- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #1.121
Doktoruna bilgi vermedin mi ? Bir de kalp atisi icin cok erken ilkinde de cok erken ogrenmissinjz 7.haftaya kadar yolu varKızlar merhaba benim yaklaşık bir haftadır kahverengi lekelenmem var. sat 11 eylül, 5+0 kese gördüm ama hala embriyo görünmüyor. ilk hamileliğimde 5+4 kalp atımını duymuştum, boş gebelik olabilir mi diye korkuyorum
yaş 27
Yaş 34
Şu an bebeğim 6+1, doktora gittim ama birşey söylemedi bekleyeceğiz dedi, kanamalar normal olabilirmiş, düşük ihtimali de olabilirmiş. Beta hcg 64.000, normalde kalp atımı görülebilir ama bu defa görmedikDoktoruna bilgi vermedin mi ? Bir de kalp atisi icin cok erken ilkinde de cok erken ogrenmissinjz 7.haftaya kadar yolu var
Yaş 27. 1.çocuğum. Sat 26 Ağustos. Keseyi 5+3te gördük. Kalp atışını 7+2de duyduk.
Dmldgn
Yaş 27KIZLAR KONUYU ALMIŞIZ TABLODAKİ BİLGİLERİ SIRASIYLA YAZIP BENİ ETİKETLEYİN EKLEYEYİM HERKESİ
32yaş
07/04/1993 benimKızlar kesin cinsiyet hesaplama buldum daha hiç yanlış çıkmadı kan değişimine göre belki bilen vardır aranızda tahmin isteyen varsa beni etiketleyip kendinin eşinin ve çocuğun doğum ayını ve yılını yazsın
evet benimde sat 9 eylül muhtemelen geç döllenmeManolya benimde adet eylül 8 ama gittiğimde bana 4 hafta 6 günlük dedi kafam karıştı
Maşallah ne güzel erkenden kalp atışı duyulmus32yaş
1.cocuk
17 Eylül sat
Kese 4+5
Kalp atışı 5+5
Bence alttan muayene ile duyuyorlarMaşallah ne güzel erkenden kalp atışı duyulmus
Erken döllenme falanmı yıksa normal mi
Duymadık ama ekranda gösterdi doktor erken cagirdiMaşallah ne güzel erkenden kalp atışı duyulmus
Erken döllenme falanmı yıksa normal mi
Alttan muayene ve tüp bebekBence alttan muayene ile duyuyorlar
Canım benim ya rabbim sabırlar versin.Bebeğin gelişimi 6. Hafta da kalmış kızlar ilaçla düşük yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?