Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Merhabalar
Bende ilk 7 martta 83.57 ile öğrendim.
9 martta 179.06 idi sonucum. Henüz kontrole gitmedim, cumartesi tekrar kan verip sonuca göre gitmeyi düşünüyorum. Hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla kavuşuruz inşallah

Benim de beta cuma günü 313 pazartesi günü 1500 çıkmıştı doktor yarın yeniden çağırdı yarın 5+0 olacağım bana erken gibi geldi ama inşallah karından keseyi görür

Benim de beta cuma günü 313 pazartesi günü 1500 çıkmıştı doktor yarın yeniden çağırdı yarın 5+0 olacağım bana erken gibi geldi ama inşallah karından keseyi görür
2500 3000 arası karından görülüyor diye okudum hep. Yüksek ihtimalle gözükür gibi duruyor.

Sağlıklı olduğuna ikna olana kadar ki geçen süre zormuş. Sağlıkla kucağımıza alalım akrep bebişlerini
Emin ol artık bu süreç hep devam edecek anne olmak başlı başınca zormuş daha şimdiden bile net belli ediyor Rabbim kolaylık, güç kuvvet versin hepimize. Amin canım inşallah

Merhaba bende 1 martta 37 ile öğrendim. Tahmini doğum 8 Kasım gösteriyor 5+3 suan dün kese göremedi doktor umarım küçük diyedir içimde endişe var
Ben 23 şubatta 18 ile öğrendim son adet tarihimi girdiğimde doğum tarihimiz aynı gösteriyor. Geçen hafta kese gördüm ben. Bence siz 5+3 değilsiniz şuan geç döllenme olmuştur beta değeri de düşük çünkü 2 bin bile olmamıştır kese görünmemesi gayet normal haftaya gidin bence

Yarın kan testi yaptiricam varsa beni de aranıza alırsınız artık dimi

Hepinizin hamileliği hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah

Merhabalar,
son adet 9 Şubat 22 Şubatta Gonal f iğne ile aşılama yaptırdım. Bu ay beklenen adet 9 Marttı. 10Mart beta 38.7 11 Mart betası 62 çıktı. sizce sağlıklı devam eder mi. yarın doktor kontrolüm var.

Son adet tarihinden hesaplandıgı için 5+3 gösteriyor ama bilemedim doktor da 5 haftalık dedi tekrardan gidicem dediğiniz gibidir inşallah sağolun

Son adet tarihinden hesaplandıgı için 5+3 gösteriyor ama bilemedim doktor da 5 haftalık dedi tekrardan gidicem dediğiniz gibidir inşallah sağolun
Şuan kaç betanız 1 marta göre baya yükselmiş olmalı

Şuan kaç betanız 1 marta göre baya yükselmiş olmalı
1 martta gebeliği öğrendiğimde 37 idi. 5 martta tekrar kan verdim 322 çıktı. Ondan sonra daha da bakmadı doktor gerek yok dedi şuan bilmiyorum yani kaç olduğunu en son 5 martı biliyorum

1 martta gebeliği öğrendiğimde 37 idi. 5 martta tekrar kan verdim 322 çıktı. Ondan sonra daha da bakmadı doktor gerek yok dedi şuan bilmiyorum yani kaç olduğunu en son 5 martı biliyorum
Gayet güzel ilerlemiş sağlıkla kavuşun inşallahh bende en son pazartesi vermiştim 179.06 idi daha baktıramadım merak ediyorum

`