- 25 Ekim 2023
- 934
- 691
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.581
Çok şükür canımkızlar selam 2 gündür yazmıştım bebek gelişmiyor ama kalp atışı var diye, şükürler olsun gününü yakalamış bugündua eden içimi rahatlatan herkesten Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canımkızlar selam 2 gündür yazmıştım bebek gelişmiyor ama kalp atışı var diye, şükürler olsun gününü yakalamış bugündua eden içimi rahatlatan herkesten Allah razı olsun
cok sevindim gözün aydın olsun. hep güzel haberlerle gel insallah.kızlar selam 2 gündür yazmıştım bebek gelişmiyor ama kalp atışı var diye, şükürler olsun gününü yakalamış bugündua eden içimi rahatlatan herkesten Allah razı olsun
amin cok teşekkür ederimcok sevindim gözün aydın olsun. hep güzel haberlerle gel insallah.
Teşekkür ederim yorumlarınız içinben E eppursi için erkek hissetmiştim alıntılayamamışım ama kendim için de erkek hissediyorum daha hiç kız hissetmedimamaaan sağlıklı olsunlar da valla insan hiçbir şey istemiyor. daha geçen hafta diyordum ya ben hiç anne gibi de hissetmiyorum bi moda da giremedim falan diye. 2 gündür korkudan ağlamaktan bi hal olunca anladım gayet de anne hissediyormuşum. önümüzdeki haziran ayında hepimiz evlatlarımıza kavuşalım diye dua ediyorum güzel anneler
![]()
Günde 3 kere kusuyorum ben abartısızkızlar bu zamana kadar hep gün boyu bulantı yaşıyordum her şey kokuyordu tiksinti çok vardı ama kusma yoktu böyle arka planda devamlı bir bulantı ve halsizlik yapıyordu. şimdi ne yesem geri geliyor afedersiniz ama tuhaf şekilde rahatlıyorum halsizlik de gitti bu versiyonu tercih ederim diğerine ama değişmesi tuhaf geldi aynı şeyi yaşayan var mı?
Ayni senin gibiyim. Direkt kesilip istahimin artacagi gunu iple cekiyorum zira su icmeyi yemek yemeyi ozledimGünde 3 kere kusuyorum ben abartısızbulantı öğürme çok fazla zaten halsizlik hele hiç bişey yapasım yok hayat hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor bazen
hayattan soğudum desem yeridir. İlkinde de böyle kusardım ama bu daha kötü yaptı beni. Bu arada ilkinde 13. Haftada direkt kesilmişti sonra da aşırı iştah artışı olmuştu. 11. Haftadayım dua ediyorum bitsin diye
![]()
Bende de istifra var sonbra rahatliyorum ama ac oldugum icin bulanti tekrar basliyor. Halsizligim daha az benimdekızlar bu zamana kadar hep gün boyu bulantı yaşıyordum her şey kokuyordu tiksinti çok vardı ama kusma yoktu böyle arka planda devamlı bir bulantı ve halsizlik yapıyordu. şimdi ne yesem geri geliyor afedersiniz ama tuhaf şekilde rahatlıyorum halsizlik de gitti bu versiyonu tercih ederim diğerine ama değişmesi tuhaf geldi aynı şeyi yaşayan var mı?
ayy gerçekten o günler gelecek mi iştahımın açık olduğunu hayal bile edemiyorumGünde 3 kere kusuyorum ben abartısızbulantı öğürme çok fazla zaten halsizlik hele hiç bişey yapasım yok hayat hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor bazen
hayattan soğudum desem yeridir. İlkinde de böyle kusardım ama bu daha kötü yaptı beni. Bu arada ilkinde 13. Haftada direkt kesilmişti sonra da aşırı iştah artışı olmuştu. 11. Haftadayım dua ediyorum bitsin diye
![]()
Su olayı beni çok tedirgin ediyor ben de içemiyorum ve böbreklerim ağrıyor geceleri bu da beni çok korkutuyor zorluyorum kendimi ama bir litre falan belki içebiliyorum. Bir buçuğa zorluyorum ki normalde 2 üstüne çıkmak lazım ama olmuyor normalde çok su içen biriyim bu beni baya zorluyor işte. Aşırı kötü suyun tadı yaAyni senin gibiyim. Direkt kesilip istahimin artacagi gunu iple cekiyorum zira su icmeyi yemek yemeyi ozledimkilo kaybim da oldu benim hatta.
ablam hamileliğinde sudan bile koku alırdı hep cam şişedeki sulardan satın alıp içerdi bi dene istersen cam şişe suları.Su olayı beni çok tedirgin ediyor ben de içemiyorum ve böbreklerim ağrıyor geceleri bu da beni çok korkutuyor zorluyorum kendimi ama bir litre falan belki içebiliyorum. Bir buçuğa zorluyorum ki normalde 2 üstüne çıkmak lazım ama olmuyor normalde çok su içen biriyim bu beni baya zorluyor işte. Aşırı kötü suyun tadı ya![]()
Geliyor geliyor merak etme ben doymuyordum yerken acıkıyordumayy gerçekten o günler gelecek mi iştahımın açık olduğunu hayal bile edemiyorumbir de biz üç aya kadar gizlemeyi tercih ettik sıfır destekle yaşamaya çalışıyorum davetlere bahane uyduruyorum sosyal hayatım tamamen bitti devamlı yatmak da iyi gelmiyor ama dediğin gibi halsizlik hayattan koparıyor. neyse bebişlerimiz iyi olsun yeter ki tek tutunduğum o
![]()
dime bir de açlık bastırması var o an midem kazınıyor böyle ne olsa yicem o derece ama yiyince de bulantı ve kusma başlıyor döngüye bakBende de istifra var sonbra rahatliyorum ama ac oldugum icin bulanti tekrar basliyor. Halsizligim daha az benimde
ahaha yaa valla keyiflendim hadi inşallah o günler çabucak gelsin bu günlerin acısını çıkaralımGeliyor geliyor merak etme ben doymuyordum yerken acıkıyordumçok güzel günler kilo alıyorsun falan da zerre umrumda değil bu hayat mı ya kusa kusa bi hal oldum kokular tiksinç yemek yemek istiyorum yok yiyemiyorsun
bir an önce gelsin inşallahhh
![]()
Haklısın geçen onu düşündüm suyun plastik şişesi mi midemi bulandırıyor acaba dedim gerçi cam bardaktan da içemiyorum ama bi cam şişe alıp birde öyle deneyeyim bakalım.ablam hamileliğinde sudan bile koku alırdı hep cam şişedeki sulardan satın alıp içerdi bi dene istersen cam şişe suları.
ablam plastik şişelerin iiçinde duran suyun kötü koktuğunu söylerdi. bende de yarın 8. haftaya giriyoruz öyle bişey yok henüz şükür. sadece acıkmaya başlayınca midem yanmaya ve bulanmaya başlıyor. kefir gibi tuzlu çubuk gibi şeyler yiyerek bastırıyorum acıkmaya fırsat vermemeye çalışıyorum da böyle de giderse çok kilo alacağım gibi.Haklısın geçen onu düşündüm suyun plastik şişesi mi midemi bulandırıyor acaba dedim gerçi cam bardaktan da içemiyorum ama bi cam şişe alıp birde öyle deneyeyim bakalım.
Youtube da siyatik hamile egzersizleri var onlara başladım bende haftaya bende doktora gidince sorayım. Doğuma kadar iyice artıyor cnku ben kilitlenip gece sağdan sola dönemezdim ya eşim kaldırırdı zorlaBenim de ilk hamileliğimde çok uzun sürdü sağ kalçama sürekli ağrı girerdi. Hatta doğuma yakın bir zamanda bir hafta yürümekte zorlanıp fizik tedavi almıştım. Şimdi 8 haftalık hamileyim ve şimdiden başladı ağrı çok korkuyorum doktora pilates yapabilir miyim diye soracağım. Hamile pilatesine gitmeyi düşünüyorum
Hayatım hiç sıkma canını ben de devamlı katı besleniyorum. ekmek kraker vs gece 10-12 gibi dışardan yemeklerablam plastik şişelerin iiçinde duran suyun kötü koktuğunu söylerdi. bende de yarın 8. haftaya giriyoruz öyle bişey yok henüz şükür. sadece acıkmaya başlayınca midem yanmaya ve bulanmaya başlıyor. kefir gibi tuzlu çubuk gibi şeyler yiyerek bastırıyorum acıkmaya fırsat vermemeye çalışıyorum da böyle de giderse çok kilo alacağım gibi.
Kabızlık oluyor mu ?Hayatım hiç sıkma canını ben de devamlı katı besleniyorum. ekmek kraker vs gece 10-12 gibi dışardan yemeklerçok tedirginim böyle beslenerrek çok kilo alır mıyım diye ama 8+3'üz kilom hala aynı çok şükür
sorrma hemde nasıllKabızlık oluyor mu ?
Ben dengeli beslenmeye calısıyorum ama son bi haftadır kabızlık peydah oldu. Ki hayatımda hiç kabız olan biri degilimdir. 9+ larda başadı suan 10 +3 üm.