Evet güzel demişti inşallah ama tekrardan bi kan baktırmalı mıyım yükselmiş mi diye acabaGayet güzel ilerlemiş sağlıkla kavuşun inşallahhbende en son pazartesi vermiştim 179.06 idi daha baktıramadım merak ediyorum
Kese görüldü mü acaba? Keseden sonra gerek kalmıyor canım doktorunda tekrar baktır dememiş ise bi problem yokturEvet güzel demişti inşallah ama tekrardan bi kan baktırmalı mıyım yükselmiş mi diye acaba
İşte hayır tam görmedi çokk uzun uzun baktı belki bu olabilir emin değilim dedi siyah bi nokta vardı ama kese benzemiyordu bida bakarız haftaya dedi net konuşmadı yaniKese görüldü mü acaba? Keseden sonra gerek kalmıyor canım doktorunda tekrar baktır dememiş ise bi problem yoktur
Anladım içinin rahat etmesi açısından verebilirsin haftana göre bakıp değerlendirirsin en azından. Geç döllenme ise kese geç gözükebilir içini ferah tutİşte hayır tam görmedi çokk uzun uzun baktı belki bu olabilir emin değilim dedi siyah bi nokta vardı ama kese benzemiyordu bida bakarız haftaya dedi net konuşmadı yani
Evet haklısın çok teşekkür ederimAnladım içinin rahat etmesi açısından verebilirsin haftana göre bakıp değerlendirirsin en azından. Geç döllenme ise kese geç gözükebilir içini ferah tut
Rica ederim sonucun çıkınca banada haber verEvet haklısın çok teşekkür ederim
Kaç haftalık benimde görünmedi 4+4 te gittiğimde çok küçük bir karartı vardı belki bu olabılır ama daha çok erken dedi görmek içinİşte hayır tam görmedi çokk uzun uzun baktı belki bu olabilir emin değilim dedi siyah bi nokta vardı ama kese benzemiyordu bida bakarız haftaya dedi net konuşmadı yani
Tamamdır mutlakaaRica ederim sonucun çıkınca banada haber ver
5+2 göremediKaç haftalık benimde görünmedi 4+4 te gittiğimde çok küçük bir karartı vardı belki bu olabılır ama daha çok erken dedi görmek için
Kaç haftalık benimde görünmesi 4+4 te gittiğimde çok küçük bir karartı vardı belki bu olabılır ama daha çok erken dedi görmek için
Olabilir sıkmayın canınızı karından mı baktı acaba5+2 göremedi
Evet karnımdan baktıOlabilir sıkmayın canınızı karından mı baktı acaba
Bende de aynı ,baş ağrım yok ama göğüs hassasiyeti var ,normaldir diye düşünüyorum erken henüzKızlar merhaba, inş herkes sağ salim bebeklerini kucağına alır
Bende tüp bebek süreci ile hamileyim. 17 martta kese için çağırdı doktor.
Son 2-3 gündür hiçbir belirtim yok. Baş ağrısı ve halsizlik dışında. Biraz endişeleniyorum açıkçası.
İnş erken olduğu içindir :) daha kese görmedim ya tedirgin oluyorum ya birşey olduysa diyeBende de aynı ,baş ağrım yok ama göğüs hassasiyeti var ,normaldir diye düşünüyorum erken henüzbir de hafif hafif batma oluyor arada alt karında
Evet insan merak da ediyor ,anlıyorum ama muhtemelen erken diyedir. Bende 18martta kese görmeye gidicem insallahİnş erken olduğu içindir :) daha kese görmedim ya tedirgin oluyorum ya birşey olduysa diye
Bende 4+6 haftadayım bugun tekrar beta verdim ama gıttıgım hastaneye randevu aldım gebelık ıcın 2 hafta sonraya verdiKızlar merhaba ben de bugün 4+6 olarak beta değerim 3900 çıkmıştı. Doktorum karından gördü keseyi ama çok küçük henüz dedi netleştirmek için 18inde tekrar çağırdı. Umarım hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız
Hayırlı olsun canım devlet hastanesi mi? Cihaz çok fena ya anlayamadım ben bebişiKızlar kese içinde bebek var gibi mi sizce doktor haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi 5+6 da çekildi Eki Görüntüle 3714636