Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar ikinci gebeliği olan var mı acaba? Kızım 2 yaşında 5 haftalık hamileyim kızımı kucağıma aldıktan sonra karnımda kasılma oluyor. Almama ihtimalim yok mecbur alıyorum
Ben.. Malesef alıyoruz çünkü istiyor bende de oluyor yavaş almaya çalış bide kucağına oturmasına izin verme diyeceğim ama 2 yaş sendromu herşeye ağlıyor

Kızlar ikinci gebeliği olan var mı acaba? Kızım 2 yaşında 5 haftalık hamileyim kızımı kucağıma aldıktan sonra karnımda kasılma oluyor. Almama ihtimalim yok mecbur alıyorum
benim oğlum da 2 yaşında 6. Haftandayım ve lekelenmem de var ama mecburen alıyorum kucağıma stres etme çünkü bir çözümü yok allah a emanet artık

Ben dün gittim 7+3 sesini dinletmedi ama alttan muayene de kalp atışını net gördük çok şükür darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inşallah hepimiz sağlıkla duyarız

Kızlar 6. Haftadayım karnımda acayip hissettiğim bi gerilme ve ağrı var sizde de var mı dayanamayacak kadar değil ama rahatsız edecek kadar

progestan iğne ve kansulandırıcı kullanıyorum umarım ters giden bişey yoktur keseyi görmüştük 10 gün sonra kalp atımı için çağırdı doktor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Anne adı berfin ak. Yaş 23 . 3cocuk.sat 13 eylul. Kese 4+3.kalp atışı 5+4.tahmini doğum tatihi 20.06.2026

13.03.1995 babanındır. 14.09.2002 annenin. 2026 haziran bebek iki kızım var bnada bak nolur

Kızlar tecrübeleriniz ve düşünceleriniz benim için çok önemli
Son adet tarihim 7 Eylül
12 Ekim tarihinde Hastahanede beta hcg 131 ile öğrendim.
14 Ekim 252.2
16 Ekim 573.7
18 Ekim 1262
20 Ekim 2441
Bu kan sonuçlarının hepsi hastahanede bakıldı.
20 Ekim tarihinde vajinal ultrasonda kese gözüktü
22 Ekim tarihinde normal ultrasonda kese gözüktü
Kese 3mm
Doktorum artık gebelik için ilk tahlilleri yaptırmam adına beni sağlık ocağına yönlendirdi.
24 Ekim tarihinde sağlık ocağında alınan kan sonucumda;
Beta 2668 çıkmış yani beklenilen bir artış olmamış.
25 Ekim bu sabah acile gittim Acilde vajinal ultrason ile tekrar muayne oldum kesenin içinde yolk ve bebeğin gözlemlendiğini söyledi. Kese 9mm. Acil doktoru bebeğin gelişiminin devam ettiğini betayı tekrarlamaya gerek olmadığını kese yerinin olağan, kanama vs olmadığını söyledi. Benzer durumu yaşayanlar, fikri olanlar destek olabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Canım doktorunda dedigi gibi herşey normal keseden sonra beta bakılmasına gerek yoktur. Ayrıca sağlık ocagı ile hastane labaratuvarları farklı oldugu için değerler arası artış anlaşılamaz. Hayırlı olsun kalp atışınıda sağlıkla duyarsınız inş. Ne zamana çagırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…