Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
günaydın canım nasılsınız nasıl ağrı cok mu kötüsün

ben şehir hastanesinin kadın doğum aciline gittim pazar günü direkt orada hiçbirşey demeden direkt bakalım dedile

Kızlar sigara ve türk kahvesi beni çok zorluyor lütfen yargılamayın 20 adetten 5 taneye düştüm her şey miniğim için. Yavaş yavaş azaltıyorum bırakacağım desteklerinizi beklerim.

Kızlar sigara ve türk kahvesi beni çok zorluyor lütfen yargılamayın 20 adetten 5 taneye düştüm her şey miniğim için. Yavaş yavaş azaltıyorum bırakacağım desteklerinizi beklerim.
Sigara için birsey diyemeyeceğim. Ama içme kendini tut. Bir arkadaşım şey yapmıştı dayanamadığında yakıyordu nir duman alıp atıyordu sonuna kadar içmiyordu yani. Birde bana doktorum gunde bir bardak turk kahvesi serbest dedi. Bilginiz olsun

Ben de aynı şekilde yarım birakip atiyorum ama aşırı zorluyor beni bazen. birakicam inşallah 5-4-3-1 diye

Doktora görünmenizde fayda var.. kahverengi akıntılar çoğu gebelikte görünüyor artık. Progestan başlar. Beta degerleri de bize kesin bilgi vermiyor. çoğul gebelikte olabilir. Kötü düşünmeyin.

Bu kadar ağrın varsa acile gitsen iyi olur. Ne olur ne olmaz için rahatlar en azından

Bu kadar ağrın varsa acile gitsen iyi olur. Ne olur ne olmaz için rahatlar en azından
Hiç ağrım yok perşembe randevum var daha kese bile bakılmadı beklesem mi ne yapsam bilmiyorum eşimede söylemedim daha kesinleşmesini bekliyordum ne yapsam bilemedim az az sildikçe tuvalete gittikce geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…