Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Günaydın kızlar,
Dün akşam sol kasığımda bi ağrı vardı,sürekli değil arada giren minik kramp gibi.Bacağa doğru hafif inen. Sadece sol tarafta.
Yaşayan oldu mu?

Kızlar ikili test kadın doğum mu perinatoloji mi yapacak? Yukarıda perinatoloji okudum ama kafam karıştı emin miyiz perinatoloji olduğuna

Kızlar ikili test kadın doğum mu perinatoloji mi yapacak? Yukarıda perinatoloji okudum ama kafam karıştı emin miyiz perinatoloji olduğuna
Canım benim doktorum kendi yapacağını söyledi. Sanırım doktordan doktora göre değişiyor. Takibinde olduğun doktoruna danış istersen

Canım benim doktorum kendi yapacağını söyledi. Sanırım doktordan doktora göre değişiyor. Takibinde olduğun doktoruna danış istersen
Ya işte annemdeydim kendi evime yeni döndüğüm için henüz takip eden bir doktorum yok benim. 12+2de randevum var kadın doğuma artık o zaman yönlendirir beni o halde

Bana da ekstra birşey söylemedi normal 12 haftada yapıyoruz dedi kendi doktourum kafam karıstı bugün tekrar soracağım
Annemin yanındayken gittiğim doktor hiç bilgi vermedi evime geldim burda da daha hiç doktor görmedi beni. Söyleyen olmadı yani bana da. Kadın doğuma gideceğim ben de önce o yönlendirir en kötü

Ben en çok ileriki haftalarda fikir değiştirirse diye korkuyorum bu beni sarsar
Ben de bu yüzden fetal mi yaptırsam bile diye düşündüm ama pahalı ya.
Yaa cinsiyet partisi mi yapacaksın
Söyle gittiğinde doktoruna görürseniz söylemeyin diye
Parti değil de cinsiyet pastası yaptırıp eşimle kesmeyi istiyorum instagramda gördükleriniz gibi. ya da çiçekliler de hoşuma gidiyor. pembe mavi çiçek oluyor adam kutudaki cinsiyeti okuyup hangisiyse eşine o buketi veriyor. Ama galiba pasta ağır basıyor.

Arkadaşıma direk söylemiş o yüzden bidahakine söyleyeceğim sakın söylemeyin diye.

Evet evet gidince söyle sen böyle bir niyetim var söylemeyin diye
Biz pat diye söyletcez galiba hahahahaha

Eşim çok ısrarla fetal dna istiyor. Bana da mantıklı gelmiyor o parayla ihtiyaç alırız diyorum ama o aklına koydu bir kere yaptırırız büyük ihtimalle

Ben biraz süprizli bi insanım hamileliğimi de sürpriz olarak söyledim ailelere de
Çok tatlı nasıl heves ediyorsanız. Geçenlerde halamla konuşurken şey dedi, neye hevesin varsa yap doya doya yaşa hamileliğini biz hiç yapamadık sen kısıtlama kendini diye. Öyle gerçekten. Kısıtlama kendini yap ne istiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…