Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Çok geçmiş olsun, ben de atlattım yeni. Salgın var malesef. Bol bol su içmeniz gerekiyor 🙏🏻 Bir şey de kullanamıyoruz. Muz ve patates yedim sadece 2 güne geçti çok şükür. Crp de yükseltiyor bu arada🥺
Benim hamile kaldığımdan beri var ama şöyle aşırı değil sadece sabahları ilaçlara bağladım ben de kabız olmaktan iyidir tahlil sonuçlarim iyi çıktı ferritin yerlerde resmen sadece🥲

Maşallah 🧿🧿🧿 Gerçekten büyük görünüyor maşallah. Ben de bugün kalp atışını duymaya gidiyorum 14:00'te randevum var 🥹💛 Darısı başıma inşallah duyarım
İnşallah duyarsın sende. Büyük olması düşükle sonuçlanabiliyomuş o yüzden stres yaptım

Tahriş oldu benim de göğüs ucum, gerçekten kıyafetler bile değince acıyor. Büyük ihtimalle gebelikten sütümüz azaldı, gelmesi için daha sert çekiyorlar ve aşındırıyorlar
Yaaaa demek ki durum hepimiz için aynı 😓 şu an öğle uykusu için emziriyorum acı devam ediyor maalesef. Yarından itibaren teke düşüneceğim emzirme işini ve haftaya da keseceğim tamamen

[Q
UOTE="23393, post: 79926981, member: 1107339"]
Günaydın kızlar 👯‍♀️
Aranızda kilo almaya başlayan var mı? 🙇🏻‍♀️
[/QUOTE]
😅

Günaydın kızlar 👯‍♀️
Aranızda kilo almaya başlayan var mı? 🙇🏻‍♀️
Bende yarım kilo almışım canım iştah artışı var sabah bulantı olmuyor ama gün içinde oluyor iştahımı kesecek kadar değil simdilik😅 Sağlıklı beslenme çalışıyorum sabah muhakkak 2 ceviz yiyorum günlük laktozsuz süt ve kefir içiyorum muz yiyorum. Karbonhidrat, protein ve yağ dengesini iyi ayarlıyorum.

Kızlar ben dün kalp atışını duydum normalde 7 haftalık ama 6 haftalık gözüktü ultrasonda. Doktor Yolk kesesiyle ilgili bişey demedi ama ultrason kağıdında sanki çok büyük gözüküyo bi bakar mısınız sizde nasıl ?
Çok büyük gelmedi ama. Doktor uyarırdı bence anomali olsa. Önceki gebeliğimde yolk büyüktü ve kaybettim. Ama doktorum hemen söylemişti. Ölçüleri vs var. Doktorunuz ölçmüş ve sorun görmemiş demek ki.

Çok büyük gelmedi ama. Doktor uyarırdı bence anomali olsa. Önceki gebeliğimde yolk büyüktü ve kaybettim. Ama doktorum hemen söylemişti. Ölçüleri vs var. Doktorunuz ölçmüş ve sorun görmemiş demek ki.
Ya kese kadar nerdeyse gözüme öyle geliyo yolk kesesini ölçmedi sadece bebeği ölçtü kesen de haftasına göre uyumlu dedi bide kalp atışı alsak bile bazı gebeliklerde sonradan kalp atışı durabiliyor tarzında şeyler söyledi o yüzden şüphe kaldı içimde. Size de geçmiş olsun ultrason görüntüsü duruyor mu sizde?

Ya kese kadar nerdeyse gözüme öyle geliyo yolk kesesini ölçmedi sadece bebeği ölçtü kesen de haftasına göre uyumlu dedi bide kalp atışı alsak bile bazı gebeliklerde sonradan kalp atışı durabiliyor tarzında şeyler söyledi o yüzden şüphe kaldı içimde. Size de geçmiş olsun ultrason görüntüsü duruyor mu sizde?
Doktorunuz özel mi devlet mi acaba? bence değiştirin çünkü çok olumsuz konuştuğunu düşündüm yani anne adayı birine bu şekilde yaklaşılması hoş gelmedi her şey uyumlu giderken. Sağlıklıdır inşallah.💜

Kızlar selam,
Yan komşum bol bol muz ye dedi:) o da hamile 8 aylık: ))Bebeğin gelişimine kg almasına bayağı faydalıymış. Hatta kussan bile ye dedi. (şeher hastaları varsa aranızda ama dikkat edilmesi gerek )
Son haftalarda kilo aldırıyor canım ceviz muz kaşar peyniri kolay doğum yapmak için de 3 kilo ideal gibi sanki ben oğlumu 3650 ve doğurdum o halde de zorlandım

Back
X