• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar buraya yazmıştım ya boş gebelik diye . 6+4 filandı sanırım doktor öyle dedi cuma günü
Bugün devlete gittim doktor bebeği gördü ama 1 hafta geriden geliyo dedi . 5+ 4 müş
Kalp atışını dinletti
Çok sevindim cnm ama 5+4se nasl kalp atışını dinletti bn dün gittim 5+5dm şuanda duyulmaz kese var ama bebek varmı yokmu bilemeyiz dedi bana haftaya çağırdı bakmak icin

Siz kaç haftalıksınız nasıl kanama gördünüz
Kanama dedgildi benimki akıntıyla beraber gelen bir pembelikti sadece bazen adet olmadan önce hafif gelir ya öyle bir defa geldi peceteye silince başkada gelmedi ama kasıklarım çok ağrıyor öğrendim günden beri her an adet olcam sanki hep öyle ağrıyor

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi
Bnde 5+6yim bana da sadece kese gösterdi cnm haftaya belli olur dedi Bebek varmı yokmu diye bende korkuyla beklyorm oğlumda çok erken duymuştum kalp atışını bu değişik anlamdm

Kanama dedgildi benimki akıntıyla beraber gelen bir pembelikti sadece bazen adet olmadan önce hafif gelir ya öyle bir defa geldi peceteye silince başkada gelmedi ama kasıklarım çok ağrıyor öğrendim günden beri her an adet olcam sanki hep öyle ağrıyor
Anladım ben cumadan beri çamur gibi kahverengi kanama görüyorum

Bnde 5+6yim bana da sadece kese gösterdi cnm haftaya belli olur dedi Bebek varmı yokmu diye bende korkuyla beklyorm oğlumda çok erken duymuştum kalp atışını bu değişik anlamdm
Benim ilk Allahım inşallah benimde sağlıklı bir gebelik olur

Anladım ben cumadan beri çamur gibi kahverengi kanama görüyorum
Doktorum kırmızı dolu dolu kanama olmadığı sürece çok endişelenme dinlen bol bol dedi Bebek yerlestikce bazı kişilerde budurum çok gorulebiliyormus

Doktorum kırmızı dolu dolu kanama olmadığı sürece çok endişelenme dinlen bol bol dedi Bebek yerlestikce bazı kişilerde budurum çok gorulebiliyormus
Bilmiyorum ama aşırı kahverengi kanama görüyorum birde kese etrafında kanama var benim

Arkadaşlar merhaba, benim tsh 9,13 çıkmış. Haftaya kadın doğum randevum var.birisi dahiliyeye git dedi ne yapmaliyim

Arkadaşlar merhaba, benim tsh 9,13 çıkmış. Haftaya kadın doğum randevum var.birisi dahiliyeye git dedi ne yapmaliyim
gebe dahiliyesine gidin. Şekerinize tsh nize baksın. Bir de aç olun kan verirken. Aç tok arasında fark oluyormuş. Diger degerlerinize de bakarlar🤍

Evet açıl bazen koyu ama benim sürekli geliyor
Bir şey olmaz inşallah ben doktora yazdığımda yerleşme kanaması olabilir dedi progestan başlattı onu içtim ilk gün durdu diye bıraktım ilacı ,tekrar etti leke .bikaç gündür içiyorum bugün yok bakalım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız🌸

Çok sevindim cnm ama 5+4se nasl kalp atışını dinletti bn dün gittim 5+5dm şuanda duyulmaz kese var ama bebek varmı yokmu bilemeyiz dedi bana haftaya çağırdı bakmak icin
Bilmiyorum ki 🤷‍♀️ dinletti vallahi :) inş bebek diye benimkini dinletmediler 😀
Ya çok deneyimsizlerdi zaten
Vajinal baktılar

Bir şey olmaz inşallah ben doktora yazdığımda yerleşme kanaması olabilir dedi progestan başlattı onu içtim ilk gün durdu diye bıraktım ilacı ,tekrar etti leke .bikaç gündür içiyorum bugün yok bakalım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız🌸
Canım kaç haftalıksın

gebe dahiliyesine gidin. Şekerinize tsh nize baksın. Bir de aç olun kan verirken. Aç tok arasında fark oluyormuş. Diger degerlerinize de bakarlar🤍
Bu kan tahlilini verirken açtım. Birde ilk cocugumda da yükselmişti sonra düşmüştü

Back
X