- 24 Ocak 2023
- 490
- 607
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.861
Gaz dışında çok şükür iyiyim ya. Ama gazgünaydın canım. aynı durumdayız benim de en büyük derdim gaz, beni mahvetti. insanlar soruyor neyin var diye, gaz diyorum "bulantı daha zor yaa, gazdan nolcak" diyorlar, sinirleniyorum8 ya da 9 ağustosta biz de kontrole gideceğiz bakalımm. sen nasılsınn?
çok heyecanlı ve gergin bi bekleyiş yaGünaydııın
Aynı şişkinlikle uğraşıyorum ben de onun dışında pek bir belirtim yok. veee benim de 9 ağustos randevum çok heyecanlıyımmm sanırım artık minik el ve ayaklar göreceğizzsiz nasılsınızzz
9 ağustos su gibi gelsin ve buradan haberleşelim en güzel haberlerleeeçok heyecanlı ve gergin bi bekleyiş yao gün haberleşelim güzel haberler verelim birbirimize
Sıcaklarla aran nasıl? Ben ekstra terliyorum bir de ya
Ayy sorma. Artık gerçekten bu sıcaklarda hamişlere daha çok dua ediyorum, insan yaşamadan bilemiyormuş9 ağustos su gibi gelsin ve buradan haberleşelim en güzel haberlerleeesıcaklarla başımız dertte ama sanırım bugün son, bir daha bu kadar sıcak olmaz gibi. Rahatlayacağız daha büyük bir karnımız varken denk gelmedik neyse ki bu sıcaklara
Bende de çok gaz var, patlamaya hazır bomba gibiyim. İşe geliyorum mecbur, pantolonum çok rahatsız ediyor. Hamilelik giymeyi twklif edeceğim iş yerine aöa diyecekler bu ne aceleAyy sorma. Artık gerçekten bu sıcaklarda hamişlere daha çok dua ediyorum, insan yaşamadan bilemiyormuş
Kıyamam, oğluşa da kıyamıyorsun tabiBende de çok gaz var, patlamaya hazır bomba gibiyim. İşe geliyorum mecbur, pantolonum çok rahatsız ediyor. Hamilelik giymeyi twklif edeceğim iş yerine aöa diyecekler bu ne aceleBir de bnim oğlum küçük, kucak çok istiyor, koşuyor zıplıyor peşinden koşturuyor. Bu hareketlilikte bebeğe zarar gelecek diye de çok korkuyorum. Rabbim korusun inşallah hepsini
Kıyamıyorum yavruma ya, alıyorum koşuyorum onunla vallahiKıyamam, oğluşa da kıyamıyorsun tabiAllahın izniyle hiç bir şey olmaz canım iş yerinde sabit bir kıyafet mi giymek zorundasın ?
sıkıyorsa vakti gelmiş demektir benceKıyamıyorum yavruma ya, alıyorum koşuyorum onunla vallahiSabit kıyafet evet, kumaş pantolon giyiyoruz. Elbise olsaydı daha iyi olurdu. Hamile elbisesi giyebiliyoruz karın belli olunca ama şimdi erken derler diye çekindim. Pantolonun düğmesi patlayınca gidip sorayım artık, bugün patlar gibi
Yaa çok tatlısın hahahahKıyamıyorum yavruma ya, alıyorum koşuyorum onunla vallahiSabit kıyafet evet, kumaş pantolon giyiyoruz. Elbise olsaydı daha iyi olurdu. Hamile elbisesi giyebiliyoruz karın belli olunca ama şimdi erken derler diye çekindim. Pantolonun düğmesi patlayınca gidip sorayım artık, bugün patlar gibi
hayır canım bizde de bir tek gaz var işteKızlar günaydın 5+2 bugün bende göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu dışında bir belirti yok şuan . Düzenli beslenmeye dikkat ediyorum , şimdi okudım birçok kişide belirti var baya . Kötü bir durum yoktur umarım henüz bebeği göremedim çünkü
Bende de göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yoktu canım, ara ara kasıklarımda batma oluyordu bir de. Gün geçtikçe farklı belirtiler geldi. Ama hiç belirtisi olmayan insanlarda var, kendini sıkıntıya sokmaKızlar günaydın 5+2 bugün bende göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu dışında bir belirti yok şuan . Düzenli beslenmeye dikkat ediyorum , şimdi okudım birçok kişide belirti var baya . Kötü bir durum yoktur umarım henüz bebeği göremedim çünkü
Ya komikte bir de böyle söyleyincehayır canım bizde de bir tek gaz var işte
Çok hareketli, kimi zaman yerden kaldırıyoruz kimi zaman havada tutuyoruzsıkıyorsa vakti gelmiş demektir benceoğluşunuza maşallah ama tabi biraz dikkat etmekte fayda var bence canım daha durağan yeni rutinler edinebilirsinizz :)
Oyy yavruma diyemem gerçekten, o da bebek. Emiyor halen. Karnımızdaki de muhteşem korunuyor, sıvı içinde. Ona güvenerek koşuyorum işte peşindenYaa çok tatlısın hahahah
Elbise olsaymış evet çok rahat olurmuş, benim sabit kıyafet olmadığı için elbise etek bi nebze de olsa rahatlatıyor.
Kız zaten minnacık yavruya nasıl anlatcan ki alamam seni diye
İki yavrunuzu da Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsünler sizinleOyy yavruma diyemem gerçekten, o da bebek. Emiyor halen. Karnımızdaki de muhteşem korunuyor, sıvı içinde. Ona güvenerek koşuyorum işte peşinden
vallahi doktorum da bana sen 5 aylık olmuşsun maşallah dedi geçen gittiğimdeYa komikte bir de böyle söyleyinceneyin var, gazım hahahha 4 aylık gibi karnım, bi arkadaşım şey demişti ultrasonda gazdan bebek zor gözüküyordu
Bu zamana kadar ne belirtileriniz hangi haftalarda olmuştuu? biz de 6+2 oldukk :)Günaydın hamişlerim9.haftaya girmiş bulunmaktayım. Bakalim bu hafta hangi belirtiler bekliyor
Cuma günü kontrolüm var vakit geçmiyor
İyi bari pantolon denemişsin, ben deneyemedim hahahha nasılsa olmayacak kendine eziyet etme dedim kendi kendimevallahi doktorum da bana sen 5 aylık olmuşsun maşallah dedi geçen gittiğimdehatta gazdan bebek görünmedi vajinal baktık 5+5'te çok zor, tartılıyorum kilom değişmemiş yani 300-500 gram fark etmiş ama hiçbir pantolonumu giyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?