Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalım Allahım hiç birimizin kucağını boş koymasın inşallah siz ne zaman transfer olmuştunuzGüzel haberlerini bekliyorum benimde Çarşamba günü kontrolüm var![]()
19 Eylül'de olmuştum bende aramız çok yakınAy inşallah hepimiz güzel haberler alalım Allahım hiç birimizin kucağını boş koymasın inşallah siz ne zaman transfer olmuştunuz
Kalp atışını duymuştunuz demi sizzz bide vajinal muayeneyle mi duymuştunuz19 Eylül'de olmuştum bende aramız çok yakın![]()
Evet iki kere gittim doktora ilk başta doktora kese için sonra kendi doktoruma gittim ikiside vajinal baktı öyle duydumKalp atışını duymuştunuz demi sizzz bide vajinal muayeneyle mi duymuştunuz![]()
Hehh şöyle aramıza katil bakalım sabırsız olarakBende sabirliyim ama doktor bendende sabırlı çıktıama kizlar artık bendede sabır kalmadı haftaya başka doktora gidecem gerçekten beklemek strese sokuyor
Benimki vajinal bakmıyor ama sanırım vajinal daha erken duyuluyormuş belki baksa bu gün duyarmıydı bilemedimEvet iki kere gittim doktora ilk başta doktora kese için sonra kendi doktoruma gittim ikiside vajinal baktı öyle duydum![]()
Hehh şöyle aramıza katil bakalım sabırsız olarak![]()
doktorumla görüşemedim mesaj attım dönüş bekliyorum bilmiyorum ne zaman çağırıcakBenimmde 405 ciktine zaman keseyi görmeye gidiceksiniz doktorum cuma gel dedi alttan bakalım görünür dedi
Evet canım olabilir benim doktorum vajinal bakıyorBenimki vajinal bakmıyor ama sanırım vajinal daha erken duyuluyormuş belki baksa bu gün duyarmıydı bilemedim
teşekkür ederim, bundan sonra inşallah kötüye dönmez böyle sağlıkla ilerlerHayırlı olsun![]()
Kız ben daha duymadım benimde keseye tek bakıldı hatta ikiz dedı doktor iki tane kese vardı ama bırının gelişimi durmus dedı doktor kalp atışı için de doktorum burda olmadığı için 4 kasıma verdı randevuyu yani korkulacak panık yapcak bısey yokMerhaba kızlar bende bu gün doktora gittim 7+0 dayım erken gelmişsin daha duyulmaz dedi keseye baktı gelişimi güzel dedi kalp atışı duyulmadı hafif kıpırtı var önümüzdeki bi kaç güne oluşur dedi korkuyorum ya var mı böyle geç duyan kalp atışını buradaki yazılanları okudum 7. Hafta da duyulmayanların doktorlarının çoğu olumsuz konuşmuş benimki de çok olumlu konuştu gene stres oldum buradakileri okuyunca![]()
Kızlar ultrasonda bazen erken yada geç görülebiliyor haftasından buna takılmayınElif 7+0 dedi kendinede ona dedim canım bence yanılıyor o 6+2 olması lazım elif
Oda doğru canım da işte insan gene de bi panik oluyor ama çok şükür doktorum olumlu konuştu Herşey güzel gidiyor diyince içime bi su serpildi burda okuyunca korktum bi tabi öyle kıpırtı var dediğine göre haftaya netleşir sanırımmmKız ben daha duymadım benimde keseye tek bakıldı hatta ikiz dedı doktor iki tane kese vardı ama bırının gelişimi durmus dedı doktor kalp atışı için de doktorum burda olmadığı için 4 kasıma verdı randevuyu yani korkulacak panık yapcak bısey yok
Sen ne zaman transfer olmuştun canımmm unuttumKız ben daha duymadım benimde keseye tek bakıldı hatta ikiz dedı doktor iki tane kese vardı ama bırının gelişimi durmus dedı doktor kalp atışı için de doktorum burda olmadığı için 4 kasıma verdı randevuyu yani korkulacak panık yapcak bısey yok
ben hazirandan bu yana folik asit kullanıyorum bide d vitamini ocean mummy'e geçmiştim sorucam doktoruma görüşebilirsemYa bana sadece folik asit verdi vitamin falan bisey yazmadi biz ne zaman vitamin almaya başlicaz
6 hafta 2 günlük ile uyumlu dediGün olarak belirtmedi mi ? Yani 6 haftalık ama kaç günlük mesela ? Boy ölçümü ve kese ölçümü geçen haftayla aynı mi sorsaydınız
Gün olarak belirtmedi mi ? Yani 6 haftalık ama kaç günlük mesela ? Boy ölçümü ve kese ölçümü geçen haftayla aynı mi sorsaydınız
Benim doktorum da ilk hafta keseyi görüp 5+3 demişti ama değilmiş, diğer hafta gittiğimde onun demesiyle 6+6 olması gerekiyordu kalp atımı yoktu, sadece kesede tomurcuklanma var dedi meğerse 5+3 dediği zaman 4+2 haftalıkmış.6 hafta 2 günlük ile uyumlu dedi
Yani öyle değişik bir adam ki, son gidişimdi sanırım kendisine ...
saçma sapan konuştu, sağlıklı görüyorum diyip sonrasında zaten 10 haftaya kadar kürtaj hakkımız var falan dedi .
geçen hafta keseyi ölçmüştü
bu hafta bebeği ölçtü , crl 5.77 mm gözüküyor ultrasonda o da 6 hafta 4 gün ile 6 hafta 6 gün arasına tekabül ediyormuş ama kendisi bana 6+2 demişti. Tüm bunları kendim araştırıp baktım, değiştireceğim doktorumu.