Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Benim gibi olan var mı ya bir tek ben mi çok zorlanıyorum. Günde resmen 2-3 bardak su içiyorsam içiyorumdur. Çok açım çok susuzum ama midem almıyor. Her şeyden midem bulanıyor, aklınıza gelecek her şeyden tiksiniyorum. Prilam kullanıyorum ama muhakkak kusuyorum. Ayağa kalkınca başım dönüyor yattıkça döngü daha da karmaşık hal alıyor. Psikolojim bozulmaya başladı. Sanki hamile değil de hastayım gibi...

Aynı durumları yaşıyoruz birde kabızlık başladı zaten birşey yiyip içemiyorum tiksintiden birde kombo oldu

bildiğim kadarıyla bu normal, hatta rahim içi dokunun iyi olduğuna işaret.
çok teşekkür ederim, sat 22 haziran ama bugün vajinal ultrasonda kese vs göremedik betam 400 civarında. Benimle aynı sat olanların çoğu keseyi görmüş

Aynı durumları yaşıyoruz birde kabızlık başladı zaten birşey yiyip içemiyorum tiksintiden birde kombo oldu
Ben de aksi gibi hamile kaldığımdan beri daha çok çıkıyorum. Ama bu rahatlatmıyor daha çok halsiz bırakıyor. 3.aydan sonra geçiyor diyorlar ama hem inanmıyorum artık hem de daha çok zaman var böyle nasıl yaşanır uzun zaman daha

Ben birde sınava calisiyorum 2 yaşına yeni girmiş bebeğimde var baya zorlandım üç dört çocuk yapanlar heralde aile desteği alanlar yoksa 2 tane ye bir kadın anca bakabilir

Ben birde sınava calisiyorum 2 yaşına yeni girmiş bebeğimde var baya zorlandım üç dört çocuk yapanlar heralde aile desteği alanlar yoksa 2 tane ye bir kadın anca bakabilir
Allah kolaylık versin kesinlikle bir kadın o kadar çocuğa bakıp hayatı da ihmal etmiyorsa tebrik ederim gerçekten. Size de şimdi zor olsa da ilerde büyük keyif olur. Kardeşimle arka arkaya doğmuşuz ve hayattaki en iyi arkadaşım... Kpssye mi çalışıyorsunuz

Önü düşünerek arayi çok tutmadık inşallah öyle olur.Öabt ye hazırlanıyorum

Geç döllenme olmuş olabilir tabiki içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla görürsünüz. Doktor beta yükselişine bir şey dedi mi
24 temmuzda 71 betaydı 26da 146 oldu. sonra ben 28 temmuzda idrar testi yapıp 26 temmuzdaki idrar testimle karşılaştırdım koyulaşma vardı.

2 kat artışı görünce bişey demedi bugün vajinal bakıldı rahim kalınlaşman var dedi 8 ağustosta karından ultrasona çağırdı.

çok teşekkür ederim, sat 22 haziran ama bugün vajinal ultrasonda kese vs göremedik betam 400 civarında. Benimle aynı sat olanların çoğu keseyi görmüş
Canım sende pco vardı demi gec döllenme olmustur bızde maleseff gec döllenme oluyor ama bu kötü bir durum degıl benımkıde oyle gec yumurtluyoruz cunku bır hafta sonra keseni görürsün

Canım sende pco vardı demi gec döllenme olmustur bızde maleseff gec döllenme oluyor ama bu kötü bir durum degıl benımkıde oyle gec yumurtluyoruz cunku bır hafta sonra keseni görürsün
evet canım pco var sat 22 haziran ama 24 temmuzda bat 71le öğrendim 26sında 146ydı. bugün vajinal bakıldı kese yoktu. inşallah 8 ağustosta görürüm

Evet güzel artmış geç döllenme olmuştur az kaldı göreceksiniz inşallah keseyi

Aynıyız.Bana doktor başka ilaç yazdı önce 1 sonra 2 ye çıkardı yine aynı haftaya gidince biraz daha ileri seviye bir ilaç var onu isticem son çare.İlaçlar işe yaramıyor.Geçen hamileliğimde böyleydi iş yerinde kusardım çöp poşetim cebimde olurdu.3. Trimester falan hiç zor gelmedi bu yüzden.kusma ve mide bulantısı en nefret ettiğim Hayatla bağlantımı koparan şeyler .Yaşama enerjim kalmadıHiperemezis var sende de o zaman.3 kilo verdim bile başından beri ama sonra geçiyor yani bende öyle oldu 17-18. Hafta gibi üstüne 10 -12 kg falan almıştım hamileliğin sonuna kadar kıtlıktan çıkmış gibiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…