- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.161
Doruka gittim geçen gün genç bi doktor denk geldi bayıldım enerjisine, yok istemiyorum ya acaba mı diyorum her seferinde.Çok şükür bebeğin de sağlıklıymıs. Çok ikiz istiyorsan akıl vermek gibi olmasın ama pes peşe yaparsın olmaz mı
Bursadasin galiba. Hangi doktora gidiyorsun ?
Benim tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama hiç belirtim yoktu beni rahatsız eden. Tek dozluk bir ilaç aldım sadece.Kizlar sanki idrar yolu enfeksiyonu olanlar vardi grubumuzda. Belirtileri neydi sizde? Benim sag tarafta baya asagida 2 gundur sızı gelip gidiyor sık aralıklarla. Enfeksiyon mu yoksa normal mi bilemedim.
Ben de yıldırım doruğa gidiyorum. Elif hizal hanım var. Aşırı tatlı bir doktor.Doruka gittim geçen gün genç bi doktor denk geldi bayıldım enerjisine, yok istemiyorum ya acaba mı diyorum her seferinde.
Oyle mi, ben de gidip idrar tahlili vermeye usendim. Belki hamilelikte yaşanan normal biseydir diyeBenim tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama hiç belirtim yoktu beni rahatsız eden. Tek dozluk bir ilaç aldım sadece.
Aa ben de eren kayaya gittim yıldırımda çok tatlı biriBen de yıldırım doruğa gidiyorum. Elif hizal hanım var. Aşırı tatlı bir doktor.
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bende de kanama vardı iğne ve fitil kullanıyorum çok şükür geçti iyice kahve çok hafif akıntıya döndü içini ferah tut sürekli dinlen dedi doktor bana çok iş yapma dinlen sende ben 1 gün biraz temizlik yaptım kahve akıntım hemen arttı bidaha yapmadımAcile gittim kızlar doktor çok ilgilenmedi progestan fitil hap ve iğne verdi 7+1 çıktım bebiş 10milimden fazla olmuş kalp atışı var düşük tehdidi dedi. Çok korkuyorummunzevimsi sanki ikinci kese gibi gördüm ama sıkışık değilsin dedi siz nasıl öğrendiniz ikinci bebeği?
Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın
Benim ilk gebeligim de hiç idrar tahlili istemediler. Toksoplazma falan baktirmamistim o zaman. İstemediler yani. Hep rutin şeylere bakıldi. Şimdi özel de kan verdiğim için mi bilmiyorumOyle mi, ben de gidip idrar tahlili vermeye usendim. Belki hamilelikte yaşanan normal biseydir diye
Eren kayayı bilmiyorum canım. Ama yıldırım dorukta ki çoğu doktor iyi bence de. Diğerlerine de giden arkadaşlarım var sezer gül bir de berat hanım a falan. Hepsi memnunAa ben de eren kayaya gittim yıldırımda çok tatlı biri
Genç bi doktor bayıldım açıkçası ben de tesadüfen aldım annem bu taraflarda oturuyorBenim ilk gebeligim de hiç idrar tahlili istemediler. Toksoplazma falan baktirmamistim o zaman. İstemediler yani. Hep rutin şeylere bakıldi. Şimdi özel de kan verdiğim için mi bilmiyorumtoksoplazma tam idrar tahlili idrar kültürü herşeye baktılar.
Enfeksiyon olmaması için bol bol su içmek gerekiyor. Gebelikle birlikte bu durumlar artabilir. Ama dikkat edilmezse riskleri de var.
Eren kayayı bilmiyorum canım. Ama yıldırım dorukta ki çoğu doktor iyi bence de. Diğerlerine de giden arkadaşlarım var sezer gül bir de berat hanım a falan. Hepsi memnun
Benim de arabayla 7 8 dkGenç bi doktor bayıldım açıkçası ben de tesadüfen aldım annem bu taraflarda oturuyor
Ama ben normalde sakaryadayım yaz tatili için geldimBenim de arabayla 7 8 dk
Ayy ilk trimester bitince rahatlanıyor diyorlar öyle olsun inşallah o zamanAy tam ev yapimi limonata siparis veriyordum.birden ictigimi hayal ettim ve bulandimnapcaz boyle bilmem yani gecen sene bulan,bu sene bulan..omrum sanki bulanti ile geciyor
Ben de iğneyi yaptırsam mı bu doktor gerek yok dedi sadece fitil kullan dediÇok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bende de kanama vardı iğne ve fitil kullanıyorum çok şükür geçti iyice kahve çok hafif akıntıya döndü içini ferah tut sürekli dinlen dedi doktor bana çok iş yapma dinlen sende ben 1 gün biraz temizlik yaptım kahve akıntım hemen arttı bidaha yapmadım
Biliyorum canımAma ben normalde sakaryadayım yaz tatili için geldim
Çok şükür canım çok geçmiş olsun bir daha yaşama inşallahKızlar doktorum gördü bebişi kanama alanı yok dedi diğer doktor hem fitil hem ilaç hem de iğne yazmıştı bu kadarına gerek yok zaten sağlıksızsa tutunmaz bunlar tüp bebeğe verilen dozlar dedi. İyice baktı tek keseiyiyiz şu an şükür hiç uyuyamadım meraktan.
Evet o kadar cok su icmeyi seviyorum ki ama 2 yudumda mide bulantisi.Benim ilk gebeligim de hiç idrar tahlili istemediler. Toksoplazma falan baktirmamistim o zaman. İstemediler yani. Hep rutin şeylere bakıldi. Şimdi özel de kan verdiğim için mi bilmiyorumtoksoplazma tam idrar tahlili idrar kültürü herşeye baktılar.
Enfeksiyon olmaması için bol bol su içmek gerekiyor. Gebelikle birlikte bu durumlar artabilir. Ama dikkat edilmezse riskleri de var.
Eren kayayı bilmiyorum canım. Ama yıldırım dorukta ki çoğu doktor iyi bence de. Diğerlerine de giden arkadaşlarım var sezer gül bir de berat hanım a falan. Hepsi memnun
Canim 1 hafta daha bekleyemeyecegim için sali gününe randevu aldım yoksa çok stres olacagimAynı durumdayız canım maalesef
Durdu çok şükür kahve geliyor bazen korktum gece uykumdan uyandırdıBiliyorum canımyani yazmışsın dün mü geçen gün mü neydi okumuştum. Şimdi merak ettim öyle nereye gidiyorsun özele diye
Kanaman ne durumda durdu değil mi
İlk gebeliğimde şeker çıkmıştı ozamanlar hiç yiyemedim bişey bunda bakalım ne olcakBenim doktorum günde 2-3 bardak çay, 1 fincan kahve, 1 fincan bitki çayı içebilirsin dedi. Ama ben olabildiğince az tüketmeye çalışıyorum. 2 günde bir kahve falan içiyorum. Tamamen kesin demiyorlar . O yüzden bence abartmamak lazım hiçbir şeyi . Yoksa 9 ay nasıl geçecek
Yerleşme kanaması olmuştur canım uzan kalkma bu günlerdeKizlar pembe kanamam oldu
Uyurken
Progestan da kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?