- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #1.301
Faydası oluyor mu öyle peki su içebilen var mıP ile başlayan hapı yatarken 2 tane almamı söyledi doktorum öyle kullanıyorum 2 gündür
Ay aynı anda yazmışız benim de 22 Ekim 392.89 24 Ekim 676.70 seninki baya iyi bence canım ben benimkinden endişe ettim ama %72 artmış aslındaKızlar 22 ekim beta 305. 24 ekim beta 1140 farklı laboratuvar. Nasıl sizce?
Benim farklı laboratuvar ya ondan kaynaklı olabilirAy aynı anda yazmışız benim de 22 Ekim 392.89 24 Ekim 676.70 seninki baya iyi bence canım ben benimkinden endişe ettim ama %72 artmış aslında
Ayy cok iyi ya benimde aldigim randevu sizinle ayni haftaya geliyor insallah bende duyabilirim de biraz rahatlarimEvet canım karından baktı 6+2 dedi bu doktor
Ay o sinir bende de var sigarayı bıraktıysan o da yapabilir ben her yerde uyukluyorum bir deya benim cok sinirlerim bozuk herkesle kavga edip duruyorum tek ben miyim hormonlardan mı asırı sinirli ve asabiyim ya kımseye tahammulum kalmadı bir de midem bulanıyor çok tadım kaçık ahshhahshs
İnşallah sende hayırlı haberler alırsın canım ben bekleyemedim valla çok zor beklemekAyy cok iyi ya benimde aldigim randevu sizinle ayni haftaya geliyor insallah bende duyabilirim de biraz rahatlarim
Bende öyleyimya benim cok sinirlerim bozuk herkesle kavga edip duruyorum tek ben miyim hormonlardan mı asırı sinirli ve asabiyim ya kımseye tahammulum kalmadı bir de midem bulanıyor çok tadım kaçık ahshhahshs
Benimde tam terse hamilelikten önce çok gergin sinirli biriydim şuan okadar sakın biriyimBende öyleyimagzımında tadı degısık dün akşam eşim getirmiş tatlı ye bıraz dedı dedin ağzımın tadı bozuk demir gibi tat var yemıyom sen ye yeter dedim tartıştım adamla
Evet bende de var ya hele şuan inanılmaz üşüyorum sabahtan beri elim suda bide ondan da sanırım benimkiKızlar üşüyormusunuz sizde sürekli bi üşüme var içten içten özellikle akşamları
Ben oğlumda aşırı sıcaklıyor terliyordum bence çok alakası yokÜşüyorsan bebek erkek olacak diyorlar ne kadar doğru bilemem ama
Benimde öyle ya hersabah yeni bir tanesiyle uyanıyorumkızlar sivilcelenme problemi yaşayan var mı aranızda, kolay kolay sivilce çıkmazdı yüzümde kaç gündür 4 er 5 erli çıkıyor
Kız canımP Prettywomaan benimkine de bakar mısınız
Ben oğluma hamileyken öyleydim ya araç kullanıyordum sürekli bide iiim gereği trafikte önüme gelenle kavga edip tartışıyordum eve gelip kocama sarıyordum baya lanet bi tip olmuştum ama bu sefer duygusala evrildi sinirim bu aralar çok duygusalımya benim cok sinirlerim bozuk herkesle kavga edip duruyorum tek ben miyim hormonlardan mı asırı sinirli ve asabiyim ya kımseye tahammulum kalmadı bir de midem bulanıyor çok tadım kaçık ahshhahshs
Teşekkür ederimEvet bende de var ya hele şuan inanılmaz üşüyorum sabahtan beri elim suda bide ondan da sanırım benimki
Ben oğlumda aşırı sıcaklıyor terliyordum bence çok alakası yok
Benimde öyle ya hersabah yeni bir tanesiyle uyanıyorum
Kız canım
Ben oğluma hamileyken öyleydim ya araç kullanıyordum sürekli bide iiim gereği trafikte önüme gelenle kavga edip tartışıyordum eve gelip kocama sarıyordum baya lanet bi tip olmuştum ama bu sefer duygusala evrildi sinirim bu aralar çok duygusalım
Olan uykuma uyku ekledi onun dışında sabah kalktığımda yemeklere karşı koku hassasiyeti yaşamıyorum. Asıl sorunum geceleri başlayan reflü ondan nasıl kurtulacam bilmiyorum sürekli elimin altında çiğneme tabletiFaydası oluyor mu öyle peki su içebilen var mı
Aynı hastanemi aynı saatlermi canımKızlar ilk beta 22 ekim 392.89
24 ekim 676.7 artış iyi heralde dimi yaen az %60 diyorlardı
47 saat sonra falan. Evet canım aynı merkez.Aynı hastanemi aynı saatlermi canım
Aynen pyle bana da 10 gun sonra dedi de baska birinden aldim hafta ici icinİnşallah sende hayırlı haberler alırsın canım ben bekleyemedim valla çok zor beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?