Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Benımkıde suan azaldı ama asla bitmiyor progestan fitil olarak kullanıyorım kontrolum çarsamba gunu

Benımkıde suan azaldı ama asla bitmiyor progestan fitil olarak kullanıyorım kontrolum çarsamba gunu
doktor kanama değil de kahverengi akıntıysa çok endişelencek bir şey yok dedi bana. bir de yatmak gerekiyor sanırım, ben ne zaman dayanamayıp kalksam, biraz fazla otursam akıntı artıyor sanki.
mide bulantınız, diğer belirtiler falan nasıl?

Ara ara midem bulanıyor göğüs ucumda hassasiyet var acile gittiğimde aktif bir kanamam yok bebekde kesede yerınde demişti bakalım carsamba günü doktorum ne diyecek

kızlsr çok şiddetli kasık ağrısı ve özellikle sağ tarafımda ağrı hissettim. doktorum yarın hemen gelmemi istedi. betam güzel artıyor aslında ama korktum dış gebeliktir diye. baya şiddetliydi. ama bu sağ taraftaki ağrı gebeliği öğrenmeden öncede oluyodu

Kese görmemiş miydin canım

Beta önemli değil kese önemli aslında. Benim bu gebelikten önce yaşadığım dış gebelikti ve tüpüm patladığı için alındı. Allah kimseye yaşatmasın ama 6 haftalık kalbi atıyordu ama sol tüpteydi. Dayanılmaz bi acı olur sancı gibi değil

ağrılı bir sancı oluyor bıçak batması gibi keskin sonra geçiyor

Selam kızlar, aranızda idrar yolu enfeksiyonu olan var mı, bol su içiyorum 2-3lt ama yine de geçmedi hala ve yumurtalıklarım ağrıyor hafif de olsa can sıkıcı şekilde..

Günaydın hamişler
Nasılsınız? Bir kaç zamandır yazamadım buraya. Ben gazla boğuşuyorum, çok şişkinim 9 ağustosta doktora gideceğim. Sizlerde durumlar ne?
günaydın canım. aynı durumdayız benim de en büyük derdim gaz, beni mahvetti. insanlar soruyor neyin var diye, gaz diyorum "bulantı daha zor yaa, gazdan nolcak" diyorlar, sinirleniyorum 8 ya da 9 ağustosta biz de kontrole gideceğiz bakalımm. sen nasılsınn?

Günaydın hamişler
Nasılsınız? Bir kaç zamandır yazamadım buraya. Ben gazla boğuşuyorum, çok şişkinim 9 ağustosta doktora gideceğim. Sizlerde durumlar ne?
Günaydııın
Aynı şişkinlikle uğraşıyorum ben de onun dışında pek bir belirtim yok. veee benim de 9 ağustos randevum çok heyecanlıyımmm sanırım artık minik el ve ayaklar göreceğizz siz nasılsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…