- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.361
Ahahah aynı şeyi benim eşim bana söylediAyy inşallahşuan 9+1 im nekadar büyümüş çok merak ediyorum.Kalp atışlarını duymaya gittiğimde videoya çekmiştim, yarın yine çekicem.Tavsiye ederim sizede Ana yüreği işte eşime diyorum şu ultrason makinesinden eve almış olsak daha rahat edicem
Senin kaç haftalık peki??
8.hafta da evet karın krampları oldu ama daha çok akşamları midemde şişlik gaz baskısı olmuştu.Birde şiddetli başağrılarım oldu 3 4 gün.her yeni haftaya girdiğimizde ne belirti olacak diye bekliyo insan8.haftada karın krampları oldu mu? Benim 8.haftaya girmem ile biraz kramplarım oldu. Böyle kısa kısa sürüyor. Hafif ama. Doktor rahim büyüyor normal dedi ama işte. İnsan merak ediyor. Doktorum da tatilde şimdi gidip bir dinleyesim de geliyor
Bende 8+4 teyim. Midem her boş kaldığında hafif bulantılarım oluşuyor. Göğüslerimdek8 Hassasiyet zaten ilk günden beri geçmedi. İç çamaşır takmak zulüm oluyor gibi hissediyorum. İştahsızlık yaptı bende yediklerimo istememe gibi durumlarım oluyor.Günaydınn belirtileriniz var mı acaba benim sadece göğüs hassasiyeti ve uykuu. Zor tutuyorum kendimi gitmemek için:)
Ahahah aynı şeyi benim eşim bana söyledibizde eve alsak mi su makineden her canımız istediğinde bebişimizin kalbini duyarız diye
Doktorlaramiza sabırlar8.hafta da evet karın krampları oldu ama daha çok akşamları midemde şişlik gaz baskısı olmuştu.Birde şiddetli başağrılarım oldu 3 4 gün.her yeni haftaya girdiğimizde ne belirti olacak diye bekliyo insanzamanda geçmiyor,doktorlarımıza bol bol güler yüz ve anlayış diliyorum hamişler herzaman haklıdır
Evet baş ağrısı da belirti mi bu hafta çok arttı. Sıcaklardan diye düşündüm hep8.hafta da evet karın krampları oldu ama daha çok akşamları midemde şişlik gaz baskısı olmuştu.Birde şiddetli başağrılarım oldu 3 4 gün.her yeni haftaya girdiğimizde ne belirti olacak diye bekliyo insanzamanda geçmiyor,doktorlarımıza bol bol güler yüz ve anlayış diliyorum hamişler herzaman haklıdır
Ahahah aynı şeyi benim eşim bana söyledibizde eve alsak mi su makineden her canımız istediğinde bebişimizin kalbini duyarız diye
Ayy yok hiç gerek yok sürekli de USG girip çok azda olsa radyasyona maruz kalıyor bebişlerimiz, bizim sabırlı olmayı öğrenmemiz daha gerekli sankihepimizin kalbi bir ooo öyle bir imkan verseler düşünemiyorum
8.haftadayım. Sürekli kendimi dinliyorum. Mide bulantılarım 7.haftada çok yoğundu sonra bir anda hafifledi çok moralim bozuldu. Mesela dün çok bulanıyordu. Bugün sabah yok gibiKaçtasınız benim olmuyor sizi o kadar anliyorum ki daha dün gittim yine gidesim var
Mide bulantısı var mı peki8.hafta da evet karın krampları oldu ama daha çok akşamları midemde şişlik gaz baskısı olmuştu.Birde şiddetli başağrılarım oldu 3 4 gün.her yeni haftaya girdiğimizde ne belirti olacak diye bekliyo insanzamanda geçmiyor,doktorlarımıza bol bol güler yüz ve anlayış diliyorum hamişler herzaman haklıdır
Evet başarısı da belirtiler arasında hormonlarımızın değişmesi herseyi etkiliyor. Buzları buzdolabı poşetine koy direk yüzünle temas etmesin,ara ara şakaklarına,alnına saç diplerine koy hafiften olsa rahatlatırEvet baş ağrısı da belirti mi bu hafta çok arttı. Sıcaklardan diye düşündüm hep
Bazı şeyleri çok basit söylüyorlar gerçekten ne yapacağımızı şaşırıyorum. Hiçbir şey olmaz kalbini ferah tut. Kanamayla bile devam eden gebelikler var.Kan devam ediyor doktorumu aradım düşük varsa önüne geçemeyiz dedi birkaç gün gözlemle dediadet kanamasi gibi olursa parça görürsen gel dedi
Bende mide bulantısı olmadı şimdilik senin peki?Mide bulantısı var mı peki
Bunu deneyeceğim. Gözlerim ağrıyor bazen ağrıdanEvet başarısı da belirtiler arasında hormonlarımızın değişmesi herseyi etkiliyor. Buzları buzdolabı poşetine koy direk yüzünle temas etmesin,ara ara şakaklarına,alnına saç diplerine koy hafiften olsa rahatlatırAy sorma sıcaklarda mahvetti insanın canı hiç bisey yapmak istemiyo avare gibi geziyorum gibi
Kalp duyana kadar çok vardı. Duydum 7+1de ertesi gün azalmaya başladı. Yani oluyor ama eskisi kadar yoğun değil. Acaba stresten mi başta çok yoğundu azaldı bilmiyoeum. Üzerinden 10 gün geçti. Bazı günler oluyor bazı günler daha sakin gibi geçiyoeBende mide bulantısı olmadı şimdilik senin peki?
Geçer canım bi kaç gün içinde rahatlarsın inşallahBunu deneyeceğim. Gözlerim ağrıyor bazen ağrıdan
Ayy yok hiç gerek yok sürekli de USG girip çok azda olsa radyasyona maruz kalıyor bebişlerimiz, bizim sabırlı olmayı öğrenmemiz daha gerekli sanki
Mide bulantısı en yaygın belirti tabi kişiden kişiye göre de değişiyor. Azalmasına sevindimKalp duyana kadar çok vardı. Duydum 7+1de ertesi gün azalmaya başladı. Yani oluyor ama eskisi kadar yoğun değil. Acaba stresten mi başta çok yoğundu azaldı bilmiyoeum. Üzerinden 10 gün geçti. Bazı günler oluyor bazı günler daha sakin gibi geçiyoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?