Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ohoo senin iyi yine ben haftada iki kere gideceğim galiba

İlk gebeliğimde ben çok geç duydum alttan muane ile şuan daha doktora gıtmedım keseyı görürüm belki ama kalp atışı ile beraber olsun istiyorum

Ben ilk 5+2 de, sonra 6+4 te gittim canım. 3. Randevum 9+2 de :)
Ben olsam takibimi hangi doktor yapacaksa ona giderim ama senin bileceğin iş tabi ki
Teşekkür ederim cevabın için canım haklısın ben de bu düşünceden yanayım aslında ama hazır ücretini ödemişken ikisine de gitsem mi diye karar veremedim hashash

Teşekkür ederim cevabın için canım haklısın ben de bu düşünceden yanayım aslında ama hazır ücretini ödemişken ikisine de gitsem mi diye karar veremedim hashash
Rica ederim canım ne demek
O konuda da haklısın bak, hakkını kullan o zaman bu seferlik. Bir sonraki randevularında takibinde olmak istediğin doktora gidersin

Benim ilk randevum 8+1 deydi, (tatile gidicez diye dis gebelik vs ihtilmaline karsi 6+4te kalp atisina keseye bakilmisti kisaca acilde) bir sonraki randevum gelmis 13+1de onda da ilk organ taramasi yapilacak uzun sürecek falan denmis. 1 haftasi gecti zaten ama bu kadar uzun süre süre araya hic alisik degilim. Iki cocugum da tr de dogdu ve ortalama iki haftada bir doktordaydim 12. haftaya kadar
Lekelenme yasayanlar icin de sunu söyliyim,siddetli kanama ve agri olmadikca bir sey olmaz allahin izniyle

Gaviscon kullanıyorum ben çok şiddetliydi ma iki gündür yok gecti, bu sabah goguslerim de boş gibi,kasiklardaki batma da kayboldu bunlarda beni strese soktu. önceki hafta da kaybolmuştu ultrasona girene kadar telasliydim eşime belli etmedim simdi yine aynısı oldu
İyi yapmışsın benim de cumartesi günü randevum tahlil sonuçlarına bakılacak hem de gerçekten mide yanmasına bir çözüm istiyorum.

Doktorum belirtiler gider gelir. Çok takılma dedi ama insanın eşine değil işte haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…