- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.561
Renkli ultrason neresi neresi ya7 ve 8 haftalık ultrason görüntüleri cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renkli ultrason neresi neresi ya7 ve 8 haftalık ultrason görüntüleri cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Renkli ultrason neresi neresi yahic anlamiyorum
Bunlar da var burada 7+4 haftalık bi tahmininiz var mıRenkli ultrason neresi neresi yahic anlamiyorum
ayy gerçekten miiBize uyan bir bilgi bu. Ortanca oğlunda lekelenmem çok uzun sürmüştü. En küçük oğlumda kese dışında kanamam vardı bir. Kızımda hem bir şey olmadı mesela. Ne lekelenme ne kanama ne kese dışında kanama alanı
Bende anlayamadim cok ortada seninkiKızlar benimkinide tahmin edin yaa kese yuvarlakmı ovalmi ben anlamıyorum burda 6+4![]()
Aşırı derecede kız istiyorum ama içime erkek gibi doğuyo ya sen ne hissediyorsun kız mı erkek miBende anlayamadim cok ortada seninki![]()
Çok sevindim çok, maşallah sizekızlar selam 2 gündür yazmıştım bebek gelişmiyor ama kalp atışı var diye, şükürler olsun gününü yakalamış bugündua eden içimi rahatlatan herkesten Allah razı olsun
7+3te de benim böyle yuvarlaktısizce bizimkinin cinsiyeti ne![]()
Allah gönlünüzün muradını versin, ben kız hissettim, biraz da nazlı olunca, korkuttu anneyisizce bizimkinin cinsiyeti ne![]()
Bende cok kiz istiyorum ama olmayacak gibi geliyor asiri merak ediyorumAşırı derecede kız istiyorum ama içime erkek gibi doğuyo ya sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi![]()
Erkek benzettim ben ama sağlıkla dogsunBunlar da var burada 7+4 haftalık bi tahmininiz var mı![]()
Cok sukur cok sevindimm kalp atisi varsa umut her zaman vardirkızlar selam 2 gündür yazmıştım bebek gelişmiyor ama kalp atışı var diye, şükürler olsun gününü yakalamış bugündua eden içimi rahatlatan herkesten Allah razı olsun
Anne hissiyatı her zaman daha mühimben de erkek hissettimmm hadi hayırlısı![]()
ben E eppursi için erkek hissetmiştim alıntılayamamışım ama kendim için de erkek hissediyorum daha hiç kız hissetmedimAnne hissiyatı her zaman daha mühim![]()
Çok şükür canım benimkızlar selam 2 gündür yazmıştım bebek gelişmiyor ama kalp atışı var diye, şükürler olsun gününü yakalamış bugündua eden içimi rahatlatan herkesten Allah razı olsun
Allah gönlümüze göre verir inşallahBende cok kiz istiyorum ama olmayacak gibi geliyor asiri merak ediyorum![]()