- 7 Ekim 2020
- 2.749
- 3.675
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
AmiiinnnEvet aynı seyi konuşuyoruz gerçekten insanlari ozel hastaneleee mecbur bırakıyorlar ya buna kiziyorum inanki herkesin durumu kaldirmiyor özeli neden devletimizin verdigi imkan varken bu tarz davranışlar yuzunden gidip bir dunya para bayilalim ne diyelim umarım boyle insanlarin sayisi azalir isini severek yapanlar çoğalır
Evet ya kesinlikleee, ayy 50 tl mii şaka mıAmiiinnnben de hiç memnun değilim gidisattan. Allah düşürmesin. Yokluklarını da göstermesin. Ben de özele gidemem yani şu durumda gerçekten çok pahalı. Yarın gidicem ama kampanya varmış (50 TL vercem) o yüzden gidiyorum kan tahlili vermicem.
Allah iyi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın. Özellikle hastanelerde. İnsanlar zaten hasta ajite. Bir de anlayışsız suratsız insanlara denk gelince çok kötü oluyor
Sene başından beri burda ki bir hastane de memurlara ve yakınlarina kampanya var. Eşim öğretmen. Ben ev hanımlığına atanmış sağlıkçıEvet ya kesinlikleee, ayy 50 tl mii şaka mıbenim doktorun muayenesi 2000
Ay süpermiş keske boyle devam etse surekli giderdinSene başından beri burda ki bir hastane de memurlara ve yakınlarina kampanya var. Eşim öğretmen. Ben ev hanımlığına atanmış sağlıkçısene başından beri 2 3 kere muayene oldum. Sadece katkı payı alıyorlar muayenelerden. Aradım geçen gün kampanya bitmemiş. Bitmeden gideyim dedim. Yoksa burdaki muayene ücretleri de yaklaşık o kadardır. Uzun zamandır özele gidip para vermiyorum Allah mecbur etmesin
Keşke devam etseAy süpermiş keske boyle devam etse surekli giderdinvallahi eşim beni devlete göndermez ordakileri döver karakolluk olursun sen diyor oglumda 1 kere gittim odaya 4 kisi 4 ksii aliyordu cinnet gecirip çıktım soru bile soramiyosun
Bencede ilce hastane daha mantikli gibi şehir hastanesinden insan kendini kaybediyor degil sorulari hatirlamak kaldı ki sorulari hatirlasanda soramiyorsun mesela sorcaksin doktora iliski yasakmı hocam yoksa sakincasi yoksa devammi odada 3 kisi daha var suratina bakiyo tanimadigin insanlar hadi sor sorabiliyorsanKeşke devam etsebaya işime gelir.
Evet hele yoğun bir hastaneyse öyle oluyor. İnsan sorcagi şeyi de unutuyor. Hatta soramiyor dediğin gibi. Ben normalde şehir hastanesi düşünüyordum. Ama bir süre ilçe hastanesine gidicem. Randevu bulmak kolay. Bir de yoğun olmaz diye düşünüyorum. 17 temmuza randevu almıştım. Gidip görücem bakalım
Çok güzel artmış maşallahİlk beta testim 191di 2 gün sonra kan testim 520 kızlar
Haklısın. Aç muayene ol kapat çıkBencede ilce hastane daha mantikli gibi şehir hastanesinden insan kendini kaybediyor degil sorulari hatirlamak kaldı ki sorulari hatirlasanda soramiyorsun mesela sorcaksin doktora iliski yasakmı hocam yoksa sakincasi yoksa devammi odada 3 kisi daha var suratina bakiyo tanimadigin insanlar hadi sor sorabiliyorsan
Kaçınca haftada duydunuz ?Kızlarım şimdi geldim doktordan şükürler olsun keseyi gördük be kalp atışını da yeni oluşmasına rağmen duyduk, haftaya çarşamba tekrar gel kalp atışını daha net duyalım dedi ama bu bile ömre bedel gibiydişükürler olsun kızlar stresten öldüm öldüm dirildim ay bu neymiş Allah hepimize nasip etsin
Güzel haberlerle gelelim inşallah. Ben de 5+4 oldum.Kızlar bende ani Bir kararla cuma gunu gidecegim randevuyu yarin sabaha aldim insallah guzel haberler alirim sizlede paylasirimyarin sata gore tam 6 haftalık bakalim
Amin canım bugün kaçta senin randevun?Güzel haberlerle gelelim inşallah. Ben de 5+4 oldum.
Doktora gorunmenizde fayda var. Kan uyuşmazlığı varmıydı esınızle?Birde keseriz görünmüşmüydü?Kızlar merhaba son regli 1 haziran 23 haziranda beta 2.98 27 haziran beta 171 1 temmuzda 845 4 temmuzda 4985 lahverengi çamur gibi akıntı başladı çok değil ama korkuyorum daha önce düşüğüm kimyasalım dış gebeliğim oldu oksapar kullanıyorum hiç betanın bu kadar yükseldiğini görmemiştim neden oluyor olbilir başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olur musunuz
Ben apozitif eşim 0 negatif olmuyor demişti doktorlar ama bilmiyorum perşembe günü randevum var onu bekliyorumDoktora gorunmenizde fayda var. Kan uyuşmazlığı varmıydı esınızle?
kızlar bi yorum yapın lütfenKızlar merhaba son regli 1 haziran 23 haziranda beta 2.98 27 haziran beta 171 1 temmuzda 845 4 temmuzda 4985 lahverengi çamur gibi akıntı başladı çok değil ama korkuyorum daha önce düşüğüm kimyasalım dış gebeliğim oldu oksapar kullanıyorum hiç betanın bu kadar yükseldiğini görmemiştim neden oluyor olbilir başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?