- 22 Temmuz 2016
- 1.114
- 1.338
- 133
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.201
Doğmamış çocuğun gizli yaşamıKitabın ismini rica edebilir miyim?
Herkes duymuştu burda gidenlerden hiç beklemiyordum duyamıyorum demesini. Sağlıklı olsun da napalım ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattın bir nebzeMerhaba canım. Öncelikle düşüklerin çoğu ilk trimesterde dense de maalesef özellikle en çok 6.haftada oluyor ve sen bunu geçtin. Ayrıca arada bikaç gün fark olması çok normal hatta 1 hafta da normal. Bir de ilk gidişimde benim de doktor kalp atışı oluşmuş dedi gördü ama bir sonraki gidişte duyduk. Sana da oluşmuş dediyse oluşmuştur neden oluşmasa oluştu desin kii. Doktor sürekli gitme diye 2 hafta demiş ama 4 5 gün sonra oluşur dipnot
Benden kahverengi olarak geldi. 7+1 de. Cuma günü soracağım doktora ben de.Kızlar birşey soracağım
Sizden yeşilimsi sümüksü bir akıntı geldi mi hiç
Haftası küçük ve karından bakıyorsa zaten kalp atışını cihazdan görüyor küçük hafta olduğu için duyamayız demiştir.Karın yağı vs de engel olabiliyor.Bana da sadece kalp atışı var demişti geçen hafta duymadım.Bu hafta karından yeni duyabildim 7+3 üm.Ultrason cihazında da 7+1 çıktı 2-3 gün için sat değişmeye gerek yok dedi.Çok büyük bir olay değil ileride haftasından ileri bile çıkabiliyorlar.Vajinal ultrasonla bakılsaydı bu hafta kalp atışını duyardın karından olduğu için biraz geç duyuluyordur muhtemelen.Zaten devletteki cihazlar çok eski doktor kendi de diyor.Ben bu haftadan sonra özele başlıcam sigorta hakkım hemen dolmasın diye arada devlete de gidiyorum geçen gebelikte de öyle yapmıştım.Cihazlar arasında cidden fark var özel ve devlet.Herkes duymuştu burda gidenlerden hiç beklemiyordum duyamıyorum demesini. Sağlıklı olsun da napalım ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattın bir nebze
Teşekkür ederimDoğmamış çocuğun gizli yaşamı
Oğlumda 9 ay hiçbir şey hisseymedim. Bence bünye ile alakalı bir şey. Tolere edebiliyoruz galiba değişikliği. Benim normalde de ilaç içmişliğim yoktur hiç, kusma nedir bilmem hiç. En son 8 yaşımda havale geçirince kusmuştumBende de hiçbir şey belirti olarak meraktan çatlayacağım
Hiç huzursuz olmayın, cihazları gelişmiş olmayabilir. Malesef çoğu devlet hastanesinde cihazlar geride. İçinizi rahat tutın, bebeğinizin buna ihtiyacı varSata göre 7+1 doktora göre 6+5 miş. Kalp atışı oluşmuş ama duyamadık dedi. Annemin yanındayım sadece devlet hastanesi ve 1 doktor var. Doktor korkma 2 hafta sonra bakarız dedi. Çok huzursuzum duyulması gerekmez mi başkası da yok ki gideyim
Bu arada ben de kalp atışını duyamadı, sadece yanıp sönmesini görebildimSata göre 7+1 doktora göre 6+5 miş. Kalp atışı oluşmuş ama duyamadık dedi. Annemin yanındayım sadece devlet hastanesi ve 1 doktor var. Doktor korkma 2 hafta sonra bakarız dedi. Çok huzursuzum duyulması gerekmez mi başkası da yok ki gideyim
Benim gec döllenme oldu. 6+4 te kalp atışı için gittim. Karnımdan göremedi. Zaten bir miktar şişkoyum. Onun da etksii var. Vajinal duyduk. 6+1 çıktı. Ama ben kendi hesabıma göre devam edicem..ilk haftalarda bu tarz şeyler olabiliyor. Hiç canını sıkma. Duyulur sonra ki gitmende Allah ın izniyleSata göre 7+1 doktora göre 6+5 miş. Kalp atışı oluşmuş ama duyamadık dedi. Annemin yanındayım sadece devlet hastanesi ve 1 doktor var. Doktor korkma 2 hafta sonra bakarız dedi. Çok huzursuzum duyulması gerekmez mi başkası da yok ki gideyim
Kendine maşallah de kızOğlumda 9 ay hiçbir şey hisseymedim. Bence bünye ile alakalı bir şey. Tolere edebiliyoruz galiba değişikliği. Benim normalde de ilaç içmişliğim yoktur hiç, kusma nedir bilmem hiç. En son 8 yaşımda havale geçirince kusmuştum
benim normalde de koku hassasiyetim öğürmem mide bulanmasi vs var hemen midem bulanır bi şeyden. Ama henüz başlamadı hamilelikte şükürOğlumda 9 ay hiçbir şey hisseymedim. Bence bünye ile alakalı bir şey. Tolere edebiliyoruz galiba değişikliği. Benim normalde de ilaç içmişliğim yoktur hiç, kusma nedir bilmem hiç. En son 8 yaşımda havale geçirince kusmuştum
Allah yardımcın olsunKendine maşallah de kızinşallah bu gebeliğin de rahat geçer. Benim dün hiç bulantım yoktu. Hatta eşimi de darladım yok diye. Bugün sabahtan beri bulantım var. Bu gebelikte bugün bulantı da pik yaşıyorum. İnşallah hafifler. Çünkü yemek yapmak zorunluluğu ayakta olmak zorunluluğu gerçekten zor. Yatarken sanki biraz hafifliyor. Ayağa kalkınca çok kötü oluyor. İlk gebeligim de böyleydi. Perşembe de 4 gün gorumceme gidicem. Biraz mecburiyetten. İnşallah orda problem yasamam
Kalp atışı oluştu dedi sonuçta artık bir sonrakine çok teşekkür ederim desteğiniz içinBenim gec döllenme oldu. 6+4 te kalp atışı için gittim. Karnımdan göremedi. Zaten bir miktar şişkoyum. Onun da etksii var. Vajinal duyduk. 6+1 çıktı. Ama ben kendi hesabıma göre devam edicem..ilk haftalarda bu tarz şeyler olabiliyor. Hiç canını sıkma. Duyulur sonra ki gitmende Allah ın izniyle
Cihazdan ben hiçbir şey anlamadım ama doktor korkma oluşmuş dedi düşünmeyeceğim yoksa kötü etkileniyorumBu arada ben de kalp atışını duyamadı, sadece yanıp sönmesini görebildim6+3 bende
Bazı bebekler kendini geç gösterir endişelenme zaten kalbının attıgını görmüş zaten doktor korkmaSata göre 7+1 doktora göre 6+5 miş. Kalp atışı oluşmuş ama duyamadık dedi. Annemin yanındayım sadece devlet hastanesi ve 1 doktor var. Doktor korkma 2 hafta sonra bakarız dedi. Çok huzursuzum duyulması gerekmez mi başkası da yok ki gideyim
Normal doğum sigortanız mı vardı yoksa doğum paketi mi aldınız? Ben de gebelik öncesi bekleme süresi var diye sigorta yaptıramadım doğum paketi bakacağım özele aklıma başka bir şey gelmiyor herhalde tek yolu da buHaftası küçük ve karından bakıyorsa zaten kalp atışını cihazdan görüyor küçük hafta olduğu için duyamayız demiştir.Karın yağı vs de engel olabiliyor.Bana da sadece kalp atışı var demişti geçen hafta duymadım.Bu hafta karından yeni duyabildim 7+3 üm.Ultrason cihazında da 7+1 çıktı 2-3 gün için sat değişmeye gerek yok dedi.Çok büyük bir olay değil ileride haftasından ileri bile çıkabiliyorlar.Vajinal ultrasonla bakılsaydı bu hafta kalp atışını duyardın karından olduğu için biraz geç duyuluyordur muhtemelen.Zaten devletteki cihazlar çok eski doktor kendi de diyor.Ben bu haftadan sonra özele başlıcam sigorta hakkım hemen dolmasın diye arada devlete de gidiyorum geçen gebelikte de öyle yapmıştım.Cihazlar arasında cidden fark var özel ve devlet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?