- 25 Nisan 2024
- 1.347
- 330
- 43
- 25
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.121
Benim doktorumda devlette ve doğumu da devlette yapmayı planlıyorum özeller tamamen paraya bağladı korkuyorum para için bebeme gereksiz ilaçlar falan verirler diye yeni doğan skandalından sonra iyice korktumBen şimdilik devlette doğum yapmayı planlıyorum inşallahtakipli doktorum da devlette. Zaman neyi gösterir bilmem ama şimdilik fikrim bu yönde
Benimde tsh gebelik için yüksek çıktı. 3,14 . Doktor 2,5 altında olmalı dedi. Levotroksin 25 mg verdi. 8 gün sonra 1,84 e düştü. Hala devam ediyorummerhaba arkadaşlar, 6. Haftada yani iki gün önce doktora gittim karından baktı kese iyi yeri de iyi ama pıhtılaşma var dedi ve ilaç verdi önceden düşük yapmıştım aynı doktorumdu zaten sizin ailede düşük geçmişi var mı çok dikkat et kendine gibi şeyler söyledi. 10 gün sonra bakacağız kalp atımına dedi. Tiroid hormonum da yüksek çıktı çok korkuyorum yaşayan var mu
Bana cok yakın bende özel hastane arıyordum. Önceki dogumumu çamlıca erdem de yaptım birde orayla görüşeyim. Teşekkür ederim bilgi için.Hisar hospital bu 25 k olan camlica sube
Siz bu hastaneden memnunmuydunuz?Hisar hospital bu 25 k olan camlica sube
Bizzat başıma geldi bu durum, hastanelerin cihazları cok önemli. O yüzden kalp atışı 7-8.haftaya kalıyor doktorlarda. Yoksa 5 + 5 ten itibaren duyulmaya başlayabiliyor kaliteli bir cihazdayalnız cihaz çok önemliymiş. Doktorum dedi ki aynı gün devlet hastanesinde ne kese ne kalp atışı görmeyen biri aynı gün burada hepsini gördü demişti. O yüzden aklınızda bulunsun
Bizzat başıma geldi bu durum, hastanelerin cihazları cok önemli. O yüzden kalp atışı 7-8.haftaya kalıyor doktorlarda. Yoksa 5 + 5 ten itibaren duyulmaya başlayabiliyor kaliteli bir cihazdayalnız cihaz çok önemliymiş. Doktorum dedi ki aynı gün devlet hastanesinde ne kese ne kalp atışı görmeyen biri aynı gün burada hepsini gördü demişti. O yüzden aklınızda bulunsun
merhabalar ne durumdasınızzzMerhaba kızlar,
Bende grubun açılmasını bekledim hatta şubat sonu mart başı dediği için 2 gruba da dahil oluyorum aslında
Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sat: 29 Mayıs
Son beta değerim 25 Haziranda verdiğim kanda : 1430 çıkmıştı.
Yıllık izinde şehir dışındayım dönüşte 7 temmuzda kese bakacak doktorumhayırlısı ile kese ve kalp atışını da duyduk mu bi miktar rahat edeceğim
şuan ne durumdasın bilmiyorum ama ben ilk gebeligimde bos gebelikten kürtaj oldum kürtajdan sonra direk rogham kan uyusmazlıgı ıgnesı vurdu doktorum gebelıkten once vurulması daha saglıklı demıstıKan uyuşmazlığında hamileliği öğrendiğiniz gibi mi iğne vuruldunuz benim de var ama bana öyle bir şey demedi doktorlar
kizlar bunun ıcın ben artık dolandırıcılık yapıyorum ortopediden randevu alıyorum bileğim agrıyo dıye rontgen ıstıyor hamılelık suphel var dıyorum hemen acıle gıt kan ver dıye kagıt yazıyor oyle verıyorum benı buna mecbur bıraktılarNerde kan veriyorsunuz acilde vermeye gidince surat asıyorlar Sağlık ocağına mı gidiyorsunuz ?
Geçmiş olsun. İğne keser kanamayı. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah.Acile gittim kızlar doktor çok ilgilenmedi progestan fitil hap ve iğne verdi 7+1 çıktım bebiş 10milimden fazla olmuş kalp atışı var düşük tehdidi dedi. Çok korkuyorummunzevimsi sanki ikinci kese gibi gördüm ama sıkışık değilsin dedi siz nasıl öğrendiniz ikinci bebeği?
Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın
İnşallahGeçmiş olsun. İğne keser kanamayı. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah.
Az kalmış açılır birazdan. Yakınınızda sağlık kabini filan yok mu acaba. Ya da göbekten vurulandan verseymiş. Çoğu gebede oluyor bu kanamalar bir şey çıkmaz inşallahİnşallahiğne daha vurunamadim gece nöbetçi eczanede yoktu. Doktor da orda yapmadı anlamadım çok iyi bi doktor değildi
Benim doktorum günde 2-3 bardak çay, 1 fincan kahve, 1 fincan bitki çayı içebilirsin dedi. Ama ben olabildiğince az tüketmeye çalışıyorum. 2 günde bir kahve falan içiyorum. Tamamen kesin demiyorlar . O yüzden bence abartmamak lazım hiçbir şeyi . Yoksa 9 ay nasıl geçecekKızlar kahve falan içen yokmu ya kendımı garipsiyorum bakınmakineyi yeni aldım bide günde 1 bardak içiyorum doktora gidince kahve ve sıgarayı sormam lazım
Benim de olmuştu canım. Çok mu kanaman? Bir de kanama alanı gördü mü kesenin etrafındaİnşallahiğne daha vurunamadim gece nöbetçi eczanede yoktu. Doktor da orda yapmadı anlamadım çok iyi bi doktor değildi
Aynı durumdayız canım maalesef25 temmuz da yani geçen cuma gördük ikinci kez kalp atışını 8 haftalik iken 2 hafta sonra gel dedi Dr ama o sevinç bana 2 gün gidiyor sonrasında da acaba birsey oldumu telaşı sarıyor beni size de öyle oluyor mu ?
Ne yaptın canım?çok teşekkür ederim canım sabahtan beri ağlıyorumakıntım da olunca hafif regl ağrısı gibi ağrımda var korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?