Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Merhaba guzel anneler.
15 aylik bir kiz bebegim var ve dun supriz sekilde gebe kaldigimi ogrendim.(dogum kontrol ile Korunuyorum) Tahminen 6 haftalik gebeligim.aninda cift cizgi belirdi.bulantilarim var.
Herseye sil bastan baslamak biraz urkutucu.hersey epey tazedaha dogum kilolarimi yeni vermistim hayirlisi olsun.bu zamanda gelecekmis.yasim 38.gec evlenip, gec anne olanlardanim.
Guzel bir hamilelik diliyorum hepimize.

kızlar burnum çok kötü durumda sanki içerisi full sigara içilen şehirlarasaı otobüste gibiyim kusmam vs yok ama o kötü his sürekli yatınca biraz hafifliyor oturunca daha kötü ( lekelenmem de devam sürekli uyumak istiyorum hiç keyfim yok

Kızlar selamm herkese. Aranızda doğum için fiyat alanlar var mı? Bizim hastanemiz henüz erken olduğu için vermedi ama merak ediyorum yüzbinler konuşuluyor o kadar var mı gerçekten

Bende sürekli yatıyorum ayakta kalınca çok kötü oluyorum bayılacak gibi bulantım yok ama boğazımda acımsı bir tat var onun yüzünden hiç bişey yemek istemiyorum

Kızlar selamm herkese. Aranızda doğum için fiyat alanlar var mı? Bizim hastanemiz henüz erken olduğu için vermedi ama merak ediyorum yüzbinler konuşuluyor o kadar var mı gerçekten
Gecen sene dogum paketim 58k idi.(Muayeneler vs dahil) Ayni hastaneden yarin gene fiyat alacagim.bilgi veririm size de.

Bende de pco var kahve rengi akıntı genelde yerleşme kanaması olarak kabul ediliyor progestanda düşük önleyici bi ilaç her ihtimale karşı dokturun bunu vermesi iyi olur korkulacak bişey değil zaten gebeliğin ilk aylarında adet ağrısı gibi kasık ağrıları yaşamanda gayet doğal inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın olumsuz düşünme

Ben de 45 yaşındayım ben de korkuyordum ama düşününce ülkemizde bebeklere zaten anneanne babaanne bakıyor 60 lı yaşlarda bile bebek bakılıyor yani
di mi ya!! babaannem üçüncü çocuğunu 47 yaşında doğurmuş, çamaşır makinesi yok, bulaşık makinesi yok.. hepsini büyütmüş, üzerine bir de ilkokula başlayana kadar bana baktı :))

inşallah canım daha önce progestan kullanmış mıydın?kullandıktan sonra akıntıda artış oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…