Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
evet canım pco var sat 22 haziran ama 24 temmuzda bat 71le öğrendim 26sında 146ydı. bugün vajinal bakıldı kese yoktu. inşallah 8 ağustosta görürüm
sanırım vajinal ultrasonda kese göründüğünde ortalama beta 1000 civarı oluyor, karından 1500-2000. haftaya inşallah görürsünüz

Ya o kadar imkansız geliyor ki bana bir gün bulantımın geçeceği yemek yiyebileceğim kusuyorum oturuyorum yine bulantım var bir de rahatlamıyorum ki. Daha 1 - 2 ay kusmak düşününce ağlamak istiyorum

Yalnız değilsin canım, 2 kilo verdim ödemli olmama rağmen bence daha fazla çünkü yemiyorum açım ve midem bulanıyor herşeyden folik asit bile midemi bulandırıyor su içmekte öyle
Bide grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum , çok zorlu geçiyor açlıktan ağlıyorum midem bulanıyor yine ağlıyorum

Ya o kadar imkansız geliyor ki bana bir gün bulantımın geçeceği yemek yiyebileceğim kusuyorum oturuyorum yine bulantım var bir de rahatlamıyorum ki. Daha 1 - 2 ay kusmak düşününce ağlamak istiyorum
Benimde geçen haftalarda vardı mide bulantım prilam aldım gece bi iki gün sonrasında bıraktım çok hafifti iki gündür mide bulantım ve başka belirtim yok ben de bi rahatsız oldum olsadert olmasa dert

Evet bir de folik asit olayı var. Onu içeceğim diye o kadar stres oluyorum ki boğazıma yapışıyor ve sonrası anlatılmaz... 2-3 litre muhakkak için denildikçe kendimi zorlaya zorlaya içtiğim 2-3 bardak su geliyor aklıma. Kendimi her konuda yetersiz hissediyorum artık. Ne sağlıklı besleniyorum ne mutlu hissediyorum ne su içebiliyorum of bir de grip mi geldi çook geçmiş olsun düzeliriz inşallah bir gün

Benimde geçen haftalarda vardı mide bulantım prilam aldım gece bi iki gün sonrasında bıraktım çok hafifti iki gündür mide bulantım ve başka belirtim yok ben de bi rahatsız oldum olsadert olmasa dert
Ya evet ben de tamamen geçince panik oluyorum ama inanın bu kadar fazla olması da çoook zor. Kendinizi hiç rahatsız hissetmeyin keyfini çıkarın

Kızlar selamm herkese. Aranızda doğum için fiyat alanlar var mı? Bizim hastanemiz henüz erken olduğu için vermedi ama merak ediyorum yüzbinler konuşuluyor o kadar var mı gerçekten
Ankarada doğum paketleri 100 bin civarı. Ben kliniği olan bir doktor ile anlaştım 90 bin. Doğumu da hastaneye ödeyeceğiz (Tobb etü) o da şimdilik 30 bin civarı. Ama tabii mart ayında ne kadar olursa fiyat ondan ödenecek.

%10 luk bir kesimdi galiba sadece doğuma kadar devam eden.Ben de sezaryen de kova tutmuşlardı onu hatırlıyorum anesteziden midem bulanmıştı biraz kusmuştumama 2. Trimester in ortasından itibaren midem bulanmadan her şeyi yiyebiliyordum herkesin şikayet ettiği 3. Trimester de karnımın o büyüklüğüne rağmen kendi işlerimi bebeğin hazırlıklarını yapabiliyordum.Yeter ki midem bulanmasın ağrı acı uyuyamama mide yanması bile onun yanında gerçekten hiçbişeydi o kadar nefret ediyorum ki daha hamileyim diye sevinemedim.İnşallah kısa sürer hepimizin.Bulantı tamamen hamilelikle alakalı şu an hapları düşündüğümde bile midem bulanıyor hamilelik sonrasında da folik asit demir hapı vs kullandım gram bulantı yapmadı.

Kizlar bende de istah gitti ilac vitamin bile zor yutuyorum sadece yogurt ekmek biraz makarna cok olmasada onlari yiyebiliyorum agir yemek kokusi falan bitirdi beni midem sanki bogazimda surekli her an biseyler cikacakmis gibi

Kizlar bende de istah gitti ilac vitamin bile zor yutuyorum sadece yogurt ekmek biraz makarna cok olmasada onlari yiyebiliyorum agir yemek kokusi falan bitirdi beni midem sanki bogazimda surekli her an biseyler cikacakmis gibi
Offfff benımde açıldı sanki şuan acıktım bişey var aklımda yemeden yatamam hehrlde onu

Aynen hiç anlamadım sevinemedim bile. O kadar iyi anlıyorum ki ben de bulantı dışında hiçbir şeyi düşünmüyorum da korkmuyorum da o derece. İnşallah sağ salim süreç biter de sağlıkla kavuşuruz bebişlere

Merhabalar herkese bende yeni yazıyorum sizlere 17 temmuzda betam 107 ydi 19 temmuzda 347,7 22 temmuzda da bin in üzerinde çıktı sonra bir daha baktırmadım. Son adet tarihime göre şuan 6 haftalık ama benim midem çok bulanıyor başım çok dönüyor çok kötü durumdayım ama şükür bu halime de benim gibi olan var mı diye merak ediyorum açıkçası ilk doktor muayenemde alttan kese gözüktü pazartesi tekrar gittim ultrasonla bebeği de yolk kesesinide gördü kalp atışı için ağustosun 9 una tekrar randevu verdi. İnşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır ve inşallah hepimiz mart ayında bebeğimizi sağlıkla huzurla kucağımıza alırız

Merhabalar, ben Prizin kullanıyorum sanki mucizevi gibi geceleri yatmadan önce 1 tane içiyorum 24 saat tutuyor beni. Mide bulantım hiç olmuyor bir kere unuttum içmeyi bir tek o zaman bulandı. Sanki biraz da iştah açıyor kilo aldım ama olsun. Aklınızda bulunsun doktor randevunuzda danışabilirsiniz bir fikir olsun size :)

Yaa prilam kullandınız mı siz bu prizin prilamdan daha mı kuvvetli? Ay iştah açsa keşke yemek yemeği özledimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…