- Konu Sahibi Prettywomaan
- #4.181
Biz kız olursa Eflin koymayı düşünüyoruz erkek olursada Uğurkızlar birazımızın cinsiyeti belli oldu hayırlı olsun şimdiden :) isim ne düşünüyorsunuz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kız olursa Eflin koymayı düşünüyoruz erkek olursada Uğurkızlar birazımızın cinsiyeti belli oldu hayırlı olsun şimdiden :) isim ne düşünüyorsunuz :)
Yanlış yönlendirmek kesinlikle istemem ama multivitaminler bunu tetikledi bende de eminim, çünkü değiştirince düzeldimKızlar selam size bişey danışıcam benim içerik olarak sadece folik kullanırken mide yanmam pek yoktu sabahları kahvaltıdan sonra kullanıyorum her zaman. Sonra başka dr gittiğimde bana multivitaminli bi folik önerdi onu kullanmaya başladığımdan beri mide yanmam mide kazıntılarım ve mide bulantılarım çoğaldı ben de artık akşamdan akşama kullanmaya döndüm. sizde de bu durum var mı? Yada sizdeki mide yanmalarını sabahları kullanılan ilaçlar tetikliyor olabilir mi?
Onu Rabbim korusun kollasın annesi, anlamaz mıyız, stres olmayın O da hissetmesin inşallah güzel çıkar sonucunuz. yaklaşık 10 güne ayrıntılımız var, durup durup gözlerim doluyor. Çok dua edelim birbirimize, Rabbim sapasağlam kucağımıza aldırsın bebeklerimizi..SOL VENTRİKÜLDE HİPEREKOJENİK İNTRAKARDİYAK ODAK İZLENDİ. DUCTUS VENOZUS 1 SONRAKİ MUAYENEDEN TEKRAR DEĞERLENDİRİLMESİ PLANLANDI. Raporuma bu şekilde not düşülmüş. Tek başına kalp bir anlam ifade etmiyor falan dediler ama yinede insan korkuyor. Birde sonuçlar 15 güne çıkacak dediler. Böyle beklemek de zor beni en iyi siz anlarsınız. Geceleri uyuyamıyorum sürekli stres altında hissediyorum kendimi. İnşallah bizimki de geliştikçe şifa bulur Rabbim sağlıkla sıhhatle süreci atlatmayı nasip etsin süreç zaten zor birde böyle olunca daha zor oluyor
evet sabah içtiğim ilacı akşam içtim mesela buugün çok daha iyiyim. sabah-akşam fark etmiyordur diye düşünüyorum.Yanlış yönlendirmek kesinlikle istemem ama multivitaminler bunu tetikledi bende de eminim, çünkü değiştirince düzeldimHatta kullandığıma alışınca da biraz biraz başladı yine..
Aslında ben de akşama döndüm sıkıntı yapınca sonradan başladığım, sanki karnım tam tok olunca yan etkisi daha az oluyor hissiyatı oluştu. İçinde bulunan bileşenlerin aslında ayrı ayrı alım zamanları var belki de o etkiliyor ya da biz çok abartıyoruz, hepsi şifa olsun bebeklerimizeevet sabah içtiğim ilacı akşam içtim mesela buugün çok daha iyiyim. sabah-akşam fark etmiyordur diye düşünüyorum.
kola içmedim de dün bi 10-15 tane cips yedim ya dayanamadım..Kizlar birsey soracagim arada kola içerinin var mı ya böyle canınız isteyince 1 bardak felan
ben geçen gün misafir vardı. nedendir bilimez söylemesi ayıp ama mantının yanında kolayı cok seviyorum :) bi bardak içtim 2. yide içerdim de tuttum kendimiKizlar birsey soracagim arada kola içerinin var mı ya böyle canınız isteyince 1 bardak felan

ay bu kriz de ara ara dürtüyor beni. :):)): ramak kaldı :)kola içmedim de dün bi 10-15 tane cips yedim ya dayanamadım..
Banada noodle krizleri geliyo zor tutuyorum kendimi kızlar aranızda noodle yiyen oldumuay bu kriz de ara ara dürtüyor beni. :):)): ramak kaldı :)
ahahah ay ay dur dur o krize girmeee hemen cık :) benzerini yapmaya calıssan evde bi nebze :) vicdansiz cok da güzel oluyor ya baharatı sosu ile :)Banada noodle krizleri geliyo zor tutuyorum kendimi kızlar aranızda noodle yiyen oldumu![]()
ya bence kilo almayı dert etmiyorsanız abartmadan yiyin kasmayın o kadardan bişey olacağını sanmıyorum :) ben canım isteyince bazen biraz kola içiyorum bazen cips yiyorum abartmadan. sonuçta dr.lar yenmeyecek şeyleri söyledi bize :)Banada noodle krizleri geliyo zor tutuyorum kendimi kızlar aranızda noodle yiyen oldumu![]()
cips kola canım isteyince yedim içtim valla 1-2 kereden bişey olmazKizlar birsey soracagim arada kola içerinin var mı ya böyle canınız isteyince 1 bardak felan
tiksinmem var canım özellikle kavrulmuş soğan kıymalı etli her şey... aşerme mi oluyo bilmiyorum ama bazen canımın istediği şeyler oluyoKızlar aşerenleriniz oldu mu. Birde tiksinmeler . Aşermek istiyorum heyecan yaşamak istiyorum ama yok anacımçok mülayim takılıyoz ne bulsak yiyoz kafasındayız
![]()
ben de şöyle düşünüyorum hep eski zamanda ya da yurt dışında vs herkes her şeyi yiyo Allah korusun olsa onlara olurduya bence kilo almayı dert etmiyorsanız abartmadan yiyin kasmayın o kadardan bişey olacağını sanmıyorum :) ben canım isteyince bazen biraz kola içiyorum bazen cips yiyorum abartmadan. sonuçta dr.lar yenmeyecek şeyleri söyledi bize :)
Afiyet olsun bende bugün dayanamadım 1 bardak içtimben geçen gün misafir vardı. nedendir bilimez söylemesi ayıp ama mantının yanında kolayı cok seviyorum :) bi bardak içtim 2. yide içerdim de tuttum kendimi![]()
ben diğer gebeliğimde aşermiştim. bişi gordum canım cekti gibi degilde nasıl desem resmen o yiyecegin kokusu tadı sürekli ağzıma geliyordu. Yeşil zeytin ile kabuska yemeği :)tiksinmem var canım özellikle kavrulmuş soğan kıymalı etli her şey... aşerme mi oluyo bilmiyorum ama bazen canımın istediği şeyler oluyo
Ben cips yemedim evde duruyor oda arada dürtüyor bakalimcips kola canım isteyince yedim içtim valla 1-2 kereden bişey olmaz