Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ayrıntılı zorunlu değil. Ama yaptırmakta fayda var. Allah korusun doğum sonrası acil ameliyat gerektiren durum falan olursa ona göre bir hastanede doğum yaparsın.
Ablamda 36 yaşında 3. Cocuguna hamileyken ikili testi risk yüksek çıktı. Ablama dedim yaşından ötürü öyle olmuştur. Tabi stres yaptı başka hastanelere gitti . Çok şükür yeğenim sağlıklı. Ben nasipse sadece ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum. İkizlerde zaten tarama testi çok onermiyolar. O yüzden ilk gebeligimde hiç istemediler bile. Ayrıntılı da doktorum dedi ben bakayım her yerine eğer bir sıkıntı görürsem perinotolojiye gönderirim. Bir şey çıkmadı gitmedim. O zaman doğuda bir ildeydik.
Şimdi tabi kendi memleketimizdeyiz. Pazartesi şehir Hastanesi'ne gidicem. İkili testin USG kısmını isticem sadece. Kabul ederlerse ona göre randevu alıcam.

Aa anladım eğer kabul ederlerse banada bilgi verir misiniz ? Eşiniz hangi ilçede ben gürsuda görev yaptım 2 yil

Ne güzel ben güzel Bursami birakip gittim
Benim asıl memleketim burası değil ama 2 yaşından beri bursadayım. Bende çok seviyorum uzaklara gitsem burayı özlüyorum. Bursa bence çok güzel bir şehir. Ama nüfus patlaması var tabi orası ayrı
Hatırladığım kadar çok uzaklaşmaşsın Sakarya daydın sanırım. Bol bol gelirsin

Geliyorum sürekli yaz tatillerinde bursayım. Bence herkesin büyüdüğü şehir. Bursaya gelince evime gelmiş gibi hissediyorum,tanıdık sokaklar güven veriyor

Geliyorum sürekli yaz tatillerinde bursayım. Bence herkesin büyüdüğü şehir. Bursaya gelince evime gelmiş gibi hissediyorum,tanıdık sokaklar güven veriyor
Kesinlikle katılıyorum.. dağ havası istersen var.. deniz havası istersen var güzel şehir

Kızlar ben hiç ev işi yapamıyorum yaa siz ne durumdasınız. Enerjim yerlerde resmen. Çocukları sabah dışarı çıkardık. Gezerken her bulduğum bankta oturdum onları bekledim. Eve gelince hepimiz uyuduk zaten. Sizin nasıl gidiyor bu süreç?

Benim de öyle valla canım Allah sana kolaylık versin çocukla daha da zordur mutlaka

Ben zaten yaz tatilinden beri yapmıyorum annem sağ olsun ama dışarı vs çıktığımda hızlı bile yürüyemiyorum bildiğiniz herkese ben burda bekleyeyim sen git gel diyorum sokakta bankta otururken. Nineye döndüm.

Ay ben de öyleyim inan. Nenemsi takılıyorum. Ama inşallah geçer bu süreç. Evim pek yasanılcak hali kalmayacak bu gidişle. Az önce bile tam kalktım bir şeyler yapayım. Yok sıfır enerji. Sadece yatıp uzanmak istiyorum.
Benim de öyle valla canım Allah sana kolaylık versin çocukla daha da zordur mutlaka
Sağolasın. Çocuklara da geçen gün yemek yapamadım makarna bile. En son kaynanam durumun ciddiyetini farkına vardı. Makarna pişirdi. Yoksa hazır alacaktık

Anneme birileri geliyor ben gelmesin kimse kafamı yastığa koyaym istiyorum shsh. Eylüle kadar geçsin okullar açılacak. bi de sen çocuklusun,neyse ki eşin evde

Anneme birileri geliyor ben gelmesin kimse kafamı yastığa koyaym istiyorum shsh. Eylüle kadar geçsin okullar açılacak. bi de sen çocuklusun,neyse ki eşin evde
Çocuklarla zor ama tabi çalışanlar için daha zor bir süreç. Allah onların yardımcısı olsun. Eşim evde ama o da kafasına eser bir yapıyor. Hoş çocukları bile dışarı çıkarıp oyalamasi yetiyor şu sıra. Çocuklar da alışmış. Anne biz dışarı çıkcaz sen dinlen diyor. Geçen de kızım anne bana oyun aç sen de yat diyor

Yaa kurban olurum nasıl akıllılar

Aynı bende ya yaptığım işte içime sinmiyor. Bugun çamaşırları katladım yatağın bir kenarında yerleştirmeden yatağın dıger tarafında uyudum ya öğlen aşırı uykum oluyor enerjim çok az aşırı derece de

Sagol. Tabii, gebeligin devam etmemesi gerektigini ya da bebek o sartlarda dogarsa cok yasamayacagini soyluyorlar bazi durumlarda. (Nipt yaptirmasalar da belki diger kontrollerde de gorunuyordur tabii ) Ya da sonuctan bagimsiz yine de dogum yapmak isteyenler de dogum sonrasi ogrenmek yerine onceden ogrenip ona gore kendilerini hazirliyorlar. Ne olur ne olmaz nipt yaptırmak cok onemli bence.

Benim de her işim yarım kalıyor neyse çoğumuz böyleysek normalim o zaman yaaaa.
Bu arada sen nasılsın. Bebisler nasıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…