- 15 Haziran 2023
- 489
- 232
- 33
- 36
- Konu Sahibi washingtonxy
Doktorun yazdigi ilac engelliyor hic bulanmiyorMidem bulanmiyor kazinma agri siskinlik rahatsizlik gaz kabizlik oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun yazdigi ilac engelliyor hic bulanmiyorMidem bulanmiyor kazinma agri siskinlik rahatsizlik gaz kabizlik oluyor
Bellavie,redostim,regenesismax hem bulantiyi emgelliyor hemde gebelikte gerekli butun vitaminler ,probiyotik dahil icinde varDoktorun yazdigi ilac engelliyor hic bulanmiyor
[QUOTE="ftmbg,
Duyamadık hala 31 ekimi beklıyorum sen neyaptın gittin mıMeraba ne durumdasiniz hanimlar kalp atimlarina gittiniz mi crl ölcumleriniz nasil
Cuma gunu gidecegimDuyamadık hala 31 ekimi beklıyorum sen neyaptın gittin mı
Hayırlısı ınsaAllah en guzelı olur bende araya bı randevu soksam mı dusunuyorumCuma gunu gidecegim
Sen bu gun kac arti kacsinHayırlısı ınsaAllah en guzelı olur bende araya bı randevu soksam mı dusunuyorum
Kacinci gun embriyosuyduTransfer 30 eylülde oldu test tekrar falan derken muayene 30 ekıme verdı
Daha doktora gitmedim sanırım 5+4Sen bu gun kac arti kacsin
5.gün embriolarıydıKacinci gun embriyosuydu
Bugun 5+4 oluyorsun bende 5+4 de keseyi gormustum5.gün embriolarıydı
7+1dede doktorun cagirmis beni 7+5 e cagirdi ama ben 8+0 a gidicemBugun 5+4 oluyorsun bende 5+4 de keseyi gormustum
Bende 29 eylulde transfer olmustum 1gun var aramızda nasıpse bende yarın dr a gıdecegım bakalım nekadarını gorecegımTransfer 30 eylülde oldu test tekrar falan derken muayene 30 ekıme verdı
Merhaba duruyormuEstrofem ve progestan kapsül arttı hanımlar, isteyene kargolarım. Sktleri yeni
Evet inşallah bakalım o yolculuk gözümde büyüyor7+1dede doktorun cagirmis beni 7+5 e cagirdi ama ben 8+0 a gidicem
İnşallah hayırlı ve guzel haberler alırsın kese bebiş hepsi guzel olurBende 29 eylulde transfer olmustum 1gun var aramızda nasıpse bende yarın dr a gıdecegım bakalım nekadarını gorecegım![]()