- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.441
İdrar yolu enfeksiyonu hamilelik öncesi çok çektim sanki az su içsem yanacak gibi korku oluyordu bebegime zararı olur diyede çok korkuyordum teşekkürler içim rahatladiKızlar herkese merhaba bu hafta kontrolümüz vardı 12+3 ama sanırım fasulye biraz ileriden gidiyor 12+6 gözüküyor gelişimi dedi. Çok şükür her şe yolunda. Doktoruma belirtilerimin geçtiğini söyledim artık mide bulantısı vs yok halsizlikte yok kadar azaldı. Ama yeni belirtileri yüklenmeye başladı. Mide yanması hatta bazen hazımsızlık, gaz sorunu bunlar için çok normal dedi ilaç vs vermedi sadece rennie duo şurup kullanabilir miyim diye sordum kullan dedi. Geçen hafta idrar enfeksiyonundam şüphelenmiştim onu sordum benim gibi bu konuda tedirgin olan arkadaşlarım da vardı burada onlarında içi rahatlasın enfeksiyon için o kadar gözümüzün korkucağı bi şey değilmiş idrar yolu enfeksiyonu tek başına asla düşüğe sebep olmaz ya da bebeğin organlarına zarar veremez dedi. Benim içim rahatladı belki acaba diyen vardır diye yazmak istedim. Enfeksiyon olsa bile tedavisi ile geçer dedi bebek için endişelenicek bir durum yok dedi. Bu hafta ki güncellemelerim bunlar. Hepimizden güzel haberler almak dileğiyle..
Yumurta benimde midemi bulandırıyor hiç yiyemiyorum çokta faydalıymış çocuk için nasıl olacaksaBende öyle ya bulantılarım geçince ilk işim sebzeli sulu yemekler olacakHer sabah yumurta öneriyorlar ama ağzıma bile süremiyorum vicdan azabı çekiyorum özellikle de instagramda vs tabak hazırlayanları görünce
Size bişey sorabilirmiyim bende çalışıyorum şimdi aldigimiz bu raporlar doğum izninden düşmüyor değilmi birde ne kadar rapor alma hakkımız var doğum iznine kadar biliyormusunuzMerhaba arkadaşlar, ben de bugün doktora gittim. 11+1. Geçen hafta kanamam oldu. Bir hafta rapor vermişti evde dinlendim. Şükür hiçbir şey kalmamış. Haftaya da fetal dna yaptıracağım. 12. haftada yaptırmamı tavsiye etti doktor. Bir de cinsiyet tahmininde bulundu. Kesin değil ama büyük ihtimalle erkek dedi.Sanırım iki erkek annesi oluyorum.
Amin inşallah hepimizin.Size bişey sorabilirmiyim bende çalışıyorum şimdi aldigimiz bu raporlar doğum izninden düşmüyor değilmi birde ne kadar rapor alma hakkımız var doğum iznine kadar biliyormusunuz
Ayrıca hayırlı olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin
Normal rapor hakkı süresi ne kadardır acaba benim bir tehlikem yok ama biraz rapor biraz çalışma doğum iznine kadar gitmek istiyorum aslında bendeBen SGK'da yüksek riskli gebe olarak kayıtlıyım, serklaj da oldum normalde heyet raporum vardı bitiyor bu hafta, 30 gün vermişti doktorum. Normal rapor hakkımdan 15 gün filan kullandım, çıkmak istemiyorum doğum iznine kadar heyet alabilir miyim acaba. Rapor parası alırım hem de doğum izninden faydanırım. İşim yoğun tempolu, iş yerim de uzak.Olmazsa yapacak bir şey yok ama en azından birikim yapardım bebişe.
Ocakta yenileniyor. 40 gun hakkimiz varNormal rapor hakkı süresi ne kadardır acaba benim bir tehlikem yok ama biraz rapor biraz çalışma doğum iznine kadar gitmek istiyorum aslında bende
Bence alabilirsiniz doktorunuzla konussaniz bi . Sizin durumunuz icin iyi olurBen SGK'da yüksek riskli gebe olarak kayıtlıyım, serklaj da oldum normalde heyet raporum vardı bitiyor bu hafta, 30 gün vermişti doktorum. Normal rapor hakkımdan 15 gün filan kullandım, çıkmak istemiyorum doğum iznine kadar heyet alabilir miyim acaba. Rapor parası alırım hem de doğum izninden faydanırım. İşim yoğun tempolu, iş yerim de uzak.Olmazsa yapacak bir şey yok ama en azından birikim yapardım bebişe.
40-45 gün diye biliyorum canımNormal rapor hakkı süresi ne kadardır acaba benim bir tehlikem yok ama biraz rapor biraz çalışma doğum iznine kadar gitmek istiyorum aslında bende
Bir problem olmaz di'mi 4 ay heyet, gerçi primi ve maaşı SGK verecek bana, işveren fesih yapabiliyor mu acaba? Tek sorum oBence alabilirsiniz doktorunuzla konussaniz bi . Sizin durumunuz icin iyi olur
Onu bilmiyorum fesih yapar mi diye. Ben cunku devlette ogretmenim ozel sektoru bilmiyorum maalesef.40-45 gün diye biliyorum canım
Bir problem olmaz di'mi 4 ay heyet, gerçi primi ve maaşı SGK verecek bana, işveren fesih yapabiliyor mu acaba? Tek sorum o
Erkek gibi duruyor fasulye gibi kese kaç haftalık şuan canimKızlar selam bu ultrason görüntülerine göre cinsiyet tahmini yapar mısınız doktorum cok net gördüğünü söyledi ama biz öğrenmek istemedik süpriz olmasını istedik bu arada herseyin gayet normal olduğunu fetal dna yaptırmana suanlık gerek yok dedi bir sıkıntı gözükmüyor dedi 2 li tarama yaptık
Bnde kıza benzetim saglıklı olsunBende sanki ultrasonda kız gibi gördüm çok zormuş beklemek Fetal dna yaptırdım bugün
Aha ahah bndede hep öyle olur ya iki gün bulantı gecer sonra kendiii kendimi nazar ederm yaKendi kendime nazar ettim mide bulantısı yeniden başladı bu sefer çok zorluyor
Benden başka bir ilaç içtim bulantım kesildi ilk defa doya doya yemek yedim ama tedirgin oldum şimdi diyorum midem bulansın hahah herşey ayrı dertKendi kendime nazar ettim mide bulantısı yeniden başladı bu sefer çok zorluyor
Rica ederim ne demek bende çok korkuyordum ama öyle tahminimiz gibi bir zararı yokmuş tabii tedavi boyutundaysa yine atlamadan tedavi edilmesi sizin de sağlığınız için en iyisi olucaktırİdrar yolu enfeksiyonu hamilelik öncesi çok çektim sanki az su içsem yanacak gibi korku oluyordu bebegime zararı olur diyede çok korkuyordum teşekkürler içim rahatladi
Ay canım seninle aynı gidiyoruz farkındamısınçok şükür kızlar tsh'ı 1 ayda 3,39dan 1,77'ye düşürdük ilaçla. İnşallah düşmesini bekleyenlerin de düşmüştür sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?