- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.321
Gecmis olsun , sasirdim ya, belirti yok iyi ki tahlil yapmissiniz. Ben hemsireyi arayip agrinin durumunu anlattim, normal dedi, simdilik tahlil yapmiyorum bakalim.Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı canım. Pek bi şikayetim de yoktu aslında. Rutin kan idrar tahlilinde çıktı. Baya da yüksekdün urocare verdi tek kullanımlık umarım işe yarar. Sık idrara çıkıyorum bir de hafif kasık ağrısı var.
Bazen hafif bi regl sancım gibi bir seyler geliyo gidiyo o kadar bi kalbini duysam rahatlıycam ama daha 7 gün vaaar zaman geçmiyorBende ilk 6 haftalık iken öyle hiç birşey hissetmiyordum. Arkadaşıma hatta ben hiçbir şey hissetmiyorum bir tepki de vermiyor diyordumoda bırak çocuğu keyfi yerinde demek ki seni darlamiyor yoksa merak etme kanama vs bir sıkıntı olursa tepki gösteriyor demişti. Ondan sonra dedim tamam olması gereken bu, sakin kalmak
Maşallah karından keseyi görebilirsiniz bence ama garanti olsun diyorsanız pazartesi gidin artışınız çok iyikızlar yeni sonucum da bu iki gün önce 831 di şimdi 3218
canım 146dan 183 oldu sonra 142ye geri düştü. dış gebelik dediler tedavi seçeneklerine bakacağızCanım ne yaptın ? Kan vermiştin sonuç ne oldu ?
Geçmiş olsun canım hayırlı zamanda nasip etsin Rabbimcanım 146dan 183 oldu sonra 142ye geri düştü. dış gebelik dediler tedavi seçeneklerine bakacağız
çok teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun canım hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim
Beta artmıyo zaten, ilk öğrendiğim beta 1050 ertesi gün 1444 çıkmıştı. Ama en kesin progesteron hormonuyla anlayabilirsiniz. Benim 6 çıkmıştı 6 haftalık gebelik için. 11-12 leri geçmesi lazım. Doktorum vajinal ultrasonla sol tüpte keseyi gördü, kalp atışı var ama dinletmicem bağlanma diye demişti, emin olmak için progesteron bakıcaz deyip o şekilde açıklama yapmıştı.Benm iki farklı doktor kontrolünde de ortada gördüler yani ama dış gebelik ihtimali dedi doktor betamın artısı biraz yavaşladı diye
Evet evet. Attığım ulturasonda yolk sac oluştuğunu artık dış gebelik ihtimalinin azaldığını söylemişti doktorum. Zaten dış gebelik tanısını koyan doktorum olduğu için ilk beta değeri görür görmez hadi hamilesin demedi. Önce keseyi rahimde görelim sonra progesteron hormonu bakalım sonra da yolk sac görelim emin olmak için dedi. Hepsini sırasıyla gördük. Çok rahatladım orda. 2 hafta sonra kalp sesini duyunca tamam artık tam eminiz yine dış gebelik geçirmiyosun dedi.yolk sac embriyo vs gördünüz mü peki
Allah yardımcınız olsun. Ben dış gebelik geçirdiğim tüpü aldırmak zorunda kaldım. Bana kalsaydı en başından tüpü aldıralım derdim. Bu kadar acıyı çekmemek için ve de aynı tüpte dış gebelik tekrarlama ihtimali yüksek oluyo. Tabii sizde aynı şeyleri yaşicaksınız diye bi durum yok. Allah kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin. Haberdar edin lütfendış gebelik olduğunu söyledi doktorlar
çok geçmiş olsuncanım 146dan 183 oldu sonra 142ye geri düştü. dış gebelik dediler tedavi seçeneklerine bakacağız
tüpte olup olmadığını 3 doktorda muayene sırasında söylemediAllah yardımcınız olsun. Ben dış gebelik geçirdiğim tüpü aldırmak zorunda kaldım. Bana kalsaydı en başından tüpü aldıralım derdim. Bu kadar acıyı çekmemek için ve de aynı tüpte dış gebelik tekrarlama ihtimali yüksek oluyo. Tabii sizde aynı şeyleri yaşicaksınız diye bi durum yok. Allah kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin. Haberdar edin lütfen
GünaydınlarrTecrübeli olmanın ayrıcalığı maşallah
Hih kendim gibi birini buldumİyi yapmışsın valla peki kalp atışını gördüğün ve sonraki randevunla arasında ne kadar vardı canım?
Yaaa çok üzüldüm canım benim , tekrar sağlıklı bir gebelik elde edersin inşallahcanım 146dan 183 oldu sonra 142ye geri düştü. dış gebelik dediler tedavi seçeneklerine bakacağız
Günaydınn belirtileriniz var mı acaba benim sadece göğüs hassasiyeti ve uykuu. Zor tutuyorum kendimi gitmemek için:)Günaydınlarrkalp atışını gördüğümde 6 haftalıktı. 8.haftada başka doktora gittim.(7.haftada şehir dışındaydım.)yoksa giderdim Yarında kendi doktoruma randevum var.
GünaydınnGünaydınlarrkalp atışını gördüğümde 6 haftalıktı. 8.haftada başka doktora gittim.(7.haftada şehir dışındaydım.)yoksa giderdim Yarında kendi doktoruma randevum var.
geçmiş olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahcanım 146dan 183 oldu sonra 142ye geri düştü. dış gebelik dediler tedavi seçeneklerine bakacağız
Belirti olarak uyku, koku hassasiyetim başladı parfüm ve kremlere (en sevdiklerimdi)Günaydınn belirtileriniz var mı acaba benim sadece göğüs hassasiyeti ve uykuu. Zor tutuyorum kendimi gitmemek için:)
Günydınn benim ara ara karın ağrım devam ediyor göğüs hassasiyeti de aynı şekilde. Dün hafif mide bulantım oldu. Git kız git dshsdhdsGünaydınn belirtileriniz var mı acaba benim sadece göğüs hassasiyeti ve uykuu. Zor tutuyorum kendimi gitmemek için:)
Ayy inşallahGünaydınnay güzel haberlerle gel inşallah şimdi kaç haftalıksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?