Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Benden başka bir ilaç içtim bulantım kesildi ilk defa doya doya yemek yedim ama tedirgin oldum şimdi diyorum midem bulansın hahah herşey ayrı dert
Tedirgin oldugun gun ilac icme ve olacaklari gor cok tanidik geliyor bana. Benimde bir kac gundur hafifledi gibi ama gaz mide yanmasi vb devam ediyir. Diyorum pitircik birini hafifletse digeri ile unutturmuyor sagolsun

Kizlar kontrole hangi sıklıkla gidiyorsunuz ben en son 8+3 de gitmiştim şimdi 12+3 de gidecem Çarşamba günü doktor çok uzun tutmadimi sence benim kontrol günümü

ay evet aynıyızz valla o kadar özledim ki çorba sebze yemekleierimi

Kizlar kontrole hangi sıklıkla gidiyorsunuz ben en son 8+3 de gitmiştim şimdi 12+3 de gidecem Çarşamba günü doktor çok uzun tutmadimi sence benim kontrol günümü
Canim 8 de bende gittigimde doktor aslinda bir ay sonra cagiricam seni ama hadi bu seferlikte 2 hafta sonra gel demisti. bence seninki normal olan . Muhtemelen bundan sonra hepimiz ayda bir gidecegiz.

40-45 gün diye biliyorum canım

Bir problem olmaz di'mi 4 ay heyet, gerçi primi ve maaşı SGK verecek bana, işveren fesih yapabiliyor mu acaba? Tek sorum o
Ne kadar süreyle çalıştığına bağlı 6 aydan azsa 56 günden fazla rapor alamazsın 1.5 yıla kadar 70 gün 3 yıla kadar 85 gün 3 yıldan fazlaysa 98 gündü 2 yıl önce ben çalışırken değişmediyse eğer hatta bi personelimi hamileyken bu yasal sınırların dışında diye çıkarmak durumunda kalmıştım ama yinede bi muhasebeciye avukata falan danışabilirsin ama hamilelik sürecinde işten çıkartma prosedürü aşırı katı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…