2500 3000 arası karından görülüyor diye okudum hep. Yüksek ihtimalle gözükür gibi duruyor.Benim de beta cuma günü 313 pazartesi günü 1500 çıkmıştı doktor yarın yeniden çağırdı yarın 5+0 olacağım bana erken gibi geldi ama inşallah karından keseyi görür
Sağlıklı olduğuna ikna olana kadar ki geçen süre zormuş. Sağlıkla kucağımıza alalım akrep bebişlerini2500 3000 arası karından görülüyor diye okudum hep. Yüksek ihtimalle gözükür gibi duruyor.
Emin ol artık bu süreç hep devam edecekSağlıklı olduğuna ikna olana kadar ki geçen süre zormuş. Sağlıkla kucağımıza alalım akrep bebişlerini
Ben henüz kadın doğuma gitmedim canım. Sağlık ocağında kan verdim sadeceGeçen hafta perşembe 322 çıktı bu hafta bilmiyorum hiç. Karnından bakmadılar mı peki sana 2600 de
Ben 23 şubatta 18 ile öğrendim son adet tarihimi girdiğimde doğum tarihimiz aynı gösteriyor. Geçen hafta kese gördüm ben. Bence siz 5+3 değilsiniz şuan geç döllenme olmuştur beta değeri de düşük çünkü 2 bin bile olmamıştır kese görünmemesi gayet normal haftaya gidin benceMerhaba bende 1 martta 37 ile öğrendim. Tahmini doğum 8 Kasım gösteriyor 5+3 suan dün kese göremedi doktor umarım küçük diyedir içimde endişe var
Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canimYarın kan testi yaptiricam varsa beni de aranıza alırsınız artık dimi
Teşekkür ederim inşallah hepimizin sağlıklaBende diyecektim geç döllenme olmuştur diye çok sevindim keseyi gördüğüne MaşaAllah sağlıkla dünyaya gelsin İnşallah
Evde test yaptım iki tane erken gebelik testi pozitif çıktı bide kan verim bakimHayırlı sonuçlarını bekliyoruz canim
Son adet tarihinden hesaplandıgı için 5+3 gösteriyor ama bilemedim doktor da 5 haftalık dedi tekrardan gidicem dediğiniz gibidir inşallah sağolunBen 23 şubatta 18 ile öğrendim son adet tarihimi girdiğimde doğum tarihimiz aynı gösteriyor. Geçen hafta kese gördüm ben. Bence siz 5+3 değilsiniz şuan geç döllenme olmuştur beta değeri de düşük çünkü 2 bin bile olmamıştır kese görünmemesi gayet normal haftaya gidin bence
Şuan kaç betanız 1 marta göre baya yükselmiş olmalıSon adet tarihinden hesaplandıgı için 5+3 gösteriyor ama bilemedim doktor da 5 haftalık dedi tekrardan gidicem dediğiniz gibidir inşallah sağolun
1 martta gebeliği öğrendiğimde 37 idi. 5 martta tekrar kan verdim 322 çıktı. Ondan sonra daha da bakmadı doktor gerek yok dedi şuan bilmiyorum yani kaç olduğunu en son 5 martı biliyorumŞuan kaç betanız 1 marta göre baya yükselmiş olmalı
İnsallah canımCanım beta 2000 altinda gorunmuyormus. Daha görünür inşallah geç dollenmede olmuş olabilir
Gayet güzel ilerlemiş sağlıkla kavuşun inşallahh1 martta gebeliği öğrendiğimde 37 idi. 5 martta tekrar kan verdim 322 çıktı. Ondan sonra daha da bakmadı doktor gerek yok dedi şuan bilmiyorum yani kaç olduğunu en son 5 martı biliyorum