- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.961
Ben de öyle hissediyorum hadi bakalım :)Nuba ve keseye göre kız bebek
Bende oyleyim maalesef 2 ay olacak sadece peynir ekmek ve makarna yogurt ile besleniyorum. Bulanti kusma mide yanmasi burkulmasi gaz kabizlik butun mide problemleri var Allaha sukur kilo kaybım da olduKızlar yeme içme tiksinme gibi belirtilerinizde gelişme varmı. Ben hala salçalı sulu şeyler yiyemiyorum. Kuru yavan şeyler yiyebiliyorum hala geçmedi. Ekmek zeytin yemekten bıktım artık aşermek istiyorumhayır yalandan canım istiyo desem birde yiyemezsem diye de korkuyorum. 11 haftadayım daha devam mı edicek böyle
benim de en cok suyun tadı midemi bulandırıyor yaBende oyleyim maalesef 2 ay olacak sadece peynir ekmek ve makarna yogurt ile besleniyorum. Bulanti kusma mide yanmasi burkulmasi gaz kabizlik butun mide problemleri var Allaha sukur kilo kaybım da olduve ne zaman gececek merakla bekliyorum zira yemek yemeyi özledimm
Su içmeyeli cok oluyor ya bende debenim de en cok suyun tadı midemi bulandırıyor ya13 haftada tiksinme azalmaya başladı ama bu sefer suyun tadı midemi bulandırmaya başladı... çok inişli çıkışlı geçiyor süreç :)
Ben 15 haftadayim.dediginiz gibi salçalı yemeği söylerken bile tiksiniyorum.tost seviyorum beyaz peynirli ya da kaşarlı.bende ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum.vitamin de kullandığım yok valla Allah'a emanet.bir sevdiğim tukettigim bitki çayı.gebelik reflum çıktı iyi geliyorKızlar yeme içme tiksinme gibi belirtilerinizde gelişme varmı. Ben hala salçalı sulu şeyler yiyemiyorum. Kuru yavan şeyler yiyebiliyorum hala geçmedi. Ekmek zeytin yemekten bıktım artık aşermek istiyorumhayır yalandan canım istiyo desem birde yiyemezsem diye de korkuyorum. 11 haftadayım daha devam mı edicek böyle
Şu bende tiksiniyorum ya ben normalde de çok icemezdim şimdi daha fena işte bitki çayı Ihlamur ayran yerini tutmaz amabenim de en cok suyun tadı midemi bulandırıyor ya13 haftada tiksinme azalmaya başladı ama bu sefer suyun tadı midemi bulandırmaya başladı... çok inişli çıkışlı geçiyor süreç :)
Ayy sizin hissiniz bana bile geçtiBenim 6. Hissim kuvvetlidir siz kız olsun diye umut ediyorsunuz (tabiki başta sağlıklı olsunlar hepimiz için ) erkek hissediyorum sizin icin
At bakalım canım his parayla değil yaAyy sizin hissiniz bana bile geçtiacaba ben de atsam hissinizi söyler misiniz
Belki önceki düşük hikayenden söylemiş olabilir mi kuzum, normalde kendi doktorun bakıyor ikili taramaya hatta tüm taramalara. Ben düşük öykümden ötürü ayrıca perinatoloji uzmanı bi doktora gidiyorum ama doktorumun hiç öyle bi yönlendirmesi olmadıkızlar ikili tarama için perinatolojiye mi gidiyoruz sanki benim doktorum öyle bi şşey söyledi ama emin değilim
Soldaki 9.hafta diğer ikisi de 10.haftaAt bakalım canım his parayla değil ya
Ya 15 haftada da mı böyle geçmicek galiba. Bi fotograf çekinmeye halimiz kalmadıBen 15 haftadayim.dediginiz gibi salçalı yemeği söylerken bile tiksiniyorum.tost seviyorum beyaz peynirli ya da kaşarlı.bende ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum.vitamin de kullandığım yok valla Allah'a emanet.bir sevdiğim tukettigim bitki çayı.gebelik reflum çıktı iyi geliyor
Bende şu içmeye içmeye başım çok ağrıyo.Rabbim korusun bizleriSu içmeyeli cok oluyor ya bende dene yapalim artik bebisin cani sağolsunn
Nuba göre 1.resim erkek 2.resme keseye göre prenses. Ben kararsız kaldım.Soldaki 9.hafta diğer ikisi de 10.hafta3d olanda bacaklar maşallah bebişimin açık ama daha erken diye doktor bakma ona diyor
Bana göre kiz hissime göre yani kemik yapisida kibar duruyorSoldaki 9.hafta diğer ikisi de 10.hafta3d olanda bacaklar maşallah bebişimin açık ama daha erken diye doktor bakma ona diyor
Ben prenses olanı tercih edebilsem keşkeNuba göre 1.resim erkek 2.resme keseye göre prenses. Ben kararsız kaldım.
Ayyyy ne güzel bi his bu yaBana göre kiz hissime göre yani kemik yapisida kibar duruyor
Eyvah eyvah ne zaman duzelecegiz o zaman bizBen 15 haftadayim.dediginiz gibi salçalı yemeği söylerken bile tiksiniyorum.tost seviyorum beyaz peynirli ya da kaşarlı.bende ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum.vitamin de kullandığım yok valla Allah'a emanet.bir sevdiğim tukettigim bitki çayı.gebelik reflum çıktı iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?