Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Gecmis olsun , sasirdim ya, belirti yok iyi ki tahlil yapmissiniz. Ben hemsireyi arayip agrinin durumunu anlattim, normal dedi, simdilik tahlil yapmiyorum bakalim.

Bazen hafif bi regl sancım gibi bir seyler geliyo gidiyo o kadar bi kalbini duysam rahatlıycam ama daha 7 gün vaaar zaman geçmiyor

Benm iki farklı doktor kontrolünde de ortada gördüler yani ama dış gebelik ihtimali dedi doktor betamın artısı biraz yavaşladı diye
Beta artmıyo zaten, ilk öğrendiğim beta 1050 ertesi gün 1444 çıkmıştı. Ama en kesin progesteron hormonuyla anlayabilirsiniz. Benim 6 çıkmıştı 6 haftalık gebelik için. 11-12 leri geçmesi lazım. Doktorum vajinal ultrasonla sol tüpte keseyi gördü, kalp atışı var ama dinletmicem bağlanma diye demişti, emin olmak için progesteron bakıcaz deyip o şekilde açıklama yapmıştı.

yolk sac embriyo vs gördünüz mü peki
Evet evet. Attığım ulturasonda yolk sac oluştuğunu artık dış gebelik ihtimalinin azaldığını söylemişti doktorum. Zaten dış gebelik tanısını koyan doktorum olduğu için ilk beta değeri görür görmez hadi hamilesin demedi. Önce keseyi rahimde görelim sonra progesteron hormonu bakalım sonra da yolk sac görelim emin olmak için dedi. Hepsini sırasıyla gördük. Çok rahatladım orda. 2 hafta sonra kalp sesini duyunca tamam artık tam eminiz yine dış gebelik geçirmiyosun dedi.

dış gebelik olduğunu söyledi doktorlar
Allah yardımcınız olsun. Ben dış gebelik geçirdiğim tüpü aldırmak zorunda kaldım. Bana kalsaydı en başından tüpü aldıralım derdim. Bu kadar acıyı çekmemek için ve de aynı tüpte dış gebelik tekrarlama ihtimali yüksek oluyo. Tabii sizde aynı şeyleri yaşicaksınız diye bi durum yok. Allah kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin. Haberdar edin lütfen

tüpte olup olmadığını 3 doktorda muayene sırasında söylemedi

Tecrübeli olmanın ayrıcalığı maşallah

Hih kendim gibi birini buldum İyi yapmışsın valla peki kalp atışını gördüğün ve sonraki randevunla arasında ne kadar vardı canım?
Günaydınlarr kalp atışını gördüğümde 6 haftalıktı. 8.haftada başka doktora gittim.(7.haftada şehir dışındaydım.)yoksa giderdim Yarında kendi doktoruma randevum var.

Günaydınlarr kalp atışını gördüğümde 6 haftalıktı. 8.haftada başka doktora gittim.(7.haftada şehir dışındaydım.)yoksa giderdim Yarında kendi doktoruma randevum var.
Günaydınn belirtileriniz var mı acaba benim sadece göğüs hassasiyeti ve uykuu. Zor tutuyorum kendimi gitmemek için:)

Günaydınn belirtileriniz var mı acaba benim sadece göğüs hassasiyeti ve uykuu. Zor tutuyorum kendimi gitmemek için:)
Belirti olarak uyku, koku hassasiyetim başladı parfüm ve kremlere (en sevdiklerimdi)birde böyle hafif iştahsızlık sanki ne yesem mideme yer etmiyormuş gibi.Senin kontrolün nezaman

Günaydınn ay güzel haberlerle gel inşallah şimdi kaç haftalıksınız?
Ayy inşallah şuan 9+1 im nekadar büyümüş çok merak ediyorum.Kalp atışlarını duymaya gittiğimde videoya çekmiştim, yarın yine çekicem.Tavsiye ederim sizedeAna yüreği işte eşime diyorum şu ultrason makinesinden eve almış olsak daha rahat edicem
Senin kaç haftalık peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…