Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Doktor vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma baktı pco olduğunu söyledi. ancak herhangi. bir olumsuzluk görmedi. Rahim duvarın güzelce kalınlaşmış 8inde gel kesemize bakalım dedi
Evet söylemiştim dış gebelik olursa anlattığımız kramp hafif kalırdı. Çok şükür ki bi sorun olmamış.. Sağlıkla ilerlesin süreçlerimiz

merhaba .. yaştan dolayı tabi ki bu sürece başlamadan daha çok kaygılandım , nasıl olur nasıl yetişirim , ne kadar ne verebilirim diye en büyük kaygım ise çocuk 30 yaşında olduğunda biz 70 lere dayanıcaz bizim hastalığımızla mı uğraşacak diye çok ileri tarihleri bile düşünüyordum :) şimdilerde bir duruyorum olması gereken zaman tamda şimdiymiş ,elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ama bir şekilde büyüyecek diyerek kendimi rahatlatıyorum .şimdilik taktik bu bende:)

Yarın randevum var konusucam suan kanamam yok zaten max 3gun kadar surdu

Sık ultrasona girmek bebekte sıkıntı yaratırmı acaba pazartesi doktor kalp atışı oluşmuş ama cihaz algılanıyor dinletemiyorum dedi eşimde duymayı çok istiyor perşembe özelden randavu aldım 1 hafta sonrada kendi doktorumun randevusu var bu sıkıntı olurmu özele gidip kalp atışı duyalım mı sizce fikir verirmisiniz

Yok canım okadar dan bişey olmaz ilk gebeliğimde hem devlet hem özEle gittim her ay iki kere görurdum zaten çok kısa bakar şuan bakacak olsa

çoookk teşekkür ederimm şişkinlik ve iştah durumu bende de benzer sağlıkla gelsinlerr

Kızlar selam bende aranıza dahıl olucam sanırım kanda netleştırmedım daha ama sigara ıcen varmı aranızda ilk hamilelıkte hemen bırakmıştım ama bunda zorlayacak gıbı hisedıyorum
ben içiyordum 3. haftamda biraz erken öğrendim bebişi. şu an 6+2yiz. bir süre çok hafif 0,1 sigaralar içtim. son 4 gündür hiç sigara içmedim. çok krizim gelirse başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum. sigarasızlık iyice bağırsaklarımı yavaşlattı ve boğazıma düşkünlük arttı ama mecbur dayanıcaz

İlk gebeliğim de şak diye bitirip bunda onu yapamıyorum bu sefer malesef sabahtan berı bu 3 oldu içişim

Yarın randevum var konusucam suan kanamam yok zaten max 3gun kadar surdu
Merhabalar benimde şuan betam 400 civarında. şiddetli ağrım olunca doktorum vajinal bakmak istedi bugün baktırdım gayet iyi durumda sorun yok kese oluşmamış ama rahim kalınlaşmış dedi. doktor sonrası 5-6 saat sonra regl ağrısı gibi bir ağrıyla akıntımla birlikte gelen sütlü kahvemsi bi akıntı geldi 1 parmak ucu büyüklüğündeydi. doktorum hemen progestan verdi 1 hafta vajinal kullan dedi sonrasında akıntı azaldı şimdi o renk kalmadı ama karın ağrım ara sıra devam ediyor korkmam gereken durum var mı sizce ilk gebeliğim ve pco var

40'tan sonra doğurunca insana bir 10 yaş gençlik geliyormuş diye hurafeler var, ben onlara güveniyorum artık ahshhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…