Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doğumdan sonra ilk adetiniz nasıldı. Dün çok afedersiniz aniden kanama başladı hayatımda hiç böyle bişey yaşamamıştım ben çok özür dileyerek lohusa kilodunu bile 2 saate kalmadan değiştirecek durumdayım normal mi bu durum doktora gitmeliyim
Merhabalar ben eylül annelerinden geldim. 10 haftalık bebeğim var. Memelerim eskisi gibi sertleşmiyor meme terbiyesi olabilir mi yoksa sütüm mü azalıyor? Bir de bebekleriniz kaç dk emiyor?
Peki dururken uyumadığında keyfi yerinde mii yoksa az az yatıp kalkıyor mu , bizimki 1.5 saat dolunca başlıyor aşırı huysuzlanmaya tüm günüm onu uyutmaya çalışmakla geçiyor ayakta salla kucakta pışpışla emerken de asla uyuyakalmaz memeyle savaş halinde çünkü 2 uykuya tek uykuya geçmeyi dört gözle bekliyorum hayır dayanamıyorsan vur kafayı yat di mi yok huysuz huysuz bağırıyim ve uyumiyim derdinde