Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
K karaca2024 gittin mi bugün, dıydun mu miniğini
ben pazr günü gittim evdeydım diye,kalp atımı oluşmuş daha cok yeni dinletmedi normalde buraya devam edıceksen 4 hafta sonra gel dediherşey sağlıklı ilerliyor dedi çok şükür ,başka doktora devam edeceğim perşembe günü randevum var 7+1 oluyorum muhtemelen orada duyarım inşallah

İnşallah maşallah subhanallah bebişine

Doğum teminatlı sigortam vardı da doğuma denk gelmiyortekrar aynı şekilde yenileticem ücreti biraz daha düşük çıkıyormuş sanırım yeniletince .Hamilelikle beraber yapılan birkaç sigorta var yalnız ücretleri fazla diyolardı,doğum paketi daha mantıklı olabilir bir araştırırsınız.

Benim de bugün itibariyle bulantım başladı, nedense hiç olmayacak diye düşünmüştüm garipsedim arkadaşlar iyi dayanıyormuşsunuz bu baya zor bir şeymiş Allah kolaylık versin
Olsa bir dert olmasa bir derdi çekmeye hoşgeldin yani ben bulantım olunca zorlansam da sanki her şey yolunda gidiyormuş gibi geliyor. Belirtisiz yaşamak daha güzel tabi

Bu arada bir şey soracağım, mide yanması için doktoru renie ya da gaviscon öneren oldu mu
Bende bulantıdan ziyade mide yanması oluyor ilk haftalarda olmama rağmen ve baya sıkıntı yaşıyorum öyle olunca doktor gaviscon verdi hamilelikte sıkıntısız kullanılıyor dedi. Tabi şurupla aram hiç iyi olmadığından birkaç kez anca içebildim faydası oluyor içince

Benim de bugün itibariyle bulantım başladı, nedense hiç olmayacak diye düşünmüştüm garipsedim arkadaşlar iyi dayanıyormuşsunuz bu baya zor bir şeymiş Allah kolaylık versin
Öyle zor ki Allah düşmanımın başına vermesin .En kısa sürede hepimizin bulantıları biter inşallah.Benim ilki de böyleydi aklım fikrim bulantı yani dayanmaya çalışıyorum.

Endişe etmeyin. Devlet hastanelerinde cihazlar genelde eski. Daha hafta olarak çok küçük karından baktılarsa zaten çok zor duyulur. Ultrasonda kalp atışını gördüyseniz zaten oluşmuş.2 hafta sonra güçlendiğinde duyacaksınız sabretmesi zor bizim için ama sabret annesi

Değil miii ben de kötü bir şey hissetmiyorum annesi biraz panik ama idare ediyor

benim doktorum da bunu yazdı tıpkı tansiyon ilaçları gibi çalışıyormuş düzenli içildiğinde uzun vadede kesiyor dediler. Cidden sihir gibi daha ilk hapta kesti benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…