- 2 Nisan 2019
- 1.333
- 566
- 123
- 28
Kalp atışını duydun mu canımpardon 479 ise beta 794 gelecek aşağı yukarı. Benim sat 26 ağustos 8 ekimde gördük keseyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışını duydun mu canımpardon 479 ise beta 794 gelecek aşağı yukarı. Benim sat 26 ağustos 8 ekimde gördük keseyi.
Ben randevu almadim henuz dr persembe yads cumaya gel demisti bakalim hayirlisiileKalp atışını duydun mu canım
Dikkat et canım kendine belki siyah zeytin de iyi gelirBende 6+3 de ilk randevumu almıştım geçen hafta cuma kalp atışını da duydumşimdi artık tam 7 haftalık olduk teyzeleri
öldürücü bir diş ağrısı yaşıyorum bir şey de yapamıyoruz nane yağı kullanmaktan fenalık geçiriyorum artık. Valla diş ağrısı fena sıkıntılıymis hamilelikte
Eğer kulağında bir sorun yoksa sarımsağı ocakta ezecek kadar ısıtıp neredeyse yansın yani dışı onu selpağa koyup sıcağıyla kulağına tutabilirsin uzun vadeli değil ama rahatlatır bayaBende 6+3 de ilk randevumu almıştım geçen hafta cuma kalp atışını da duydumşimdi artık tam 7 haftalık olduk teyzeleri
öldürücü bir diş ağrısı yaşıyorum bir şey de yapamıyoruz nane yağı kullanmaktan fenalık geçiriyorum artık. Valla diş ağrısı fena sıkıntılıymis hamilelikte
Ya yok benim uygulamam hep aynı gün gün gebelik benimki ama burda listede isim yazılıyormuş o nasıl oluyorhamilelik+ ve happy mom indirdim ben
Merhaba Bana da dedi Dedi ki kesen gözükmüyor ve kan değerimde 479 değer çıktı ve bugün alttan muayene etti sıvı oluştuğunu söyledi bilmem kan falan söyledi git yarın Kan testi falan vermemi söyledi dış gebelik riski de olduğunu söyledi çok korkuyorum acaba siz kaçıncı haftada öğrendiniz kesin oluştuğunu yazarsanız çok sevinirimBirebir aynısını yaşadım, tabi bu bir ihtimal oladabilir olmayadabilir kendinizi hemen üzmeyin, beta 1500 uzerine çıkınca kese vajinal muayenede gozukmesini bekliyorlarmis doktorlar benim 1778 idi gözükmüyordu progestoron seviyesi icin tekrar kan verdim o seviyeyi de gorunce tamam rahim duvari kalın en yakin zamanda tekrar gelin dedi gittim, gördük. Ayni sekilde solda bir sıvı birikmesi gibi bir sey gordu endiselendik ama o da gecti onun icin sabırla beklemek lazim doktor her ihtimali söylüyor sonradan bir problem çıkarsa neden soylemediniz denmesin diye endişelenmeyin
Bilmiyorum kese gözükeceğini falan söyledi ve benim adetim de bir gün gecikmiş sadece 4 haftalık hamileyim ona göreO beta ile kese gorunmezki . Dr niye öyle demiş anlamadım. Benim kese 3000 üstü beta ile göründü.
Merhaba benim de sat 26 Ağustos.biz geçen hafta Çarşamba günü duyduk kalp atışını.giderseniz duyarsınız muhtemelen.bu arada ben hiç mutlu değilim.kussam kusamiyorum midem cok rahatsız hep yatmak istiyorum.fakat bir oğlum var ilgilenmem gereken .bu günler nasıl geçecek bilmiyorum ama dediğim gibi hiç rahat geçmiyor hamileliğim.su an bile keşke kusabilsem de midem rahatlasa diyorum.ve bunun uzun süre devam edebileceğini düşünemiyorum bile.sizlerde böyle olan var miseninle aynu son adet tarihim 26 ağustos fakat bende geç döllenme var son adet tarihini değiştirecek dr galiba :) bende 17 ekimde gidicem dr' hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin.
Bende de var bu arada aranıza yeni katıldım sat 27 ağustos henüz kontrole gitmedim kalp atılı için beklemek istedim 27 randevum bakalım artıkMerhaba benim de sat 26 Ağustos.biz geçen hafta Çarşamba günü duyduk kalp atışını.giderseniz duyarsınız muhtemelen.bu arada ben hiç mutlu değilim.kussam kusamiyorum midem cok rahatsız hep yatmak istiyorum.fakat bir oğlum var ilgilenmem gereken .bu günler nasıl geçecek bilmiyorum ama dediğim gibi hiç rahat geçmiyor hamileliğim.su an bile keşke kusabilsem de midem rahatlasa diyorum.ve bunun uzun süre devam edebileceğini düşünemiyorum bile.sizlerde böyle olan var mi
9-10.haftaya doğru azalıp 11-12.haftalarda bir anda gözünüzün önü açılacak ve hamileligin en rahat 2.trimester dönemine giriş yapıcaksınız. Hem enerjiniz artıcak hemde bulantılar cok azalıcak. sabır kesilecek inşallahMerhaba benim de sat 26 Ağustos.biz geçen hafta Çarşamba günü duyduk kalp atışını.giderseniz duyarsınız muhtemelen.bu arada ben hiç mutlu değilim.kussam kusamiyorum midem cok rahatsız hep yatmak istiyorum.fakat bir oğlum var ilgilenmem gereken .bu günler nasıl geçecek bilmiyorum ama dediğim gibi hiç rahat geçmiyor hamileliğim.su an bile keşke kusabilsem de midem rahatlasa diyorum.ve bunun uzun süre devam edebileceğini düşünemiyorum bile.sizlerde böyle olan var mi
Canım aramızda 2-3 gün var gibi benimde pazar günü beta 940 dı bugün doktora gidecegm. Ama benim sata göre daha bugun 5+0. Sende geç döllenme olabilirmi bikaç günKızlar sata göre 5+1 im en son 10.10.2025 de kan vermiştim 145.50 çıkmıştı bugün verdiğimde 14.10.2025 929 çıkmışnasıl sizce
Merhaba,Merhaba benim de sat 26 Ağustos.biz geçen hafta Çarşamba günü duyduk kalp atışını.giderseniz duyarsınız muhtemelen.bu arada ben hiç mutlu değilim.kussam kusamiyorum midem cok rahatsız hep yatmak istiyorum.fakat bir oğlum var ilgilenmem gereken .bu günler nasıl geçecek bilmiyorum ama dediğim gibi hiç rahat geçmiyor hamileliğim.su an bile keşke kusabilsem de midem rahatlasa diyorum.ve bunun uzun süre devam edebileceğini düşünemiyorum bile.sizlerde böyle olan var mi
Henuz degil bu hafta persembe cuma insallahKalp atışını duydun mu canım
Amin arkadaşımHenuz degil bu hafta persembe cuma insallah
Güzel sonuçların ama sen doktoruna da sor mutlaka :)Kızlar günaydın bu benim ilk hamileliğim kesem bebeğim ve sonuçlarım böyle aranızda anlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Yumurtlamam 25 Eylüldü büyük ihtimalle geç döllenme9-10.haftaya doğru azalıp 11-12.haftalarda bir anda gözünüzün önü açılacak ve hamileligin en rahat 2.trimester dönemine giriş yapıcaksınız. Hem enerjiniz artıcak hemde bulantılar cok azalıcak. sabır kesilecek inşallah
Canım aramızda 2-3 gün var gibi benimde pazar günü beta 940 dı bugün doktora gidecegm. Ama benim sata göre daha bugun 5+0. Sende geç döllenme olabilirmi bikaç gün
Bu kan sonuçları vücudunuzda kediye köpeğe ya da hepatit b ye kızamığa karşı antikor var mı diye bakılan kanlar gebelikte önlem alabilmek için yapıyorlar vücudunuzda antikor var yani ama gebelik bununla alakalı değil beta hcg bakmalısın sormak istediğiniz buysa eğerKızlar günaydın bu benim ilk hamileliğim kesem bebeğim ve sonuçlarım böyle aranızda anlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba