- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.001
sanırım vajinal ultrasonda kese göründüğünde ortalama beta 1000 civarı oluyor, karından 1500-2000. haftaya inşallah görürsünüzevet canım pco var sat 22 haziran ama 24 temmuzda bat 71le öğrendim 26sında 146ydı. bugün vajinal bakıldı kese yoktu. inşallah 8 ağustosta görürüm
Ya o kadar imkansız geliyor ki bana bir gün bulantımın geçeceği yemek yiyebileceğimAynıyız.Bana doktor başka ilaç yazdı önce 1 sonra 2 ye çıkardı yine aynı haftaya gidince biraz daha ileri seviye bir ilaç var onu isticem son çare.İlaçlar işe yaramıyor.Geçen hamileliğimde böyleydi iş yerinde kusardım çöp poşetim cebimde olurdu.3. Trimester falan hiç zor gelmedi bu yüzden.kusma ve mide bulantısı en nefret ettiğim Hayatla bağlantımı koparan şeyler .Yaşama enerjim kalmadıHiperemezis var sende de o zaman.3 kilo verdim bile başından beri ama sonra geçiyor yani bende öyle oldu 17-18. Hafta gibi üstüne 10 -12 kg falan almıştım hamileliğin sonuna kadar kıtlıktan çıkmış gibiydim.
Yalnız değilsin canım, 2 kilo verdim ödemli olmama rağmen bence daha fazla çünkü yemiyorum açım ve midem bulanıyor herşeydenBenim gibi olan var mı ya bir tek ben mi çok zorlanıyorum. Günde resmen 2-3 bardak su içiyorsam içiyorumdur. Çok açım çok susuzum ama midem almıyor. Her şeyden midem bulanıyor, aklınıza gelecek her şeyden tiksiniyorum. Prilam kullanıyorum ama muhakkak kusuyorum. Ayağa kalkınca başım dönüyor yattıkça döngü daha da karmaşık hal alıyor. Psikolojim bozulmaya başladı. Sanki hamile değil de hastayım gibi...
Benimde geçen haftalarda vardı mide bulantım prilam aldım gece bi iki gün sonrasında bıraktım çok hafifti iki gündür mide bulantım ve başka belirtim yok ben de bi rahatsız oldum olsadert olmasa dertYa o kadar imkansız geliyor ki bana bir gün bulantımın geçeceği yemek yiyebileceğimkusuyorum oturuyorum yine bulantım var bir de rahatlamıyorum ki. Daha 1 - 2 ay kusmak düşününce ağlamak istiyorum
Evet bir de folik asit olayı var. Onu içeceğim diye o kadar stres oluyorum ki boğazıma yapışıyor ve sonrası anlatılmaz... 2-3 litre muhakkak için denildikçe kendimi zorlaya zorlaya içtiğim 2-3 bardak su geliyor aklıma. Kendimi her konuda yetersiz hissediyorum artık. Ne sağlıklı besleniyorum ne mutlu hissediyorum ne su içebiliyorumYalnız değilsin canım, 2 kilo verdim ödemli olmama rağmen bence daha fazla çünkü yemiyorum açım ve midem bulanıyor herşeydenfolik asit bile midemi bulandırıyor su içmekte öyle
Bide grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum , çok zorlu geçiyor açlıktan ağlıyorum midem bulanıyor yine ağlıyorum
Ya evet ben de tamamen geçince panik oluyorum ama inanın bu kadar fazla olması da çoook zor. Kendinizi hiç rahatsız hissetmeyin keyfini çıkarınBenimde geçen haftalarda vardı mide bulantım prilam aldım gece bi iki gün sonrasında bıraktım çok hafifti iki gündür mide bulantım ve başka belirtim yok ben de bi rahatsız oldum olsadert olmasa dert
Ankarada doğum paketleri 100 bin civarı. Ben kliniği olan bir doktor ile anlaştım 90 bin. Doğumu da hastaneye ödeyeceğiz (Tobb etü) o da şimdilik 30 bin civarı. Ama tabii mart ayında ne kadar olursa fiyat ondan ödenecek.Kızlar selamm herkese. Aranızda doğum için fiyat alanlar var mı? Bizim hastanemiz henüz erken olduğu için vermedi ama merak ediyorum yüzbinler konuşuluyor o kadar var mı gerçekten
Benim pazar günü 2514tü tekrar baktırmadım döllenme tarihine göre değişir endişe etmeyinbetanız kaçtı gördüğünüzde benimde sat 22 haziran ama kesem gözükmedi vajinalde
%10 luk bir kesimdi galiba sadece doğuma kadar devam eden.Ben de sezaryen de kova tutmuşlardı onu hatırlıyorum anesteziden midem bulanmıştı biraz kusmuştumYa o kadar imkansız geliyor ki bana bir gün bulantımın geçeceği yemek yiyebileceğimkusuyorum oturuyorum yine bulantım var bir de rahatlamıyorum ki. Daha 1 - 2 ay kusmak düşününce ağlamak istiyorum
Benım şuan 4+6 diyo uygulamada ama ultrason da ne çıkar bakalımBenim de bat 25 hazirandoktor bana dün 4+2 dedi keseyi de gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı gözükür bence seninki de canım
Ben haftaya mı gitsem diye düşünüyorum ya kese icinBenim sat 26 Hazirandı bugün keseyi gördük
Offfff benımde açıldı sanki şuan acıktım bişey var aklımda yemeden yatamam hehrlde onuKizlar bende de istah gitti ilac vitamin bile zor yutuyorum sadece yogurt ekmek biraz makarna cok olmasada onlari yiyebiliyorum agir yemek kokusi falan bitirdi beni midem sanki bogazimda surekli her an biseyler cikacakmis gibi
Beta baktırdın mı canım hiçBenım şuan 4+6 diyo uygulamada ama ultrason da ne çıkar bakalım
afiyet olsunn kacinci haftadasinOfffff benımde açıldı sanki şuan acıktım bişey var aklımda yemeden yatamam hehrlde onu
Aynen hiç anlamadım sevinemedim bile. O kadar iyi anlıyorum ki ben de bulantı dışında hiçbir şeyi düşünmüyorum da korkmuyorum da o derece. İnşallah sağ salim süreç biter de sağlıkla kavuşuruz bebişlere%10 luk bir kesimdi galiba sadece doğuma kadar devam eden.Ben de sezaryen de kova tutmuşlardı onu hatırlıyorum anesteziden midem bulanmıştı biraz kusmuştumama 2. Trimester in ortasından itibaren midem bulanmadan her şeyi yiyebiliyordum herkesin şikayet ettiği 3. Trimester de karnımın o büyüklüğüne rağmen kendi işlerimi bebeğin hazırlıklarını yapabiliyordum.Yeter ki midem bulanmasın ağrı acı uyuyamama mide yanması bile onun yanında gerçekten hiçbişeydi o kadar nefret ediyorum ki daha hamileyim diye sevinemedim.İnşallah kısa sürer hepimizin.Bulantı tamamen hamilelikle alakalı şu an hapları düşündüğümde bile midem bulanıyor hamilelik sonrasında da folik asit demir hapı vs kullandım gram bulantı yapmadı.
Merhabalar, ben Prizin kullanıyorum sanki mucizevi gibi geceleri yatmadan önce 1 tane içiyorum 24 saat tutuyor beni. Mide bulantım hiç olmuyor bir kere unuttum içmeyi bir tek o zaman bulandı. Sanki biraz da iştah açıyor kilo aldım ama olsun. Aklınızda bulunsun doktor randevunuzda danışabilirsiniz bir fikir olsun size :)Benim gibi olan var mı ya bir tek ben mi çok zorlanıyorum. Günde resmen 2-3 bardak su içiyorsam içiyorumdur. Çok açım çok susuzum ama midem almıyor. Her şeyden midem bulanıyor, aklınıza gelecek her şeyden tiksiniyorum. Prilam kullanıyorum ama muhakkak kusuyorum. Ayağa kalkınca başım dönüyor yattıkça döngü daha da karmaşık hal alıyor. Psikolojim bozulmaya başladı. Sanki hamile değil de hastayım gibi...
Yaa prilam kullandınız mı siz bu prizin prilamdan daha mı kuvvetli? Ay iştah açsa keşke yemek yemeği özledimmmmMerhabalar, ben Prizin kullanıyorum sanki mucizevi gibi geceleri yatmadan önce 1 tane içiyorum 24 saat tutuyor beni. Mide bulantım hiç olmuyor bir kere unuttum içmeyi bir tek o zaman bulandı. Sanki biraz da iştah açıyor kilo aldım ama olsun. Aklınızda bulunsun doktor randevunuzda danışabilirsiniz bir fikir olsun size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?