikri çok güzel çerçeve alayımYaa çok güzel bir düşünce sevdiği bir dergi kitap vs olabilir güzel bi çerçeve olur işte buna kardeşin ile ilk fotoğrafını koyacağız arkasına not yazacağız kardeşin büyüyünce okuyacaksın gibi şeyler dersin mutlu olur daha iyi kabullenir kardeşini
Benim oğlum 19 aylık kardeşi doğunca 20 aylık olacak acaba bende öyle bir şey yapsam anlar mı kardeşin getirdi sana bunları filan desem
Kız hangi hastanede doğuracaksın söyle bakalım belki yan yana doğuracağızHahahaahhahabak seni asla zora sokmuyorum dibine kadar gelmişim
Benimki de dibimde ne güzel gitmeyin ya en iyisiKonuş kraliçeeSon 10 gündür arayıp sormuyo kayınvalidem cidden sinir oldum bu kız naptı ne etti doğurdu mu insan bir arar ya . ilk defa bu bayrama gitmicez zaten kımıldayacak halim yok hiç 4 saat gidip gelemem valla. yarın arar ama gelmiyor musunuz diye öfff.
Bende doktor dedi diye diyorum ahahahhahaaAhhahah doktor bugün bana aynısını dedi evden çıkmak bayramlaşmak gezmek yok. Çok isterlerse ayağına gelsinler dedi
Yıka kuzum yıka hazır olsun artık çantanSırf o yüzden çamaşır yıkamaya başladım
Kız şehir değiştiremiyorum ilçeye gidicem 50 dklik mesafe. Eşim de kendi ilçesine gidecek onunki de 2 saat falan.Ben karışmak istemem ama kızlar bayramda şehir değiştirmeyin bence ya ne olur ne olmaz artık 9. Aya gireceğiz neredeysehele ki kaynana için hayatta değmez onlar gelsin el öpsün Hahaayyt
Kız bende seviyordum bir zamanlarSeviyorum açıkcası ama bebişten sonra ne olurum onu yaşayıp görücem acıkcası
İnan aynı şeyleri düşünüyoruz kuzum seveceğine eminim ama gece uyanıp gelir mi ağladıkça bir de onu uyutmaya çalışır miyim iki çocuk arasında delirir miyim kafamda milyon soruOyy maşallah tam bir tosuncuk geliyor desene
Sana da geçmiş olsun canım
36-37 hafta gibi çatı muayenesi yapılıyor planlı sezeryanlara gün veriliyor canım
Ayy vallahi öyle 1 ay sonra kucağımıza alacağız inşallah yeni bir maraton başlayacak ya
Eşim de oğluşumuz bakalım abisi gibi mi olacak nasıl olacak diye merak ediyor son günlerde, bende acaba abisi bebek ağladıkça ne yapacak seveyim derken zarar verir mi, gece o uyandıkça abisi de duyunca uyanır mı gibi gibi sorular dönüyor aklımda
Ben ilk gebeliğimde 39.haftada kalçamda 3 çizgi gördüm başka çatlamadım biraz genetik sanırım
Yaa çok güzel bir düşünce sevdiği bir dergi kitap vs olabilir güzel bi çerçeve olur işte buna kardeşin ile ilk fotoğrafını koyacağız arkasına not yazacağız kardeşin büyüyünce okuyacaksın gibi şeyler dersin mutlu olur daha iyi kabullenir kardeşini
Kuzum akciğer en son gelişen organlardan o yüzden kilosunun iyi olmasının küveze girmekle bi alakası yok kilosu olup solunum sıkıntısı olursa da küveze girebilir ya da kilosu az olup solunum sıkıntısı yoksa küveze girmez.
Mesela yakın arkadaşımın kızı 38+4de sezeryan oldu onda da preeklemsi vardı kilosu 3350 idi ama küvezde kaldı 20 gün kadar solunum sıkıntısı olduğu için
Benim oğlum 2780 gr doğdu ama hiç solunum sıkıntısı olması küveze felan da girmedi.
Genelde 2500 altı düşük doğum ağırlığı sayıldığı için onlar direk küveze alınıyor
Sen şekerine dikkat edip bebeğini anne karnında mümkün olduğunca tutmaya bak bebişlerin gelişimi 36 sonrası ancak tamamlanmaya başlıyor çünkü
İri bebek su fazlalığı vs durumlar da direk erken doğum sezeryan endikasyonu oluyor o yüzden yine bebeğin için yerinde olsam 1 ay giderim diyetisyene ekstra dikkat ederim
Canım uzun saç kadınlık simgesidir dişilik simgesidir nasıl sexilikle ne alakası var olur muKız ne alakası var uzun saçla onunben üşendim kestirmedim epey uzadı. Yazları kurutma derdim yok yıka çık daha kolay şekil alıyor en kötü örgü örüyorum açınca doğal dalgalı oluyor. Kısa saç bana daha zor geliyor her yerden tutam fışkırıyor toplayınca toplamasan yakıyor enseyi.
Canım bezmialeme gidiyorum orda dogum yapıcam nasip olursa senin hangi hastaneKız hangi hastanede doğuracaksın söyle bakalım belki yan yana doğuracağız
Bakalım ben ne zaman pes edeceğimKız bende seviyordum bir zamanlarsonra ilk çocuk oldu anne topuzu bir yapıştı salına salına gezemiyorum artık gözlerim yaşlı hey gidi gençlik
Of inan ki bende öyle hissediyorum ne koymadım acaba daha ne koymalıyim derken derken sürekli eksiklik hissi varEvet evet çok şükür kafam rahatladı artık paşam ne zaman gelirse bundan sonraama sanki hep eksik varmış gibi geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?