- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.141
Çok açıklama yapmadı nöbetçi doktor diğer doktora randevu aldım iç çamaşırında büyük damlalar halinde oldu uyurken başladı kırmızımsı pembeBenim de olmuştu canım. Çok mu kanaman? Bir de kanama alanı gördü mü kesenin etrafında
canım pembe dersen yerleşme kanaması gibi bak kahverengi ve pembe öyle denir. diğeri mi tutunuyor acaba. tekrar başka doktora randevu aldın mı? ben keseleri aynı anda gördüm ama kimisinin geç döllenme oluyor diğeri sonradan boyut yetişiyor. Dua edeceğim senin içinÇok açıklama yapmadı nöbetçi doktor diğer doktora randevu aldım iç çamaşırında büyük damlalar halinde oldu uyurken başladı kırmızımsı pembe
Ben hisar intercondidental da yaptim dogumu.tek kelime ile harikaydi orasi.doktorundan ebesine calisanina...bu subeye oranla epey buyuk bir hastane orasi.ama fiyatlar ucmus.o paralari vermek istemiyorum.bircok brans icin bu camlica subeye de gittim.eskiden kadin doguma bu hastanede Umut Tiryaki hoca var ona gdiiyordum.cok tatli bir hoca.onla devam edecegim.haftaya rand aldim.tavsiye ederim.condidentalda fyatlar epey artmis simdi.erdemde fizik tedavi vs cok tedavi aldim ama dogum konusunda nasillar bilemiyorum.oranin isleyisi bazen beni biraz yoruyor:)Siz bu hastaneden memnunmuydunuz?
Bu kadar kisitlamana gerek yok.canin istiyorsa biraz kahve icebilirsin abartmadan.kafeinsiz var onlari tercih edebilirsin hatta.sigara ise benimde yaram.onceki hamileligimde birakmistim.dogum sonrasi basladim.simdi bu hamilelikte pek kolay olmuyor.suan mide bulantisi oldugu icin daha azalttim gunde bikac tane 0.1 nikotin iciyorum. ev, iş stresim cok fazla.Sigarayi birakmak diye bir kitap var onu okudugumda birakmama epey yardimci olmustu.tekrar okuyup bir gaz birakacagim inşallah.elimizden geleni yapalimKızlar kahve falan içen yokmu ya kendımı garipsiyorum bakınmakineyi yeni aldım bide günde 1 bardak içiyorum doktora gidince kahve ve sıgarayı sormam lazım
Ay tam ev yapimi limonata siparis veriyordum.birden ictigimi hayal ettim ve bulandimKahveyi deli gibi içerdim ben de, decaf kahve depoladım o yüzden ama neyse ki ona da gerek kalmadı, artık günde 1 taneyi zor bitirir oldum. Ayy ama sürekli ekşi şeyler ister oldum elma yer gibi limon doğrayıp yiyorum tuzlayıpayranın da ekşisini içiyorum, bulantım az var ama ekşi şeyler yedikçe olan bulantı da azalıyor gibi ev yapımı limonata buldum aldım geçen ama bitiremedim tatlı geldi ayy ama sizin canınız istediyse umarım yapabilir ya da bulabilirsiniz hemen
Ay hiç bilmiyorumcanım pembe dersen yerleşme kanaması gibi bak kahverengi ve pembe öyle denir. diğeri mi tutunuyor acaba. tekrar başka doktora randevu aldın mı? ben keseleri aynı anda gördüm ama kimisinin geç döllenme oluyor diğeri sonradan boyut yetişiyor. Dua edeceğim senin için
ah canım bebeğin tabi ki iyi haftalarca kanamamız olduğu oluyor hepimizin okumuyor musun :) oluyor öyle şeyler, asıl ben ikincinin yerleşme kanaması diye düşünüyorum. doktordan çıkınca haber vermeyi unutmaaaAy hiç bilmiyorumbi saat sonra randevum var. Çok korktum. Kalp atışı vardı inşallah sağlıklıdır bebeğim.
Miyomum vardı onu mu gördü acaba,ikiz çok hissetmiştim ailemde çok var acaba öyle mi yaaah canım bebeğin tabi ki iyi haftalarca kanamamız olduğu oluyor hepimizin okumuyor musun :) oluyor öyle şeyler, asıl ben ikincinin yerleşme kanaması diye düşünüyorum. doktordan çıkınca haber vermeyi unutmaaa
canım doktor miyom ayırt edebilir herhalde yaaaMiyomum vardı onu mu gördü acaba,ikiz çok hissetmiştim ailemde çok var acaba öyle mi yaaçok meraklandim
Geçmiş olsun canım. 10. Haftamda USG de direkt gördü doktor. Kanamam falan olmamıştı.Acile gittim kızlar doktor çok ilgilenmedi progestan fitil hap ve iğne verdi 7+1 çıktım bebiş 10milimden fazla olmuş kalp atışı var düşük tehdidi dedi. Çok korkuyorummunzevimsi sanki ikinci kese gibi gördüm ama sıkışık değilsin dedi siz nasıl öğrendiniz ikinci bebeği?
Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın
Önceden tek keseydi ama demi?Geçmiş olsun canım. 10. Haftamda USG de direkt gördü doktor. Kanamam falan olmamıştı.
Anladım canım teşekkür ederim. Bende bir görüşürüm hastaneye.Ben hisar intercondidental da yaptim dogumu.tek kelime ile harikaydi orasi.doktorundan ebesine calisanina...bu subeye oranla epey buyuk bir hastane orasi.ama fiyatlar ucmus.o paralari vermek istemiyorum.bircok brans icin bu camlica subeye de gittim.eskiden kadin doguma bu hastanede Umut Tiryaki hoca var ona gdiiyordum.cok tatli bir hoca.onla devam edecegim.haftaya rand aldim.tavsiye ederim.condidentalda fyatlar epey artmis simdi.erdemde fizik tedavi vs cok tedavi aldim ama dogum konusunda nasillar bilemiyorum.oranin isleyisi bazen beni biraz yoruyor:)
Evet 2 farklı doktor da tek kese tek bebek gordu. Keseler arka arkaya gelmiş demişti doktor.Önceden tek keseydi ama demi?
Maşallah doktor ne gördü acaba bendeEvet 2 farklı doktor da tek kese tek bebek gordu. Keseler arka arkaya gelmiş demişti doktor.
Bilmiyorum canım. Allah gönlüne göre versin. Tek bebek te olsa önemli olan sağlık. Muayene oldun mu tekrardanMaşallah doktor ne gördü acaba bende
çok geçmiş olsun. ne dedi ikinci doktor? bazen de adet gününüz geldiyse minik kanamalar olabiliyormuş galiba. belki öyle bir şeydir.Ay hiç bilmiyorumbi saat sonra randevum var. Çok korktum. Kalp atışı vardı inşallah sağlıklıdır bebeğim.
Çok şükür bebeğin de sağlıklıymıs. Çok ikiz istiyorsan akıl vermek gibi olmasın ama pes peşe yaparsın olmaz mıKızlar doktorum gördü bebişi kanama alanı yok dedi diğer doktor hem fitil hem ilaç hem de iğne yazmıştı bu kadarına gerek yok zaten sağlıksızsa tutunmaz bunlar tüp bebeğe verilen dozlar dedi. İyice baktı tek keseiyiyiz şu an şükür hiç uyuyamadım meraktan.
Canım benim çok geçmiş olsun. Yerleşme kanaması imiş demek ki, bebekte iyiymiş çok şükürKızlar doktorum gördü bebişi kanama alanı yok dedi diğer doktor hem fitil hem ilaç hem de iğne yazmıştı bu kadarına gerek yok zaten sağlıksızsa tutunmaz bunlar tüp bebeğe verilen dozlar dedi. İyice baktı tek keseiyiyiz şu an şükür hiç uyuyamadım meraktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?