Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Şu an bana da bir devlette mi doğursam acaba diye geldi
benim dogum kesin özelde ama gercekten rakamlar insani devlete zorluyor bende simdiden devletten doktor bulmaya calisiyorum detayli ultrason icin cunku 6-7 bin istiyor benim doktorumun yonlendirdigi doktor yazik gunah devlette yaptiririm o paraya bebegin ihtiyacini alirim

Ay kesinlikle devlette yaptırın öyle şeyleri tamam hadi doğum olur da detaylı için de devlet varken gerek yok. Ben annemin yanından evime hala dönemediğim için belirli bir doktorum bile yok

bende titreme oluyor yorganla örtünüyorum ama araştırdım progestan yan etkisi özellikle vajinalde. Siz de progestan kullanıyor musunuz? Ortak bir sebep bulmaya çalışıyorum :)
Evet geçen hafta progestan başlamıştık 3 gece kullandım, bu titreme olayı 4. Gece oldu sanırım. Sonra kullanmadım progestan renkli akıntım devam etmeyince, bugün yine pembeli vs akıntım oldu, kullanmaya başladım yine hayırlısı bakalım

Churchill (soda, sıkma limon, tuzunu da yanına istiyorum yavaş yavaş ekliyorum) hem ekşi, hem tuzlu, hem ferahlatıcı genelde evde içiyorum ama dışarısı için de çok iyi alternatif oldu
Saatlerdir canim limonata cekiyor.
Normalde kahve ve kola delisiyim ama suan gormeye tahammulum yokbulanti yapiyor.

Ben 9.haftama giriyorum. Kanama 5.haftada oldu ve durdu ama titresem de başım da dönse kullanmaya nedense devam ediyorum doktor devam dedi küçük çaplı eziyet bu hap bana

Saatlerdir canim limonata cekiyor.
Normalde kahve ve kola delisiyim ama suan gormeye tahammulum yokbulanti yapiyor.
Kahveyi deli gibi içerdim ben de, decaf kahve depoladım o yüzden ama neyse ki ona da gerek kalmadı, artık günde 1 taneyi zor bitirir oldum. Ayy ama sürekli ekşi şeyler ister oldum elma yer gibi limon doğrayıp yiyorum tuzlayıp ayranın da ekşisini içiyorum, bulantım az var ama ekşi şeyler yedikçe olan bulantı da azalıyor gibi ev yapımı limonata buldum aldım geçen ama bitiremedim tatlı geldi ayy ama sizin canınız istediyse umarım yapabilir ya da bulabilirsiniz hemen

merhaba arkadaşlar, 6. Haftada yani iki gün önce doktora gittim karından baktı kese iyi yeri de iyi ama pıhtılaşma var dedi ve ilaç verdi önceden düşük yapmıştım aynı doktorumdu zaten sizin ailede düşük geçmişi var mı çok dikkat et kendine gibi şeyler söyledi. 10 gün sonra bakacağız kalp atımına dedi. Tiroid hormonum da yüksek çıktı çok korkuyorum yaşayan var mu

25 temmuz da yani geçen cuma gördük ikinci kez kalp atışını 8 haftalik iken 2 hafta sonra gel dedi Dr ama o sevinç bana 2 gün gidiyor sonrasında da acaba birsey oldumu telaşı sarıyor beni size de öyle oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…