- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.981
bildiğim kadarıyla bu normal, hatta rahim içi dokunun iyi olduğuna işaret.evet tam kahverengi değildi akıntım böyle sütlü kahve gibi bir renkti. o renk gitti krem beyaz bir akıntı olarak devam ediyor
Aynı durumları yaşıyoruz birde kabızlık başladı zaten birşey yiyip içemiyorum tiksintiden birde kombo olduBenim gibi olan var mı ya bir tek ben mi çok zorlanıyorum. Günde resmen 2-3 bardak su içiyorsam içiyorumdur. Çok açım çok susuzum ama midem almıyor. Her şeyden midem bulanıyor, aklınıza gelecek her şeyden tiksiniyorum. Prilam kullanıyorum ama muhakkak kusuyorum. Ayağa kalkınca başım dönüyor yattıkça döngü daha da karmaşık hal alıyor. Psikolojim bozulmaya başladı. Sanki hamile değil de hastayım gibi...
çok teşekkür ederim, sat 22 haziran ama bugün vajinal ultrasonda kese vs göremedik betam 400 civarında. Benimle aynı sat olanların çoğu keseyi görmüşbildiğim kadarıyla bu normal, hatta rahim içi dokunun iyi olduğuna işaret.
Ben de aksi gibi hamile kaldığımdan beri daha çok çıkıyorum. Ama bu rahatlatmıyor daha çok halsiz bırakıyor. 3.aydan sonra geçiyor diyorlar ama hem inanmıyorum artık hem de daha çok zaman var böyle nasıl yaşanır uzun zaman dahaAynı durumları yaşıyoruz birde kabızlık başladı zaten birşey yiyip içemiyorum tiksintiden birde kombo oldu
Ben birde sınava calisiyorum 2 yaşına yeni girmiş bebeğimde var baya zorlandım üç dört çocuk yapanlar heralde aile desteği alanlar yoksa 2 tane ye bir kadın anca bakabilirBen de aksi gibi hamile kaldığımdan beri daha çok çıkıyorum. Ama bu rahatlatmıyor daha çok halsiz bırakıyor. 3.aydan sonra geçiyor diyorlar ama hem inanmıyorum artık hem de daha çok zaman var böyle nasıl yaşanır uzun zaman daha
Benim sat 2 haziran. 9 temmuzda beta 5150 iken kesemi gördüm doktor daha çok yeni ve küçük demiştiçok teşekkür ederim, sat 22 haziran ama bugün vajinal ultrasonda kese vs göremedik betam 400 civarında. Benimle aynı sat olanların çoğu keseyi görmüş
benim 26 temmuzda betam 146ydı. pco da var acaba o yüzden mi geç döllenme falan mı oldu diye düşünüyorumBenim sat 2 haziran. 9 temmuzda beta 5150 iken kesemi gördüm doktor daha çok yeni ve küçük demişti
Allah kolaylık versin kesinlikle bir kadın o kadar çocuğa bakıp hayatı da ihmal etmiyorsa tebrik ederim gerçekten. Size de şimdi zor olsa da ilerde büyük keyif olur. Kardeşimle arka arkaya doğmuşuz ve hayattaki en iyi arkadaşım... Kpssye mi çalışıyorsunuzBen birde sınava calisiyorum 2 yaşına yeni girmiş bebeğimde var baya zorlandım üç dört çocuk yapanlar heralde aile desteği alanlar yoksa 2 tane ye bir kadın anca bakabilir
Hala kullanıyorum kanamayı engelliyorinşallah canım daha önce progestan kullanmış mıydın?kullandıktan sonra akıntıda artış oldu mu
Geç döllenme olmuş olabilir tabiki içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla görürsünüz. Doktor beta yükselişine bir şey dedi mibenim 26 temmuzda betam 146ydı. pco da var acaba o yüzden mi geç döllenme falan mı oldu diye düşünüyorum
Önü düşünerek arayi çok tutmadık inşallah öyle olur.Öabt ye hazırlanıyorumAllah kolaylık versin kesinlikle bir kadın o kadar çocuğa bakıp hayatı da ihmal etmiyorsa tebrik ederim gerçekten. Size de şimdi zor olsa da ilerde büyük keyif olur. Kardeşimle arka arkaya doğmuşuz ve hayattaki en iyi arkadaşım... Kpssye mi çalışıyorsunuz
24 temmuzda 71 betaydı 26da 146 oldu. sonra ben 28 temmuzda idrar testi yapıp 26 temmuzdaki idrar testimle karşılaştırdım koyulaşma vardı.Geç döllenme olmuş olabilir tabiki içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla görürsünüz. Doktor beta yükselişine bir şey dedi mi
Canım sende pco vardı demi gec döllenme olmustur bızde maleseff gec döllenme oluyor ama bu kötü bir durum degıl benımkıde oyle gec yumurtluyoruz cunku bır hafta sonra keseni görürsünçok teşekkür ederim, sat 22 haziran ama bugün vajinal ultrasonda kese vs göremedik betam 400 civarında. Benimle aynı sat olanların çoğu keseyi görmüş
evet canım pco var sat 22 haziran ama 24 temmuzda bat 71le öğrendim 26sında 146ydı. bugün vajinal bakıldı kese yoktu. inşallah 8 ağustosta görürümCanım sende pco vardı demi gec döllenme olmustur bızde maleseff gec döllenme oluyor ama bu kötü bir durum degıl benımkıde oyle gec yumurtluyoruz cunku bır hafta sonra keseni görürsün
Evet güzel artmış geç döllenme olmuştur az kaldı göreceksiniz inşallah keseyi24 temmuzda 71 betaydı 26da 146 oldu. sonra ben 28 temmuzda idrar testi yapıp 26 temmuzdaki idrar testimle karşılaştırdım koyulaşma vardı.
2 kat artışı görünce bişey demedi bugün vajinal bakıldı rahim kalınlaşman var dedi 8 ağustosta karından ultrasona çağırdı.
Ay az kalmış inşallah güzel geçer. Başarılar dilerimÖnü düşünerek arayi çok tutmadık inşallah öyle olur.Öabt ye hazırlanıyorum
Rabbim yardımcınız olsun. Hangi sınava çalışıyorsunuz.Ben birde sınava calisiyorum 2 yaşına yeni girmiş bebeğimde var baya zorlandım üç dört çocuk yapanlar heralde aile desteği alanlar yoksa 2 tane ye bir kadın anca bakabilir
İnşallah biraz daha sabır keseyide kalp atısınıda bır kaç haftaya görürsün inşallah dualarım seninleevet canım pco var sat 22 haziran ama 24 temmuzda bat 71le öğrendim 26sında 146ydı. bugün vajinal bakıldı kese yoktu. inşallah 8 ağustosta görürüm
Aynıyız.Bana doktor başka ilaç yazdı önce 1 sonra 2 ye çıkardı yine aynı haftaya gidince biraz daha ileri seviye bir ilaç var onu isticem son çare.İlaçlar işe yaramıyor.Geçen hamileliğimde böyleydi iş yerinde kusardım çöp poşetim cebimde olurdu.3. Trimester falan hiç zor gelmedi bu yüzden.kusma ve mide bulantısı en nefret ettiğim Hayatla bağlantımı koparan şeyler .Yaşama enerjim kalmadıBenim gibi olan var mı ya bir tek ben mi çok zorlanıyorum. Günde resmen 2-3 bardak su içiyorsam içiyorumdur. Çok açım çok susuzum ama midem almıyor. Her şeyden midem bulanıyor, aklınıza gelecek her şeyden tiksiniyorum. Prilam kullanıyorum ama muhakkak kusuyorum. Ayağa kalkınca başım dönüyor yattıkça döngü daha da karmaşık hal alıyor. Psikolojim bozulmaya başladı. Sanki hamile değil de hastayım gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?