Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153

Valla benim de nasıl kaşınıyor anlatamam. İlk zamanlar kaşımadım. Ama daha tutamıyorum kendimi hatır hatır kaşıyorum. Henüz görünürde çatlak yok ama bazen de doğum sonrası oluşuyor, bakalım

Kızlar bu işler tamamen nasip kısmet. Ben o baş ağrısını da çekmiş biri olarak söylüyorum, olsa da bir şekilde geçiyor dünyanın sonu değil. Kiminde hiçbir şey olmuyor kiminde her şeye denk geliyor ama en nihayetinde hepsi Bir süre sonra geçiyor. O yüzden düşünmeyin akışına bırakın

Hayat değiştiren bir an olduğundan insan ne hissedecegini de bilemiyor. Ben de yarın sabah ameliyat olacağıma inanamıyorum. İnşallah hepimiz için her şey olabildiğince yolunda gider.
İnşallah
Kız su içmeden nasıl duruyorsunuz ya ben gece susadığım için uyanıyorum
Al benden de o kadar. 350 ml bardakla su koyuyorum gece bir seferde bitiyor namaza falan kalkınca bi daha gidip alıyorum sabah uyanır uyanmaz bir daha. Çok susuyorum. Normalde hiç öyle su içen biri değildim eskiden
Offf Salı gününe az kaldı kızlar çok heyecanlanmaya başladım ben
Kız heyecanlanmakta çok haklısın ne kaldı kiii
Ehehe, öyle diyor ama dile kolay 5 gün yani. O kadar da az değil.

Ya bol sürdüm ben ama maalesef sabah 7 den akşam 7 ye kadar işte olduğum için süremedim. Birde su içmeyi azaltttım, eee zaten cildim kuru. Doğal olarak çatladık canı sağolsun prensesimin
Ben sadece uyku arasında 1.5 lıtre su içiyorum gündüzü sız düşünün gebelıgımı suya borçluyum resmen
İnan bana prenses gibi hamilelik geçirdim. Ve hep su içmemden kaynaklı dedim günde 3 litre kesin içer gerisi bonus derdim. 1 aydır suya karşı iştahım kesildi çatlaklar çıkmaya başladı ağrılarım arttı sanki.
Bende başta çok üzüldüm ama şimdi kızımın canı sağolsun diyorum
Vajinal kararma yaşayan var mı acaba?
Maalesef ben ustelık koltuk altımda diğer ıkı gebelıgımde asla olmamıştı hatta enteresan göğüs uclarımdq karardı umarım gecıcıdır çünkü çok sorun ettım
Ya vajinaya dikkat etmedim ama maalesef göğüslerim ve koltuk altlarım çok karardı. Doğumdan sonra umarım geçer. Normalde bembeyazdı koltukaltım, insan kolunu kaldırmaya utanıyor valla

Ay inşallah canım benim zamanında gelsin kuzucuklar

İnşallah 4 üzeri olmaz. Şahsen vicdan azabı duyarım.
Yanıma bir kadın geldi. Evde ikizi varmış, ikinci hamileliği (tekil) şu an. O da yarın sezaryen olacak aynı doktora. İnşallah beni alırlar ilk. Ben stres olurum bekledikçe.

Kızlar size haber vermeye hiç fırsatım olmadıBiz cuma günü 17:45’de kızımızı kucağımıza aldık Suni sancı ile doğum yaptım. Hem uykusuzluğa alışmaya hem de iyileşmeye çalışıyorum Bu minik kızı uyutup size tekrar yazayım. Merak ediyorum sizler ne yaptınız

Gözünaydın sağlıkla buyut inşallah

İnşallah geçici bi durumdur bende de oluşmuş çünkü..
Geçiçi diyorlar ya
allah analı babalı büyütsün inşallah canım doğumun nasıl geçti bebiş sen nasılsın

Yaa inşallah daha da kısa olsun zaten de bir 5 gün demiştin diye diyorum. Aynen yanından birinin gidip senin onu beklemen ister istemez strese sokar insanı. Ama düşünsene bitiverecek ya, bir bakacağız bu hamilelik hayal olup gitmiş.
Hayırlı olsun canım Allah'ım analı babalı büyütsün

Ayy Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın çok sevindim öp kokla bol bol

İnşallah sorunsuz sıkıntısız ağrısız sızısız güzel kolay bir doğum olur. Allahım şimdiden yardımcın olsun güç kuvvet versin.
Yanınıza kimseyi almıyorlar dimi doğumdan sonra. Kaç gün kalacaktın orda?
Gözünüz aydın. Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla büyütmek nasip olsun inşallahhh

Selam kızlar aslında bu gruba birlikte yazmaya başlamıştık ama mart ayında bebeğimi kaybetmiştim. Çok zordu ama şimdi anasayfada görünce girip bakmak istedim gruba doğum yapan arkadaşlar olmuş çok sevindim umarım herkes bebeğini sağlıkla alır kucağına. Bende bu sefer mart annelerine katıldım bakalım :) sizlerin heyecanını kalbimde hissettim. Hepiniz minicik yavrularınızla Allah'a emanet olun inşallah

İlk kaosumu yaşadım dakika 1 gol 1. Dünya kupasindaki Türkiye gibiyim şu an. Meğer burda saat 7'den sonra yemek yiyip içmek yasakmış sezaryen için. Bizim oralarda 22:00 diye biliyorum ben. Bilsem yemek yiyip gelirdim. Ya da 7 öncesinde yerdim yani yanımda getirip. Yemek de değil de tavırları rahatsız etti. Sanki dünyanın sonu gibi panik oldular. Aman.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı bir ömrü olsun minnoşun bizlere de dua et

E sen şimdi aç mı kalacaksın karnında bebeyle bunca saat
Ameliyat sonrası da hemen yemek yasak. İyice güçten düşer insan. Süt nasıl gelecek ne zaman gelecekte bebek emzirilecek. Gerçekten saçma bir sistem varmış orda

Ayyyy gözünaydın kuzum Allah analı babalı büyütsün

Kızlar, hepsini tek tek alıntılayamadım, çoğunu da okuyamadım; hepinize teşekkür ediyorum. Çok şükür sıkıntımız yok, bebeğim çok iyi Allah'a şükür.
@kumsal007 gözün aydın canım, doğum yapmışsın. Allah bağışlasın.
@Mirune bugün senin de yatışın yapılacaktı yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah sen de sıkıntısız, sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini. Allah'ım kolaylık versin; ameliyatın ve ameliyat sonrası rahat geçsin inşallah.
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim; Allah'ım sağlıklı, sıhhatli, uzun bir ömür versin bebişlerimize.
Doğum bekleyen arkadaşlarıma da diyorum ki: Hamileliğinizin tadını çıkarın. Çok az bir zaman sonra yanınızda olacak, sanki hiç karnınızda olmamış gibi...

E ameliyat kaçta belli değil kaş saat aç kalacaksın

`