- 25 Ekim 2023
- 613
- 472
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım inşallah çok korkuyorum takıntılı biri haline geldimYok hiç endişe etme. Gayet istikrarlı ve güzel bir artışın var. 8-10-12. Günler mi?
Çok güzel değerlerin maşallahEvet canım
Olmaz demi dış gebelik hiç doktorada gitmedim strese girdimÇok güzel değerlerin maşallah![]()
Bende öyleyim kan verirken bayılıyorum hatta bazen. Çok şükür sizinde degerleriniz cok iyiydi. Kesenizi merakla bekliyorumBen bir daha kan vermeyeceğim. Gerek yok artıl. Zaten çok zor veriyorum. Damarlarım bulunmuyor. Her yerim mosmor oldu. Zaten hep 2.2 ile 2.5 kat arası artış olmuş. O yüzden perşembe ya da cum günü kese görmeye gideriz inşallah
Dis gebelik tüp bebekte cok nadir oluyor canim direkt rahim içine verdikleri içinOlmaz demi dış gebelik hiç doktorada gitmedim strese girdim
Hiç korkmaEvet canım inşallah çok korkuyorum takıntılı biri haline geldim
Dış gebelik Allah'a şükür hiç başıma gelmedi ama onun için böyle normal ideal denilen 2- 2.5 kat artış değil. 4 kat falan artış oluyor diye biliyorum.Olmaz demi dış gebelik hiç doktorada gitmedim strese girdim
Bence cok gizel artmis değerin canim icin rahat olsunO kadar zormuski hamilelik bekleme süresi hiç takıntılı biri değildim kafama okadar çok şey takiyormki anlatamam su yarın olsada keseyi görseydim rahatlayacagim inan bende
Degerlerimi atayım size yorum yapacak olan yapabilir
5 Ekim 164
7 ekim 443
9 Ekim 1200
Bu degelrerle dis gebelik olurmu kacgundur buna takıyorum bu formda okadar çok şey varki insanın kafası karışıyor
Çok sağol csnim benim insallahDis gebelik tüp bebekte cok nadir oluyor canim direkt rahim içine verdikleri için
İyiki varsinizBence cok gizel artmis değerin canim icin rahat olsun
Dış gebelikle alakası yok artan degerın öyle olsaydın ikinci verdıgın kan ilk verdıgın kandan daha düşük olurdu içini ferah tut aklına da olmıcak şeyler getırmeİyiki varsiniz
Dış gebelikle alakası yok artan degerın öyle olsaydın ikinci verdıgın kan ilk verdıgın kandan daha düşük olurdu içini ferah tut aklına da olmıcak şeyler getırme![]()
Seni o kadar iyi anlıyorum kiiParanoyak birisi oldum ciktim
Siz benim sorduklarimi bir görseniz o chatgbt ye oda bıktı bendenSeni o kadar iyi anlıyorum kiibende az önce boş gebelik ihtimali kac diye soruyordum Chatgbt ye
![]()
Olsun onun işi oSiz benim sorduklarimi bir görseniz o chatgbt ye oda bıktı bendendiyordur su pazartesi gelsede kurtulsam
![]()
Bilmezmiyim diğer grupta bende vardımOhooo kızlar siz diger gruptaki kızlardan betersiniz birisi transferın 3. Günü test yapmaya kalktı sonra dedı tutmadı onu ikna etmekten kendı test günümü unutuyordum![]()
Yaaa unutuyorum valla kusura bakma o kadar çok kişi vardı kiiBilmezmiyim diğer grupta bende vardım![]()
Haaajahahah biz hepimiz aynı gruptaydıkOhooo kızlar siz diger gruptaki kızlardan betersiniz birisi transferın 3. Günü test yapmaya kalktı sonra dedı tutmadı onu ikna etmekten kendı test günümü unutuyordum![]()