Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Yok benimki 4. Aydan beri meme reddi maalesef.benim suan tempo beni yoruyor.kalk erken kahvaltisini, yemegini hazirla, ise git calis gel kapidan gir bebisle ilgilen,yemek,ev .cook yorucu.hamilelik yorgunlugu beni cok yordu.mecalim kalmiyor hicbirseye.birde kizim suan hic pacamdan inmiyor.herseyi birlikte yapmak istiyor odayi dort donuyoruz.bir dk popomun ustune oturtmuyor beni kucakcida

Aaa çok zor olmalı hem hamilelik hem çalışma ve eve gelince de dinlenememe modu ben dört gözle eşimi bekliyorum her gün saat 5te geliyor 8e kadar o ilgileniyor sonra da zaten uykuya hazırlanıyor bir tek uykuya geçişte beni ısrarla istiyor onda da yanına uzanıyorum sadece ve ona rağmen 5e kadar olan kızım da beni hiç oturtmuyor devamlı mutfakta bir şey istiyor çok yoruluyorum diyordum, seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun gerçekten ben kızıma hamile kalınca riskli gebelikten dolayı çalışmaya ara verdim 2 yaşına kadar kendim bakmak istedim 2 yaşında tekrardan başlayacaktım ki şimdi de sürpriz bir şekilde bu bebişe hamile kaldım

Kaç kere yapılması gerekiyor ki gebelikte bildigim 18 ve 22 hafta çekiliyor
12. Hafta da ikili test zamani ve 20-22 arasi detayli ultrason bunlar mutlaka olmasi gerekenler ama diger turlu ultrason yaptirin ya da yaptirmayin diye bir kural yok sadece ultrason zararli yorumuna istinaden yazdim. Ilk gebeligimde ayda 1 bazen 2 haftada 1 gittim

Kızlar bir arkadaşım hiçbir tarama testini yaptırmadı
Ben de özel eğitim öğretmeniyim,aklıma takıldı.
Bir sürü genetik farklılığın riski var mı yok mu ona bakılıyor ama müdahele de edilemiyor sonuçta bilmek sadece psikolojik olarak hazırlıyor. Önlem almak açısında bir şey yapılıyor mu sonrasında?

Ne gibi mudahale edilemiyor? Bir önceki hamileligim nipt test sonucu sonrasi sonlandi mesela.

Sadece tanı konulursa gebeliği sonlandırmak istersen onu yapabiliyorsun. Onun haricinde ilaçlı tedavi vs. Olmuyor.
Ben gebeliği sonlandırmayı düşünmediğimden tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum

Down sendromu. Nipt sonrasi baska testler de yapilip kesinlesmisti.
Anladım çok geçmiş olsun.Down sendromu veya diğerleri benim sonlandırmamı gerektirecek şeyler değil. Bir sürü öğrencim oldu. Sonradan da otizm olabiliyor mesela. O yüzden sordum başka anormallikleri ortaya çıkarıyor mu peki ölümcül?

Kararsız kaldım Allah korusun çıkarsa psikolojik olarak hazırlarım kendimi belki
bişeyi yoktur da inşallah
Bu süreçte gönlün nasıl rahat ediyorsa öyle hareket etmek lazım. Ama yanlış sonuç verip boşu boşuna stres yarattığı durumlar da var az önce bile burda 2 tane konu okudum. Fetal DNa hakkında falan. O yüzden sana kalmış bir şey yani. Kimse yaptır yaptırma demez

Bilmiyorum ki özel eğitimciyim ben de az çok hakimim eğitimden. Ama boşa stres de olabilir evet bi akrabamız boşa stres yapmıştı diğer testler netleşene kadar. Diğer türlü de bişey varsa diye düşünücem. yaptırmayacağım sanırım. Ayrıntılı ultrason zorunluymuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…