- 24 Kasım 2025
- 57
- 18
- 3
Dimi bende Oyle dusundum biraz sabirsizimdaBence garanti olsun 6+4 'te git ki görebilesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi bende Oyle dusundum biraz sabirsizimdaBence garanti olsun 6+4 'te git ki görebilesin
KArından mı vajinal mi bakildiKızlar ben kalp atımı için 6+1de gittim doktor göremedi epey detaylı ultrasona baktı hatta bi radyoloji doktoruna yönlendirdi o da rapora “
Endometrial kavitede gebelik kesesi içerisinde 6 hafta ile uyumlu embriyo izlenmiştir, kalp atımı ayırtedilemedi.” Yazmış doktor bi hafta sonra son bir kez gelin eğer kalp atımı göremezsem farklı şeyler konuşuyor olacağız dedi çok tedirgin oldum
Böyle bir şey yaşayan oldu mu
her ikisi de yapıldıKArından mı vajinal mi bakildi
Endişelenme kalp atışı için 8.haftaya kadar bekliyorlar. Kimi 5te kimi 6 da kimi 7de 8de görüyor.Bu ne kadar erken görülürse o kadar sağlıklı demek değil.Bebiş gözükmüş çok şükürher ikisi de yapıldı
Sana diyorum bende öyleyim regle 5 gün kala öğrendim ve asla geçmiyor zamanDimi bende Oyle dusundum biraz sabirsizimda![]()
öyle mi diyorsunuz çok teşekkür ederim içime su serptiniz inşallah duyarızEndişelenme kalp atışı için 8.haftaya kadar bekliyorlar. Kimi 5te kimi 6 da kimi 7de 8de görüyor.Bu ne kadar erken görülürse o kadar sağlıklı demek değil.Bebiş gözükmüş çok şükürtelaşlanma kalbi de duyacaksındır Allahın izniyle.
6+1 çok erken değil mi zaten doktorlara kalsa 8. Haftada gelin diyorlar kalp atışı için biz sabırsız olduğumuz için erkenden gidiyoruzKızlar ben kalp atımı için 6+1de gittim doktor göremedi epey detaylı ultrasona baktı hatta bi radyoloji doktoruna yönlendirdi o da rapora “
Endometrial kavitede gebelik kesesi içerisinde 6 hafta ile uyumlu embriyo izlenmiştir, kalp atımı ayırtedilemedi.” Yazmış doktor bi hafta sonra son bir kez gelin eğer kalp atımı göremezsem farklı şeyler konuşuyor olacağız dedi çok tedirgin oldum
Böyle bir şey yaşayan oldu mu
Forumdan okuduğumda gebeler erken demiş ama doktorumuza kalsa daha da erken gidecektik ben beklemek istedim6+1 çok erken değil mi zaten doktorlara kalsa 8. Haftada gelin diyorlar kalp atışı için biz sabırsız olduğumuz için erkenden gidiyoruz
Bir kere bu şekilde konuşan bir doktora bir daha gitme derim balım. Yani bunu korkutmadan sadece haftaya gel bir de haftaya bakalım diyebilirdi sadece. İnsanı strese sokuyorlar. Sen telaş yapma ama başka bir doktora gozuk istersen. 8.haftada 9.haftada bile kalp duyan var burada. Allahtan umudunu kesme. Doktorlara kalsa benim de doğal yolla çocugum olmazdı. Bhnu dedikten 2 ay sonra oldu. Sen Allaha dua et Allaha güven sığın. Olursa da var hayır olmazsa da var hayır. Ama daha mac bitmediöyle mi diyorsunuz çok teşekkür ederim içime su serptiniz inşallah duyarızilk defa gebelik yaşıyorum hekimde çok keskin konuşunca epey tedirgin oldum açıkçası
Aaa ilk defa erken çağıran bir doktor görüyorumForumdan okuduğumda gebeler erken demiş ama doktorumuza kalsa daha da erken gidecektik ben beklemek istedim![]()
Çok haklısınız Rabbimizden başka güvenecek sığınacak kimsemiz yok O bizim için hayırlı olanı bizden iyi bilirBir kere bu şekilde konuşan bir doktora bir daha gitme derim balım. Yani bunu korkutmadan sadece haftaya gel bir de haftaya bakalım diyebilirdi sadece. İnsanı strese sokuyorlar. Sen telaş yapma ama başka bir doktora gozuk istersen. 8.haftada 9.haftada bile kalp duyan var burada. Allahtan umudunu kesme. Doktorlara kalsa benim de doğal yolla çocugum olmazdı. Bhnu dedikten 2 ay sonra oldu. Sen Allaha dua et Allaha güven sığın. Olursa da var hayır olmazsa da var hayır. Ama daha mac bitmedidaha yeni minicik şuan
![]()
Ben de şaşırmıştımAaa ilk defa erken çağıran bir doktor görüyorum
Olacaktır en hayırlısı balımÇok haklısınız Rabbimizden başka güvenecek sığınacak kimsemiz yok O bizim için hayırlı olanı bizden iyi bilirdediğiniz gibi biraz bekleyip başka bir doktora daha gideceğim
Rabbim tamamına erdisin inşallah hepimizinkini hayırlı uğurlu olsun senin de inşallah
![]()
Evet ilk kızım 4.5 yaşında 2. İçin de erken menopoz değerlerim y0kselmişti önümüzdeki ay tüp bebeğe bailayalım demişti doktor. Şükür nasip oldu sağlıkla ilerlesin ve gelsin de inşallahÇok haklısın aslında bitmeyen bir kaygı silsilesi senin ikinci çocuğum mu canim
Emzirmiyorum ama çok sinirliyim bende ya herşeye durduk yere geriliyorum. Kızıma eşime hiç olmayacak şeylere yükleniyorum normal mi ya içim daralıyor bazen vicdan azabı çekiyorum ama sonra yine aynıBen de bugün son kere kan verdim 1473 çıktı bat 8 Aralık, haftaya Salı 5+1 de kese için randevu aldım hayırlısı bakalım .. ben hala emziriyorum bu arada başka emziren var mı kendimi çok yorgun hissediyorum![]()
Aaa ne güzel olmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah yaş aralığı da gayet güzel benim de bir kızım var ama 8 yasindaEvet ilk kızım 4.5 yaşında 2. İçin de erken menopoz değerlerim y0kselmişti önümüzdeki ay tüp bebeğe bailayalım demişti doktor. Şükür nasip oldu sağlıkla ilerlesin ve gelsin de inşallah
Ayyy ilk çocuğun ne kadarlık canım senin için bi hayli yorucu oluyordur gercektenBen de bugün son kere kan verdim 1473 çıktı bat 8 Aralık, haftaya Salı 5+1 de kese için randevu aldım hayırlısı bakalım .. ben hala emziriyorum bu arada başka emziren var mı kendimi çok yorgun hissediyorum![]()
Allah bağışlasın sizinki dw güzel bir aralık daha çok yardımcı olur benceAaa ne güzel olmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah yaş aralığı da gayet güzel benim de bir kızım var ama 8 yasinda