Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Gaz dışında çok şükür iyiyim ya. Ama gaz yaşamayan bilemez bunu gerçekten. Sinirlenmekte çok haklısın bende sinirleniyorum çünkü

çok heyecanlı ve gergin bi bekleyiş ya o gün haberleşelim güzel haberler verelim birbirimize
Sıcaklarla aran nasıl? Ben ekstra terliyorum bir de ya

çok heyecanlı ve gergin bi bekleyiş ya o gün haberleşelim güzel haberler verelim birbirimize
Sıcaklarla aran nasıl? Ben ekstra terliyorum bir de ya
9 ağustos su gibi gelsin ve buradan haberleşelim en güzel haberlerleee sıcaklarla başımız dertte ama sanırım bugün son, bir daha bu kadar sıcak olmaz gibi. Rahatlayacağız daha büyük bir karnımız varken denk gelmedik neyse ki bu sıcaklara

Ayy sorma. Artık gerçekten bu sıcaklarda hamişlere daha çok dua ediyorum, insan yaşamadan bilemiyormuş

Ayy sorma. Artık gerçekten bu sıcaklarda hamişlere daha çok dua ediyorum, insan yaşamadan bilemiyormuş
Bende de çok gaz var, patlamaya hazır bomba gibiyim. İşe geliyorum mecbur, pantolonum çok rahatsız ediyor. Hamilelik giymeyi twklif edeceğim iş yerine aöa diyecekler bu ne acele Bir de bnim oğlum küçük, kucak çok istiyor, koşuyor zıplıyor peşinden koşturuyor. Bu hareketlilikte bebeğe zarar gelecek diye de çok korkuyorum. Rabbim korusun inşallah hepsini

Kıyamam, oğluşa da kıyamıyorsun tabi Allahın izniyle hiç bir şey olmaz canım iş yerinde sabit bir kıyafet mi giymek zorundasın ?

Kızlar günaydın 5+2 bugün bende göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu dışında bir belirti yok şuan . Düzenli beslenmeye dikkat ediyorum , şimdi okudım birçok kişide belirti var baya . Kötü bir durum yoktur umarım henüz bebeği göremedim çünkü

Kıyamam, oğluşa da kıyamıyorsun tabi Allahın izniyle hiç bir şey olmaz canım iş yerinde sabit bir kıyafet mi giymek zorundasın ?
Kıyamıyorum yavruma ya, alıyorum koşuyorum onunla vallahi Sabit kıyafet evet, kumaş pantolon giyiyoruz. Elbise olsaydı daha iyi olurdu. Hamile elbisesi giyebiliyoruz karın belli olunca ama şimdi erken derler diye çekindim. Pantolonun düğmesi patlayınca gidip sorayım artık, bugün patlar gibi

sıkıyorsa vakti gelmiş demektir bence oğluşunuza maşallah ama tabi biraz dikkat etmekte fayda var bence canım daha durağan yeni rutinler edinebilirsinizz :)

Yaa çok tatlısın hahahah
Elbise olsaymış evet çok rahat olurmuş, benim sabit kıyafet olmadığı için elbise etek bi nebze de olsa rahatlatıyor.
Kız zaten minnacık yavruya nasıl anlatcan ki alamam seni diye

hayır canım bizde de bir tek gaz var işte

Bende de göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yoktu canım, ara ara kasıklarımda batma oluyordu bir de. Gün geçtikçe farklı belirtiler geldi. Ama hiç belirtisi olmayan insanlarda var, kendini sıkıntıya sokma

sıkıyorsa vakti gelmiş demektir bence oğluşunuza maşallah ama tabi biraz dikkat etmekte fayda var bence canım daha durağan yeni rutinler edinebilirsinizz :)
Çok hareketli, kimi zaman yerden kaldırıyoruz kimi zaman havada tutuyoruz Eşim ikinci kız olsun diye hatim indiriyor yoksa köye falan yerleşeceğiz artık

Oyy yavruma diyemem gerçekten, o da bebek. Emiyor halen. Karnımızdaki de muhteşem korunuyor, sıvı içinde. Ona güvenerek koşuyorum işte peşinden

Oyy yavruma diyemem gerçekten, o da bebek. Emiyor halen. Karnımızdaki de muhteşem korunuyor, sıvı içinde. Ona güvenerek koşuyorum işte peşinden
İki yavrunuzu da Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsünler sizinle
Bende öyle düşünüyorum ya, korunuyor o bir şekilde. Ona göre dizayn edildi vücudumuz. Temkinli ol sen yine de, ama sen bilirsin zaten ne yapacağını

Ya komikte bir de böyle söyleyince neyin var, gazım hahahha 4 aylık gibi karnım, bi arkadaşım şey demişti ultrasonda gazdan bebek zor gözüküyordu
vallahi doktorum da bana sen 5 aylık olmuşsun maşallah dedi geçen gittiğimde hatta gazdan bebek görünmedi vajinal baktık 5+5'te çok zor, tartılıyorum kilom değişmemiş yani 300-500 gram fark etmiş ama hiçbir pantolonumu giyemiyorum

İyi bari pantolon denemişsin, ben deneyemedim hahahha nasılsa olmayacak kendine eziyet etme dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…