Çok teşekkür ediyorım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorım
allahim saglikla kavusalim masallah diyim :)Evet Ankaradayımtüp bebek doktoruma gitcem bikaç kere haftaya gelebilirsin demişti. Ama aynı zamanda medical park keçiörenden randevu aldım yarında oraya gideceğim doktorla konuşup kese görmeye
tüp bebek doktorum çok geç randevu veriyo direk kalp atışı duycak heralde anlamadım 24 eylülde transfer oldum 17 ekim civarı gel dedi ultrason için
Çok emin olmamakla birlikte kalp atışını dinlemenin zararlı olduğunu okumuştum ama emin değilim. Belki doktorunuz bu sebeple öyle söylemiştirMerhabalar sanırım bende bu grupta olucam 5+5 teyim benim doktorum benden sadece bir kere beta aldı onun haricinde 2 kere kese görmek için çağırdı ikisinde de gördük keseyi. Son gördüğümüzde öncekinin iki katı kadar büyümüştü zaten arası randevu tarihlerimin arası 2 gündü. Şimdi ayın 23 ünde çağırdı kalp atışı için. Ancak ben 10. Haftadan sonra dinleticem dedi nedenini anlamadım. Yaşayan var mı aranızda
Ayy inşallah hepimizinAy benim de 17 ekim :) allahim saglikla ilerletsin amin
154.93 ile bugün öğrendimMerhaba betanız kaç çıktıhayırlı olsun
Evet olabilir zaten ilk haftalar çok az dinletiliyormuş sanırım belki de o yüzdendir teşekkür ederimÇok emin olmamakla birlikte kalp atışını dinlemenin zararlı olduğunu okumuştum ama emin değilim. Belki doktorunuz bu sebeple öyle söylemiştir
12. Haftaya kadar doktor değişikliği yapılabiliyormuşallahim saglikla kavusalim masallah diyim :)
Bende medikal parkta gulenay gencosmanogluna gidecektim sonra medicana da ayse kirbas a gittim is yerine yakin diye :)
Acaba memorial mi gitsem diye de bi dusundum.
Birde mehmet erdem var aklimda oyle![]()
Aynı zamandayizSon adet tarihim 26 Ağustos, 6+3 ile burdayız16 Ekimde kalp atışını duymak için randevumuz var.
ben daha önce yeşil zzeytine ve kabuskaya aş ermiştim. böyle burnuma kokusu geliyordu. ağzıma tadı geliyordu :)Aranizda hiç aşermeye başlayan yada onceki gebeliklerinde aseren var mi ben daha once hic gebe kalmadim bu aserme nasil birsey hic bilmiyorum.durduk yere pat caniniz birsey asiri derecedemi cekiyo nasil oluyor
Ne zaman başliyor ki aşermeben daha önce yeşil zzeytine ve kabuskaya aş ermiştim. böyle burnuma kokusu geliyordu. ağzıma tadı geliyordu :)
Bunda henüz aş ermedim daha cok yeni zaten :)
Bendr galiba 12 16 hafta arasi olmustu.Ne zaman başliyor ki aşerme
Karpuzlu sakız aşermiştim ilk gebeliğimde gece uyandığımda kokusu burnuma geliyorduAranizda hiç aşermeye başlayan yada onceki gebeliklerinde aseren var mi ben daha once hic gebe kalmadim bu aserme nasil birsey hic bilmiyorum.durduk yere pat caniniz birsey asiri derecedemi cekiyo nasil oluyor