Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ya ben de iki kez gittim son gittiğimde bir dahakine para alırız acil burası dediler ama aynı acil 6 ay önce düşük yaptığımı anlayamadı bir şey yok diyip eve gönderdi !!!
İstiyorlar ki boş otursunlar işiniz bu neye soyleniyorsunuz yani sağlıkçı olmasaydınız herseye surat asiyorlar zaten ya

İstiyorlar ki boş otursunlar işiniz bu neye soyleniyorsunuz yani sağlıkçı olmasaydınız herseye surat asiyorlar zaten ya
Kızlar diğer konuları bilemem ama aciller gebelik tahlili vermek icin değil. Adı üstünde acil durumlar için. Kanama vs olsa tamam ama sırf beta artışı için acilin meşgul edilmemesi gerekiyor

Biz de heves değiliz onları görmeye ama yıprandık artık biraz yardımcı olsunlar o test sonucu kaç insanı hayata bağlıyor yeniden haberleri yok

Kızlar diğer konuları bilemem ama aciller gebelik tahlili vermek icin değil. Adı üstünde acil durumlar için. Kanama vs olsa tamam ama sırf beta artışı için acilin meşgul edilmemesi gerekiyor
Haklısınız ama nerden vermemiz gerekiyor tam kadın doğumdan sıra bile bulamıyoruz, sağlık ocağına gittiğimizde ebe alırız ama kadın doğumla görüşün diyor, acil de surat asıyor napalım bir kan testi için özele 1000 tl mi verelim

Hayır şöyle arkadaş 2 kere gitmis okey ama şüphe var içi rahat etmiyor ilac vs icecek yada yola çıkacak ne yapacak bu insanlar hicbir sekilde empati yok bunu soylemek istiyorum şahsen hic acile gitmedim beta için ama takınılan tavirda zorunlu durumda gidenler icin konuşuyorum canim hos degil

Biz de heves değiliz onları görmeye ama yıprandık artık biraz yardımcı olsunlar o test sonucu kaç insanı hayata bağlıyor yeniden haberleri yok
Haklısın ama herkesin acil hemen sonuç çıkıyor diye gittiğini düşünsene

Haklısınız tabiki. Ama inanın yeşil alana her yerim ağrıyor diye gelenler bir sürü. :) o da ağrı kesici içsin o zaman.

Sağlık ocağınin öyle bir şey demeye hakkı yok ki. Eğer öyle bir şey varsa şikayette bulunun. Ben de iki kere sağlık ocağına baktırdım. Daha öncekinde de öyle yapmıştım. Sıkıntı olmadı. Eğer sizin sağlık ocağı öyle yapıyorsa cimere şikayet edin. Bakmak zorundalar

Sağlık ocağında 1000 uzeri görünmüyor zaten >1000 olarak görünüyor ama soyleki 2 defa kan vermenz yeterli zaten sürekli kan vermenize gerek yok 2 kati artmissa agriniz sancini kanamaniz yoksa randevunuzu bekleyin

Orasını bilemem. Ama yine de acil bir durum söz konusu değil malesef. Eğer yoğun değilse insiyatif alıp bakarlar. Ama zorunlu değiller

Haklısınız tabiki. Ama inanın yeşil alana her yerim ağrıyor diye gelenler bir sürü. :) o da ağrı kesici içsin o zaman.
Evet o da problem zaten. Zırt pırt acile gidilmez. Biz acilleri nasıl kullanmamız gerektigini bilmeyen halkız

Orasını bilemem. Ama yine de acil bir durum söz konusu değil malesef. Eğer yoğun değilse insiyatif alıp bakarlar. Ama zorunlu değiller
Ahh ahh o kadar yaralı oldugum bir konuya parmak bastin ki sabaha kadar konusurum gorumcemin kanamasi var doktorunu aradik hemen sehir hastanesine git kan uyusmazligim var de iğne yapmalari gerekiyor dedi gittik neyse baktilar kan ver verdik super birdaha ver verdik oda guzel saat oldu 12 hemsireler surat asiyor bu saatte rogam mi yapacaz bunun icin mi geldiniz falan pardoooon kanamasi var bebegi kaybedebilir sizin işiniz bu o yuzden kusura bakmasinlar acilde surat asan hicbir sağlık calisanini hakli bulmuyorum ve sikayette ediyorum

Canım benim bu konuda haklısın. Ben buna bir şey demiyorum. Daha bir ay olmadı kızımı acile götürdüm. Doktorlar bile hemen kızma eğiliminde. Kaldı ki ben sağlıkçıyım yani. Ne yapıldığını ne yapılmadığını az çok anlıyorum. Ama gerçekten insanın sinirini zıplatıyolar. Onlara bir şey demiyorum. Sonuna kadar haklısın haklıyız
Ben sadece kanama vs yoksa acil bir durum yoksa beta baktırmamak gerek acillerde onu demek istedim. Ki ablanın acil bir durummus. Benim de lan uyuşmazlığım var. Allah korusun öyle bir şey olsa ben de gidicem iğne için. Onlar da paşa paşa yapmak zorundalar ama işte

Evet aynı seyi konuşuyoruz gerçekten insanlari ozel hastaneleee mecbur bırakıyorlar ya buna kiziyorum inanki herkesin durumu kaldirmiyor özeli neden devletimizin verdigi imkan varken bu tarz davranışlar yuzunden gidip bir dunya para bayilalim ne diyelim umarım boyle insanlarin sayisi azalir isini severek yapanlar çoğalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…