• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Evet iki kere gittim doktora ilk başta doktora kese için sonra kendi doktoruma gittim ikiside vajinal baktı öyle duydum ☺️
Benimki vajinal bakmıyor ama sanırım vajinal daha erken duyuluyormuş belki baksa bu gün duyarmıydı bilemedim

Merhaba kızlar bende bu gün doktora gittim 7+0 dayım erken gelmişsin daha duyulmaz dedi keseye baktı gelişimi güzel dedi kalp atışı duyulmadı hafif kıpırtı var önümüzdeki bi kaç güne oluşur dedi korkuyorum ya var mı böyle geç duyan kalp atışını buradaki yazılanları okudum 7. Hafta da duyulmayanların doktorlarının çoğu olumsuz konuşmuş benimki de çok olumlu konuştu gene stres oldum buradakileri okuyunca 🫠
Kız ben daha duymadım benimde keseye tek bakıldı hatta ikiz dedı doktor iki tane kese vardı ama bırının gelişimi durmus dedı doktor kalp atışı için de doktorum burda olmadığı için 4 kasıma verdı randevuyu yani korkulacak panık yapcak bısey yok

Kız ben daha duymadım benimde keseye tek bakıldı hatta ikiz dedı doktor iki tane kese vardı ama bırının gelişimi durmus dedı doktor kalp atışı için de doktorum burda olmadığı için 4 kasıma verdı randevuyu yani korkulacak panık yapcak bısey yok
Oda doğru canım da işte insan gene de bi panik oluyor ama çok şükür doktorum olumlu konuştu Herşey güzel gidiyor diyince içime bi su serpildi burda okuyunca korktum bi tabi öyle kıpırtı var dediğine göre haftaya netleşir sanırımmm 😂

Sen ne zaman transfer olmuştun canımmm unuttum 😂

Ya bana sadece folik asit verdi vitamin falan bisey yazmadi biz ne zaman vitamin almaya başlicaz
ben hazirandan bu yana folik asit kullanıyorum bide d vitamini ocean mummy'e geçmiştim sorucam doktoruma görüşebilirsem 😂

Gün olarak belirtmedi mi ? Yani 6 haftalık ama kaç günlük mesela ? Boy ölçümü ve kese ölçümü geçen haftayla aynı mi sorsaydınız
6 hafta 2 günlük ile uyumlu dedi
Gün olarak belirtmedi mi ? Yani 6 haftalık ama kaç günlük mesela ? Boy ölçümü ve kese ölçümü geçen haftayla aynı mi sorsaydınız

Yani öyle değişik bir adam ki, son gidişimdi sanırım kendisine ...
saçma sapan konuştu, sağlıklı görüyorum diyip sonrasında zaten 10 haftaya kadar kürtaj hakkımız var falan dedi .

geçen hafta keseyi ölçmüştü

bu hafta bebeği ölçtü , crl 5.77 mm gözüküyor ultrasonda o da 6 hafta 4 gün ile 6 hafta 6 gün arasına tekabül ediyormuş ama kendisi bana 6+2 demişti. Tüm bunları kendim araştırıp baktım, değiştireceğim doktorumu.

6 hafta 2 günlük ile uyumlu dedi

Yani öyle değişik bir adam ki, son gidişimdi sanırım kendisine ...
saçma sapan konuştu, sağlıklı görüyorum diyip sonrasında zaten 10 haftaya kadar kürtaj hakkımız var falan dedi .

geçen hafta keseyi ölçmüştü

bu hafta bebeği ölçtü , crl 5.77 mm gözüküyor ultrasonda o da 6 hafta 4 gün ile 6 hafta 6 gün arasına tekabül ediyormuş ama kendisi bana 6+2 demişti. Tüm bunları kendim araştırıp baktım, değiştireceğim doktorumu.
Benim doktorum da ilk hafta keseyi görüp 5+3 demişti ama değilmiş, diğer hafta gittiğimde onun demesiyle 6+6 olması gerekiyordu kalp atımı yoktu, sadece kesede tomurcuklanma var dedi meğerse 5+3 dediği zaman 4+2 haftalıkmış. 😪 ben kalp atımını görmeyince ağladım, stres yaptım eşim bile dedi üzme kendini uygulamalara göre düşün doktor daha kesin bu haftalık demedi diye. 6+2 olduğunda kalp atışını gördük ama duymadık, bugün gittik 8+0 olarak dinledik kalbini çok şükür zaten görünce kalp atışını rahatlamıştım. İyi doktorlar bile farkında olmadan istemeden strese sokuyor insanı. O yüzden hep sakin kalmalı insan da zor oluyor benim de kaybım var bunun öncesinde. Bence de değiştirin en başından güven vermemiş doğuma kadar ekstra strese sokmasın.

Back
X