Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kizlar sanki idrar yolu enfeksiyonu olanlar vardi grubumuzda. Belirtileri neydi sizde? Benim sag tarafta baya asagida 2 gundur sızı gelip gidiyor sık aralıklarla. Enfeksiyon mu yoksa normal mi bilemedim.

Kizlar sanki idrar yolu enfeksiyonu olanlar vardi grubumuzda. Belirtileri neydi sizde? Benim sag tarafta baya asagida 2 gundur sızı gelip gidiyor sık aralıklarla. Enfeksiyon mu yoksa normal mi bilemedim.
Benim tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama hiç belirtim yoktu beni rahatsız eden. Tek dozluk bir ilaç aldım sadece.

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bende de kanama vardı iğne ve fitil kullanıyorum çok şükür geçti iyice kahve çok hafif akıntıya döndü içini ferah tut sürekli dinlen dedi doktor bana çok iş yapma dinlen sende ben 1 gün biraz temizlik yaptım kahve akıntım hemen arttı bidaha yapmadım

Oyle mi, ben de gidip idrar tahlili vermeye usendim. Belki hamilelikte yaşanan normal biseydir diye
Benim ilk gebeligim de hiç idrar tahlili istemediler. Toksoplazma falan baktirmamistim o zaman. İstemediler yani. Hep rutin şeylere bakıldi. Şimdi özel de kan verdiğim için mi bilmiyorum toksoplazma tam idrar tahlili idrar kültürü herşeye baktılar.
Enfeksiyon olmaması için bol bol su içmek gerekiyor. Gebelikle birlikte bu durumlar artabilir. Ama dikkat edilmezse riskleri de var.
Aa ben de eren kayaya gittim yıldırımda çok tatlı biri
Eren kayayı bilmiyorum canım. Ama yıldırım dorukta ki çoğu doktor iyi bence de. Diğerlerine de giden arkadaşlarım var sezer gül bir de berat hanım a falan. Hepsi memnun

Genç bi doktor bayıldım açıkçası ben de tesadüfen aldım annem bu taraflarda oturuyor

Ay tam ev yapimi limonata siparis veriyordum.birden ictigimi hayal ettim ve bulandim napcaz boyle bilmem yani gecen sene bulan,bu sene bulan..omrum sanki bulanti ile geciyor
Ayy ilk trimester bitince rahatlanıyor diyorlar öyle olsun inşallah o zaman her gün ayrı bir dert, semptomlar geçse o da ayrı dert bir sıkıntı mı var diye

Ben de iğneyi yaptırsam mı bu doktor gerek yok dedi sadece fitil kullan dedi

Çok şükür canım çok geçmiş olsun bir daha yaşama inşallah

Evet o kadar cok su icmeyi seviyorum ki ama 2 yudumda mide bulantisi.

İlk gebeliğimde şeker çıkmıştı ozamanlar hiç yiyemedim bişey bunda bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…