Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Herşey yolunda, keseniz de büyümüş, beta tamamen lab farkından öyledir. Sağlıkla alın kucağınıza

Kızlar üşüyormusunuz sizde sürekli bi üşüme var içten içten özellikle akşamları
Kız bende hiçbir belirti yok hamile değil miyim acaba diye düşünmeye başladım sadece sabahları salak gibi uyanıyorum sabah dediysem az önce uyandım gece de uyuyamıyorum

Merhaba arkadaşlar pazartesi keseyi görmüştüm doktor kalp atışı için 5 kasıma çağırmıştı dün kahverengi leke gelmişti bugün özel doktora gittim önemli bişey yok dedi kalp atsinida duydum çok şükür bu lekelenme kirmiza ya donmedigi sürece sıkıntı yok dedi

Kız benımde ikiz iki tane kese vardı ama birinin gelişimi durmuş dedı doktor ama burda ikiz gebeliklere baktım bır tanesi zaten gerıden geliyormuş bakalım 4 kasımda gıttıgım de daha belli olur
Benımde ıkıncı kese gorundu ama kucukmus doktor zamanla vucut emer onu dedı acaba gelişir devam edermi acaba

3.cocuk sonadet tarıhı 11eylul yaşım38 dogum tarıhı 18 hazıran

kızlar sivilcelenme problemi yaşayan var mı aranızda, kolay kolay sivilce çıkmazdı yüzümde kaç gündür 4 er 5 erli çıkıyor

Kızlar bu mıde bulantı hapını doktorum bana gece bır tane iç dedi eğer çok miden bulanırsa gece 2 tane iç dedi ama bana bır tane yetmıyor anlaşılan aranızda 2 tane içen varmı

Üşüyorsan bebek erkek olacak diyorlar ne kadar doğru bilemem ama
Kız susssss deme demeşaka bi yana sağlıklı olsunda Rabbimden gelene razıyım
kızlar sivilcelenme problemi yaşayan var mı aranızda, kolay kolay sivilce çıkmazdı yüzümde kaç gündür 4 er 5 erli çıkıyor
Bendede sivilceler cıktı ya
Kızlar bu mıde bulantı hapını doktorum bana gece bır tane iç dedi eğer çok miden bulanırsa gece 2 tane iç dedi ama bana bır tane yetmıyor anlaşılan aranızda 2 tane içen varmı
Ben ilaca baslamadm ama bulantım oluyor ve hazımsızlık gaz

Kız susssss deme demeşaka bi yana sağlıklı olsunda Rabbimden gelene razıyım

Bendede sivilceler cıktı ya

Ben ilaca baslamadm ama bulantım oluyor ve hazımsızlık gaz
Ben dayanamadım başladım yemek yıyemıyordum mide bulantısından

P ile başlayan hapı yatarken 2 tane almamı söyledi doktorum öyle kullanıyorum 2 gündür

Gozun aydin canim. Bugun ne kadarlik tam ? Karindan mi bakti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…