Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kaç kere yapılması gerekiyor ki gebelikte bildigim 18 ve 22 hafta çekiliyor

Onu çektirecem zaten daha haftasına var onun

Bugün benimde randavum vardı çift kese ama malesef bu sefer duyamadık kalp seslerini .benim hesabıma göre 6+5 ama hoca 6 haftalık duyulmaması normal dedi bekliyeceğiz bizde 10 gün daha .yine heyecan devam

Ay en azından kalbini duyayım sağlıkla gelsin inşallah

Amin inşallah canım hayatımda hiç yaşamadığım için çok zormuş gerçekten

Evet çok kötü bir his ya cuma günü kontrole gidicem doktora sorucam enfeksiyona bağlı değildir insallah çünkü enfeksiyonda dusuge sebep olur
Benim makat kismida agriyo kabizliktan dolayı hemoroid oluşmuş kullandığım ilaçlarda odem yapmış pelvik tabana ilaclar azaldıkça geçecek bakalım ben tup bebekte hamile kaldım o yüzden ilaclarim Hep yüksek doz

Bugün benimde randavum vardı çift kese ama malesef bu sefer duyamadık kalp seslerini .benim hesabıma göre 6+5 ama hoca 6 haftalık duyulmaması normal dedi bekliyeceğiz bizde 10 gün daha .yine heyecan devam
Evet bizimde öyle oldu bugunde doktor çağırmıştı aklıma birsey takıldı diye yine kalp atımını gördük ama duymadık 1 hafta dedi 5+5 milim bende bugün ger gittiğimde haftam azaldı

Yok benimki 4. Aydan beri meme reddi maalesef.benim suan tempo beni yoruyor kalk erken kahvaltisini hazirla, ise git calis gel kapidan gir bebisle ilgilen.cook yorucu.hamilelik yorgunlugu beni cok yordu.mecalim kalmiyor hicbirseye.birde kizim suan hic pacamdan inmiyor.herseyi birlikte yapmak istiyor odayi dort donuyoruz.bir dk popomun ustune oturtmuyor beni kucakcida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…