Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ben şimdilik devlette doğum yapmayı planlıyorum inşallah takipli doktorum da devlette. Zaman neyi gösterir bilmem ama şimdilik fikrim bu yönde
Benim doktorumda devlette ve doğumu da devlette yapmayı planlıyorum özeller tamamen paraya bağladı korkuyorum para için bebeme gereksiz ilaçlar falan verirler diye yeni doğan skandalından sonra iyice korktum

Benimde tsh gebelik için yüksek çıktı. 3,14 . Doktor 2,5 altında olmalı dedi. Levotroksin 25 mg verdi. 8 gün sonra 1,84 e düştü. Hala devam ediyorum

yalnız cihaz çok önemliymiş. Doktorum dedi ki aynı gün devlet hastanesinde ne kese ne kalp atışı görmeyen biri aynı gün burada hepsini gördü demişti. O yüzden aklınızda bulunsun
Bizzat başıma geldi bu durum, hastanelerin cihazları cok önemli. O yüzden kalp atışı 7-8.haftaya kalıyor doktorlarda. Yoksa 5 + 5 ten itibaren duyulmaya başlayabiliyor kaliteli bir cihazda

yalnız cihaz çok önemliymiş. Doktorum dedi ki aynı gün devlet hastanesinde ne kese ne kalp atışı görmeyen biri aynı gün burada hepsini gördü demişti. O yüzden aklınızda bulunsun
Bizzat başıma geldi bu durum, hastanelerin cihazları cok önemli. O yüzden kalp atışı 7-8.haftaya kalıyor doktorlarda. Yoksa 5 + 5 ten itibaren duyulmaya başlayabiliyor kaliteli bir cihazda

Kızlar kahve falan içen yokmu ya kendımı garipsiyorum bakın makineyi yeni aldım bide günde 1 bardak içiyorum doktora gidince kahve ve sıgarayı sormam lazım

merhabalar ne durumdasınızzz

Kan uyuşmazlığında hamileliği öğrendiğiniz gibi mi iğne vuruldunuz benim de var ama bana öyle bir şey demedi doktorlar
şuan ne durumdasın bilmiyorum ama ben ilk gebeligimde bos gebelikten kürtaj oldum kürtajdan sonra direk rogham kan uyusmazlıgı ıgnesı vurdu doktorum gebelıkten once vurulması daha saglıklı demıstı

Nerde kan veriyorsunuz acilde vermeye gidince surat asıyorlar Sağlık ocağına mı gidiyorsunuz ?
kizlar bunun ıcın ben artık dolandırıcılık yapıyorum ortopediden randevu alıyorum bileğim agrıyo dıye rontgen ıstıyor hamılelık suphel var dıyorum hemen acıle gıt kan ver dıye kagıt yazıyor oyle verıyorum benı buna mecbur bıraktılar

Acile gittim kızlar doktor çok ilgilenmedi progestan fitil hap ve iğne verdi 7+1 çıktım bebiş 10milimden fazla olmuş kalp atışı var düşük tehdidi dedi. Çok korkuyorum munzevimsi sanki ikinci kese gibi gördüm ama sıkışık değilsin dedi siz nasıl öğrendiniz ikinci bebeği?
Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın

Geçmiş olsun. İğne keser kanamayı. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah.

İnşallah iğne daha vurunamadim gece nöbetçi eczanede yoktu. Doktor da orda yapmadı anlamadım çok iyi bi doktor değildi
Az kalmış açılır birazdan. Yakınınızda sağlık kabini filan yok mu acaba. Ya da göbekten vurulandan verseymiş. Çoğu gebede oluyor bu kanamalar bir şey çıkmaz inşallah

Kızlar kahve falan içen yokmu ya kendımı garipsiyorum bakın makineyi yeni aldım bide günde 1 bardak içiyorum doktora gidince kahve ve sıgarayı sormam lazım
Benim doktorum günde 2-3 bardak çay, 1 fincan kahve, 1 fincan bitki çayı içebilirsin dedi. Ama ben olabildiğince az tüketmeye çalışıyorum. 2 günde bir kahve falan içiyorum. Tamamen kesin demiyorlar . O yüzden bence abartmamak lazım hiçbir şeyi . Yoksa 9 ay nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…