- 7 Ekim 2020
- 2.871
- 3.817
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.901
Ayrıntılı zorunlu değil. Ama yaptırmakta fayda var. Allah korusun doğum sonrası acil ameliyat gerektiren durum falan olursa ona göre bir hastanede doğum yaparsın.Bilmiyorum ki özel eğitimciyim ben de az çok hakimim eğitimden. Ama boşa stres de olabilir evet bi akrabamız boşa stres yapmıştı diğer testler netleşene kadar. Diğer türlü de bişey varsa diye düşünücem.yaptırmayacağım sanırım. Ayrıntılı ultrason zorunluymuş sanırım
Aa anladım eğer kabul ederlerse banada bilgi verir misiniz ? Eşiniz hangi ilçede ben gürsuda görev yaptım 2 yilAyrıntılı zorunlu değil. Ama yaptırmakta fayda var. Allah korusun doğum sonrası acil ameliyat gerektiren durum falan olursa ona göre bir hastanede doğum yaparsın.
Ablamda 36 yaşında 3. Cocuguna hamileyken ikili testi risk yüksek çıktı. Ablama dedim yaşından ötürü öyle olmuştur. Tabi stres yaptı başka hastanelere gitti . Çok şükür yeğenim sağlıklı. Ben nasipse sadece ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum. İkizlerde zaten tarama testi çok onermiyolar. O yüzden ilk gebeligimde hiç istemediler bile. Ayrıntılı da doktorum dedi ben bakayım her yerine eğer bir sıkıntı görürsem perinotolojiye gönderirim. Bir şey çıkmadı gitmedim. O zaman doğuda bir ildeydik.
Şimdi tabi kendi memleketimizdeyiz. Pazartesi şehir Hastanesi'ne gidicem. İkili testin USG kısmını isticem sadece. Kabul ederlerseona göre randevu alıcam.
Tamam canım haber ederim tabi ki. Ben osmangazideyim. Eşimde burda görevliAa anladım eğer kabul ederlerse banada bilgi verir misiniz ? Eşiniz hangi ilçede ben gürsuda görev yaptım 2 yil
Ne güzel ben güzel Bursami birakip gittimTamam canım haber ederim tabi ki. Ben osmangazideyim. Eşimde burda görevli
Benim asıl memleketim burası değil ama 2 yaşından beri bursadayım. Bende çok seviyorumNe güzel ben güzel Bursami birakip gittim
Geliyorum sürekli yaz tatillerinde bursayım. Bence herkesin büyüdüğü şehir. Bursaya gelince evime gelmiş gibi hissediyorum,tanıdık sokaklar güven veriyorBenim asıl memleketim burası değil ama 2 yaşından beri bursadayım. Bende çok seviyorumuzaklara gitsem burayı özlüyorum. Bursa bence çok güzel bir şehir. Ama nüfus patlaması var tabi orası ayrı
Hatırladığım kadar çok uzaklaşmaşsın Sakarya daydın sanırım. Bol bol gelirsin
Kesinlikle katılıyorum.. dağ havası istersen var.. deniz havası istersen varGeliyorum sürekli yaz tatillerinde bursayım. Bence herkesin büyüdüğü şehir. Bursaya gelince evime gelmiş gibi hissediyorum,tanıdık sokaklar güven veriyor
Merhaba canimm. Gözün aydınMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı kalp atışını gördük kısacık da dinledik çok güzel bir duyguymuş
Benim de öyle valla canım Allah sana kolaylık versin çocukla daha da zordur mutlakaKızlar ben hiç ev işi yapamıyorum yaasiz ne durumdasınız. Enerjim yerlerde resmen. Çocukları sabah dışarı çıkardık. Gezerken her bulduğum bankta oturdum onları bekledim. Eve gelince hepimiz uyuduk zaten. Sizin nasıl gidiyor bu süreç?
Kızlar ben hiç ev işi yapamıyorum yaasiz ne durumdasınız. Enerjim yerlerde resmen. Çocukları sabah dışarı çıkardık. Gezerken her bulduğum bankta oturdum onları bekledim. Eve gelince hepimiz uyuduk zaten. Sizin nasıl gidiyor bu süreç?
Teşekkür ederimm siz benden çok ilerdesiniz arkanızdan geliyorumMerhaba canimm. Gözün aydın
Ay ben de öyleyim inan. Nenemsi takılıyorum. Ama inşallah geçer bu süreç. Evim pek yasanılcak hali kalmayacak bu gidişle. Az önce bile tam kalktım bir şeyler yapayım. Yok sıfır enerji. Sadece yatıp uzanmak istiyorum.Ben zaten yaz tatilinden beri yapmıyorum annem sağ olsun ama dışarı vs çıktığımda hızlı bile yürüyemiyorum bildiğiniz herkese ben burda bekleyeyim sen git gel diyorum sokakta bankta otururken. Nineye döndüm.
Sağolasın. Çocuklara da geçen gün yemek yapamadımBenim de öyle valla canım Allah sana kolaylık versin çocukla daha da zordur mutlaka
Anneme birileri geliyor ben gelmesin kimse kafamı yastığa koyaym istiyorum shsh. Eylüle kadar geçsin okullar açılacak.Ay ben de öyleyim inan. Nenemsi takılıyorum. Ama inşallah geçer bu süreç. Evim pek yasanılcak hali kalmayacak bu gidişle. Az önce bile tam kalktım bir şeyler yapayım. Yok sıfır enerji. Sadece yatıp uzanmak istiyorum.
Sağolasın. Çocuklara da geçen gün yemek yapamadımmakarna bile. En son kaynanam durumun ciddiyetini farkına vardı. Makarna pişirdi. Yoksa hazır alacaktık
Çocuklarla zor ama tabi çalışanlar için daha zor bir süreç. Allah onların yardımcısı olsun.Anneme birileri geliyor ben gelmesin kimse kafamı yastığa koyaym istiyorum shsh. Eylüle kadar geçsin okullar açılacak.bi de sen çocuklusun,neyse ki eşin evde
Yaa kurban olurum nasıl akıllılarÇocuklarla zor ama tabi çalışanlar için daha zor bir süreç. Allah onların yardımcısı olsun.Eşim evde ama o da kafasına eser bir yapıyor. Hoş çocukları bile dışarı çıkarıp oyalamasi yetiyor şu sıra. Çocuklar da alışmış. Anne biz dışarı çıkcaz sen dinlen diyor. Geçen de kızım anne bana oyun aç sen de yat diyor
Aynı bende ya yaptığım işte içime sinmiyor. Bugun çamaşırları katladım yatağın bir kenarında yerleştirmeden yatağın dıger tarafında uyudum ya öğlen aşırı uykum oluyor enerjim çok az aşırı derece deKızlar ben hiç ev işi yapamıyorum yaasiz ne durumdasınız. Enerjim yerlerde resmen. Çocukları sabah dışarı çıkardık. Gezerken her bulduğum bankta oturdum onları bekledim. Eve gelince hepimiz uyuduk zaten. Sizin nasıl gidiyor bu süreç?
Sagol. Tabii, gebeligin devam etmemesi gerektigini ya da bebek o sartlarda dogarsa cok yasamayacagini soyluyorlar bazi durumlarda. (Nipt yaptirmasalar da belki diger kontrollerde de gorunuyordur tabii ) Ya da sonuctan bagimsiz yine de dogum yapmak isteyenler de dogum sonrasi ogrenmek yerine onceden ogrenip ona gore kendilerini hazirliyorlar. Ne olur ne olmaz nipt yaptırmak cok onemli bence.Anladım çok geçmiş olsun.Down sendromu veya diğerleri benim sonlandırmamı gerektirecek şeyler değil. Bir sürü öğrencim oldu. Sonradan da otizm olabiliyor mesela. O yüzden sordum başka anormallikleri ortaya çıkarıyor mu peki ölümcül?
Benim de her işim yarım kalıyorAynı bende ya yaptığım işte içime sinmiyor. Bugun çamaşırları katladım yatağın bir kenarında yerleştirmeden yatağın dıger tarafında uyudum ya öğlen aşırı uykum oluyor enerjim çok az aşırı derece de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?