Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Kızlar dünden beri ishal oldum. Oğlumdan hastalık geçti demiştim, boğazlarım tam iyi olmaya başladı şimdi ishal başladı. Tehlikeli midir yaşayan var mı?

Merhaba kizlar sesiniz solugunuz çıkmıyor neler yapıyorsunuz iyiyimisiniz

Kızlar selam biz bugün 6+4 olduk dr. gittik kalp atışını duyduk çok şükür. Dr haftası ile uyumlu gidiyor dedi ama benim kahverengi lekelenme devam ediyor son 2 gündür azalmıştı ama vajinal ultrasondan sonra artıyor sanırım benim. doktorum kanama alanı yok dedi şuanlık progestan kullaıyoruz sadece.

Bizde 7+1 iz kanama alanının durduğunu söyledi. Bundan sonra sanırım aşerme leri tiksinmeler başlayacak sanırım. Varmı sizlerde de belirtiler.

Bizde 7+1 iz kanama alanının durduğunu söyledi. Bundan sonra sanırım aşerme leri tiksinmeler başlayacak sanırım. Varmı sizlerde de belirtiler.
Yaaa sizinle aynıyız kendimle aynı görünce bile duygulanmam bende bulantı falan olmadığından iştahımın maşallahı var sadece ben ağlamamı durduramıyorum ilk defa böyle oldum tesadüfen keşfette falan bi video görüyorum ağlamam durmuyor

Ay gerçekmiii bende aksine çok gaddarlaştım ağlama duygusallık 0 iştahımda hiç yokherşeyden de tiksiniyorum . Kızım turşu çok seviyor ben tiksiniyorum kızımın nefesinden bile öeh geldi turşuları evden yok ettim o derece ay ne zıt şeyler yaşıyoruz

Kızlar Herkese merhabalar bat 4 kaşındı olmafi , 6 Kasımda Kan verdim 500'lerde çıktı hesaplamalarına göre 4+4'ün içindeyim Ara ara Kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor Sizce normal mi bu durum yasayan var mi

Kasık ağrısı gayet normal miş. Benim halen ağrıyor. Bebek yer yaptığı için rahimde ağrı normal yane. Sağlıkla kucagına al inşallah

Normal canım benımde öyle oldu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…