Ben de gebelikte kullanılan multivitamin türevi birseyler bakıyordum ,doktora sorup oyle alirim dedim ama öğrendiğim iyi oldu bilmiyordumBana da 12. Haftaya kadar sadece folik asit dedi
Normalde magnezyum balık yağı kullanıyorum birakmami soyledi
Kızım var 1buçuk yaşında, eşim olmadan hastaneye gidemem onunla ilgilenmesi lazım o da işe gidiyor. Kalp atışıyla birlikte tek seferde giderim diye düşündüm 7+1lerde falan. Henüz kimseye söylemedik yaa siz bahsettiniz mi ailelere falan söylesek kızıma bakarlardı aslındaĞ
Neden şimdi gitmıyosun canım
Yaa öyle mi kesin isteyeyim tahlil o zaman. Çok geçmiş olsun içini ferah tutmalısın ki bebişin stresten etkilenmesin. İnşallah hiç bişey olmaz canım benimKesin baktır canım. Ben de rutin baktırmıştım 5+6 yım şu an. Tsh yüksek çıktı. Doktor tekrsr teyit için istedi. Yine yüksek çıktı yarın sonuç için tekrar gideceğim. Bu beni çok strese soktu. Aslında doktor geç kalınmadığını bebekte bir sorun yaratmadığını söylüyor ama maalesef internete girmek gibi bir hata yaptım. Bebekte gelişim geriliği görülebileceği ve düşük rskini arttıracağı söyleniyor. Beynim hep olumsuza odaklı sanki. Çok gerginim
Ben söylemedim ilk 3 ay söylemeyi düşünmüyorum eşimi de tembihledimKızım var 1buçuk yaşında, eşim olmadan hastaneye gidemem onunla ilgilenmesi lazım o da işe gidiyor. Kalp atışıyla birlikte tek seferde giderim diye düşündüm 7+1lerde falan. Henüz kimseye söylemedik yaa siz bahsettiniz mi ailelere falan söylesek kızıma bakarlardı aslında
4,95 mm çıktı kese boyutuayyyy hayırlı uğurlu olsuuuunkese boyutunuz kaç çıktı
Ya ben dün iftara gittim dışarıda bi ısırık çiğ köfte yedim bir ısırık ya sordum onu da etliymiş Toxon da negatif geldi bende şimdi onu dert ediyorum sizlerin aklında bulunsun sonra içimize dert oluyor yediklerimizValla farkında değiliz ama şuan enn önemli dönemdeyiz organ gelişimi beyin gelişimi herşey çok önemli bol su içip meyve yiyip, ceviz tüketmemiz lazım
Annelik en en başından kaygı sanırım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Vücut hormonlara alışıyordur benceKızlar benim hiç belirtim yok normal mi bu? Beta 1256 çıktığı günün ertesi 4,7mm olarak gördü keseyi doktor. Ama üç gündür hiç belirtim yok . Korkuyorum açıkçası normal mi bu durum?
Amin, umarım öyledir ve sağlıklıdırAnnelik en en başından kaygı sanırım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Vücut hormonlara alışıyordur bence
Bir ısıraktan bişey olmaz bence , toxon nedir?Ya ben dün iftara gittim dışarıda bi ısırık çiğ köfte yedim bir ısırık ya sordum onu da etliymiş Toxon da negatif geldi bende şimdi onu dert ediyorum sizlerin aklında bulunsun sonra içimize dert oluyor yediklerimiz
Merhabaa herkese mesajın üstünden 4 gün geçmiş yazmayı unutmuşum pazartesi beta hcg 23 geldi baya erken öğrendim tekrar baktırmadım ama yarın bi vereyim diyorum ikinci çocuk olunca herhalde bu konularda bi rahatlık geliyoMerhabalar kesin olmamakla birlikte ben de sanırım kasım annesiyimbugün iki defa silik çizgi gördüm yarın kan verip netleştiricem bat yarındı biraz sabırsızım erken öğrendim sat 13 şubat bakalım yarın güzel haberler alırım inşallah
Bağışıklığımızın olmasını istediğimiz çiğ etten çiğ sütten kediden geçen bir hastalık sanırım anladığım kadarıylaBir ısıraktan bişey olmaz bence , toxon nedir?
Biz de soylemedık daha bende 7+3 te gıtmıs olcam randevumu oyle verdılerKızım var 1buçuk yaşında, eşim olmadan hastaneye gidemem onunla ilgilenmesi lazım o da işe gidiyor. Kalp atışıyla birlikte tek seferde giderim diye düşündüm 7+1lerde falan. Henüz kimseye söylemedik yaa siz bahsettiniz mi ailelere falan söylesek kızıma bakarlardı aslında
İnşallahYaa öyle mi kesin isteyeyim tahlil o zaman. Çok geçmiş olsun içini ferah tutmalısın ki bebişin stresten etkilenmesin. İnşallah hiç bişey olmaz canım benim
Ben de bir ısırıktan birşey olacağını düşünmüyorum ama dikkat etmek lazım tabiiYa ben dün iftara gittim dışarıda bi ısırık çiğ köfte yedim bir ısırık ya sordum onu da etliymiş Toxon da negatif geldi bende şimdi onu dert ediyorum sizlerin aklında bulunsun sonra içimize dert oluyor yediklerimiz
Testi var mıBağışıklığımızın olmasını istediğimiz çiğ etten çiğ sütten kediden geçen bir hastalık sanırım anladığım kadarıyla
Bana da kızın daha küçük acele mi ettin derler diye kimseye söyleyesim yok. Bi de kayınvalidemin ağzında bakla ıslanmıyor hemen herkese yayıyor o yüzden herkes ne zaman öğrenecekse o da o zamam öğrenecekBiz de soylemedık daha bende 7+3 te gıtmıs olcam randevumu oyle verdıler
Benim kızıma gebeliğim çok rahattı inanırmısın hemşireyim 37.haftaya kadar çalıştım arabamla işe gidip geliyordum trafikte düşün karnım burnumda sürüyordum ama rahattımİnşallahsenin nasıl gidiyor
Canım belki kanama alanı falan vardır bence sen doktoruna bir an önce gitmelisin hayırlısıyla inşallah herşey yolundadırSelamlar dün gece ani bir kararla idrar testi yaptım ve damlattığım gibi koyu ikinci çizgi belirdi. 18 gün önce lekelenmeyle başlayan kanamam oldu bat günüm olduğu için adet olduğumu düşünüp hamileliği hiç düşünmedim ama hep lekelenme görerek geçti adet günlerim. Ben adet sanıyordum ama değilmiş. Günüm dolmasına rağmen halen lekelerim devam edince bir sorun mu var acaba diye düşünüyordum. Birkaç gündür halsizlik mide dönmesi de yaşayınca hamile miyim acaba dedim ve pozitif görünce ufak bir şok yaşadım. Bu kadar uzun süren yerleşme kanaması olur mu riskli bir durum mu var diye endişeleniyorum