• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Merhabaa ben 24 eylülde 5. Gün transferi oldum 5+0'dayım🤰🏻 kalp atışı henüz duymadım yarın doktora gideceğim🤍

Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm😁
Ben etlik şehir hastanesi kadın doğum aciline gidip veriyorum hamilelik şüphem var diyorum sorgusuz sualsiz bakıyorlarr

Merhabaa ben 24 eylülde 5. Gün transferi oldum 5+0'dayım🤰🏻 kalp atışı henüz duymadım yarın doktora gideceğim🤍
Hayırlı olsun canım Allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ bende 27 Eylül'de transfer oldum bende haftaya kese görmeye gidecegim

Hayırlı olsun canım Allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ bende 27 Eylül'de transfer oldum bende haftaya kese görmeye gidecegim
Aa çok yakınmışız 🤍 aminn🙏🏻 beni tüp bebek doktorum haftaya çağırdı ama ben dayanamadım başka doktora gidicem kese görmeye yarın 😂 değerim çok yüksekti çünkü görünebileceğini söyledi yarın gideceğim doktor😍 sizin tek transfer mi oldu değerleriniz nedir 😍

Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm😁
Canım randevu al .Zor olsa da izin al iş yerinden. Çünkü testte hamileliğin kesinlestiginde folik asit filan başlatacak. 😁hayırlı olsun

Kızlar merhaba sat 13 Eylül bat normalde bugündü ama 1 hafta önce gebeliğimi öğrendim gebelik haftası uygulama farklı gpt farklı söylüyor. Bugün ultrason muayenem var. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️
Geç döllenme tarzı bir şey mu acaba 😁 ultrason muyanesinde doktorunuz size kaç haftalık olduğunu söyleyecek. Geç dollenmese ise adet tarihini düzenliyorlar. Sakin aklından çıkarma bu ikisnj😁

Aa çok yakınmışız 🤍 aminn🙏🏻 beni tüp bebek doktorum haftaya çağırdı ama ben dayanamadım başka doktora gidicem kese görmeye yarın 😂 değerim çok yüksekti çünkü görünebileceğini söyledi yarın gideceğim doktor😍 sizin tek transfer mi oldu değerleriniz nedir 😍
Benimde dün 12 gunumdu 1200 du dün bormalde gitsem gorurumde haftaya çağırdı doktorum

Benimde 6 haziran gorunuyor ama ikizler 36 yada 35 haftada de doguyormus yani mayis annesiyiz 😅 17 eylulde transfer oldum.
Bende 15 Eylül transfer günüm muhtemelen Mayıs annesiyiz ama Haziran gibi düşünelim aman sağlıklı şekilde şu 37 haftayı gecelimde prameture sınırı 37 iymis 😍

Back
X