Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ahahah aynı şeyi benim eşim bana söyledi bizde eve alsak mi su makineden her canımız istediğinde bebişimizin kalbini duyarız diye

8.hafta da evet karın krampları oldu ama daha çok akşamları midemde şişlik gaz baskısı olmuştu.Birde şiddetli başağrılarım oldu 3 4 gün.her yeni haftaya girdiğimizde ne belirti olacak diye bekliyo insan zamanda geçmiyor,doktorlarımıza bol bol güler yüz ve anlayış diliyorumhamişler herzaman haklıdır

Günaydınn belirtileriniz var mı acaba benim sadece göğüs hassasiyeti ve uykuu. Zor tutuyorum kendimi gitmemek için:)
Bende 8+4 teyim. Midem her boş kaldığında hafif bulantılarım oluşuyor. Göğüslerimdek8 Hassasiyet zaten ilk günden beri geçmedi. İç çamaşır takmak zulüm oluyor gibi hissediyorum. İştahsızlık yaptı bende yediklerimo istememe gibi durumlarım oluyor.

Doktorlaramiza sabırlar

Evet baş ağrısı da belirti mi bu hafta çok arttı. Sıcaklardan diye düşündüm hep

ben de 8+1 deyim iki gündür ara ara karnıma kasıklarıma sancı giriyor sanıleylik gibi bir de akıntımda fazlaydı dün anlamadım sıcaktan mı

Mide bulantısı var mı peki

Evet baş ağrısı da belirti mi bu hafta çok arttı. Sıcaklardan diye düşündüm hep
Evet başarısı da belirtiler arasında hormonlarımızın değişmesi herseyi etkiliyor. Buzları buzdolabı poşetine koy direk yüzünle temas etmesin,ara ara şakaklarına,alnına saç diplerine koy hafiften olsa rahatlatırAy sorma sıcaklarda mahvetti insanın canı hiç bisey yapmak istemiyo avare gibi geziyorum gibi

Kan devam ediyor doktorumu aradım düşük varsa önüne geçemeyiz dedi birkaç gün gözlemle dedi adet kanamasi gibi olursa parça görürsen gel dedi
Bazı şeyleri çok basit söylüyorlar gerçekten ne yapacağımızı şaşırıyorum. Hiçbir şey olmaz kalbini ferah tut. Kanamayla bile devam eden gebelikler var.

Bunu deneyeceğim. Gözlerim ağrıyor bazen ağrıdan

Bende mide bulantısı olmadı şimdilik senin peki?
Kalp duyana kadar çok vardı. Duydum 7+1de ertesi gün azalmaya başladı. Yani oluyor ama eskisi kadar yoğun değil. Acaba stresten mi başta çok yoğundu azaldı bilmiyoeum. Üzerinden 10 gün geçti. Bazı günler oluyor bazı günler daha sakin gibi geçiyoe

Mide bulantısı en yaygın belirti tabi kişiden kişiye göre de değişiyor. Azalmasına sevindimbol su icmeye de çalış. Okadar tuhaf bisey ki belirtiler bi bakıyorsun çok iyisin ertesi gün modun herseyin düşmüş. 12 15. Haftaya kadar belirtiler farklı şekillerde devam edebiliyomus sonrası daha rahat diyolarda bakalım napalım herseye değer minnoşlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…