Canım benim içini rahat tut betası 1900lerde arkadaşım keseyi göremedi kahroldu 2 gün sonra gitti çok rahat karından gözüktü. Senin betada oralarda kalmıştır belki hiç korkma erken gitmişsindirEvet haklısın çok teşekkür ederim
İnsallah öyledir canım bida gidicem haftayaCanım benim içini rahat tut betası 1900lerde arkadaşım keseyi göremedi kahroldu 2 gün sonra gitti çok rahat karından gözüktü. Senin betada oralarda kalmıştır belki hiç korkma erken gitmişsindir
Kan verecekmisin peki bugün yarın falanİnsallah öyledir canım bida gidicem haftaya
Bilemedim doktora söyledim ama verme gerek yok dedi merak da ediyorum aslındaKan verecekmisin peki bugün yarın falan
Ben bugün gittim aile hekimine ,vitamin olarak b12,d vitamini ve folik bakıyoruz dedi ,haricinde de demir ,tiroit ,kan sayımı da istedi ama baktı yaniKızlar sağlık ocağında yarın ikinci kez beta vereceğim aile hekimim illa 48.saatte yükselmeyi görelim dedi. Ben kan tahlillerime de baktırmak istiyorum sizce bakarlr mı demire tsh falan ? Baktıran varmı illa bana hastaneye git dermi şuan hastaneye biraz uzakta oturuyorum
Aa tamam canım ben de yarın bi isteyeyim o zaman ben bi de emziriyorum ya depolar ne alemde allah bilirBen bugün gittim aile hekimine ,vitamin olarak b12,d vitamini ve folik bakıyoruz dedi ,haricinde de demir ,tiroit ,kan sayımı da istedi ama baktı yani
Gerek yok dediyse bi ufak keseyi görmüştür o benceBilemedim doktora söyledim ama verme gerek yok dedi merak da ediyorum aslında
Sağlık ocağı bakar hepsine de sabah 10 a kadar gel diyorKızlar sağlık ocağında yarın ikinci kez beta vereceğim aile hekimim illa 48.saatte yükselmeyi görelim dedi. Ben kan tahlillerime de baktırmak istiyorum sizce bakarlr mı demire tsh falan ? Baktıran varmı illa bana hastaneye git dermi şuan hastaneye biraz uzakta oturuyorum
ayyyy hayırlı uğurlu olsuuuun5+0 dan keseyi gördüm ben çok şükür Allah’ıma, iki hafta sonraya kalp atışı için gideceğim. Allah’ın izniyle onu da duysam. Her şey bebeğime zarar verecek diye korkuyorum yediğim içtiğim ettiğim hareket, kızlar hepimiz aynı durumdayız sağ salim 12 haftayı atlatalım hep birlikte burada kutlayalım
Tabi eksikse takviyeye başlanır, ben de gittiğimde sorucam haftayaAa tamam canım ben de yarın bi isteyeyim o zaman ben bi de emziriyorum ya depolar ne alemde allah bilir
Aynen benim ilk beta 2600 geldi hastaneye gitsem kese göreceğim hala beta vermekle uğraşıyorum djfjfjfj aile hekimi yine de kan ver dedi ben bi kaç hafta sonra gideceğim hastaneyeSağlık ocağı bakar hepsine de sabah 10 a kadar gel diyor
12.haftadan önce demir magnezyum falan başlamıyorlar sanırımTabi eksikse takviyeye başlanır, ben de gittiğimde sorucam haftaya
Valla farkında değiliz ama şuan enn önemli dönemdeyiz organ gelişimi beyin gelişimi herşey çok önemli bol su içip meyve yiyip, ceviz tüketmemiz lazım5+0 dan keseyi gördüm ben çok şükür Allah’ıma, iki hafta sonraya kalp atışı için gideceğim. Allah’ın izniyle onu da duysam. Her şey bebeğime zarar verecek diye korkuyorum yediğim içtiğim ettiğim hareket, kızlar hepimiz aynı durumdayız sağ salim 12 haftayı atlatalım hep birlikte burada kutlayalım
Cihaz çok kötüydü devlet hastanesi kuzumHayırlı olsun canım devlet hastanesi mi? Cihaz çok fena ya anlayamadım ben bebişi
Olabilir , bilmiyordum, o kadar tecrübem yok ki12.haftadan önce demir magnezyum falan başlamıyorlar sanırım
Bana da 12. Haftaya kadar sadece folik asit dediOlabilir , bilmiyordum, o kadar tecrübem yok ki
Şuan sadece folik ve d vitamini kullanıyorum vitamin olarak öyle verdiler , ben de neden vitaminim yok diyordum gidince soracaktım.
Neden şimdi gitmıyosun canımAynen benim ilk beta 2600 geldi hastaneye gitsem kese göreceğim hala beta vermekle uğraşıyorum djfjfjfj aile hekimi yine de kan ver dedi ben bi kaç hafta sonra gideceğim hastaneye
Kesin baktır canım. Ben de rutin baktırmıştım 5+6 yım şu an. Tsh yüksek çıktı. Doktor tekrsr teyit için istedi. Yine yüksek çıktı yarın sonuç için tekrar gideceğim. Bu beni çok strese soktu. Aslında doktor geç kalınmadığını bebekte bir sorun yaratmadığını söylüyor ama maalesef internete girmek gibi bir hata yaptım. Bebekte gelişim geriliği görülebileceği ve düşük rskini arttıracağı söyleniyor. Beynim hep olumsuza odaklı sanki. Çok gerginimKızlar sağlık ocağında yarın ikinci kez beta vereceğim aile hekimim illa 48.saatte yükselmeyi görelim dedi. Ben kan tahlillerime de baktırmak istiyorum sizce bakarlr mı demire tsh falan ? Baktıran varmı illa bana hastaneye git dermi şuan hastaneye biraz uzakta oturuyorum