Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar betam 5000lerde ama sadece kese gözüktü bugün haftaya tekrar çağırdı doktor kese güzel dedi ama içim hiç rahat değil Eki Görüntüle 3614690
Kendini korkutma suan kaç haftalıksın canım, kesen görünmüş içinde oluşum yeni başlıyor iyi düşün kendi moralini de düşürme sakın Allah’ın izni ile okulumu görünce de tamamdır

Daha dur, anca 6. haftadan sonra.
Belki de hiç olmaz, kadınların 30% olmuyormu mide bulantısı.
Evet doğru 6. Haftaya girmeme 1 gün kala mutfağa giremez oldum ne güzel gidiyordu oysaki inşallah olmadan geçirenlerden olursunuz çok zor kozlar bulantı

Merhaba doktora gittiniz mi acaba? Benim de sat 30 Mayıs. Altı gün geciktim idrar testleri silik pozitif çıktı. Cumartesi kanamam olunca acile gittim betaya baktılar 180. Bir miktar kırmızı kanama oldu şu an kahverengi akıntı devam ediyor. Beta takibi istedi doktor bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum. Sabah da tekrar idrar testi yaptım çizgi belirginleşmişti. Ama kimyasal olabilir mi diye şüpheleniyorum

Merhaba Mart anne adayları
Sat: 31 Mayıs ile bende bu gruptayım
5+2 ile sizin bebişlerinizi takipteyiz
Yaş 39 ve 3. Çocuğum
Amh değerlerim 1 in altında ve bir adet çikolata kisti ile bu durumda olduğum için halen şaşkınım
Heyecanınıza ortak güzel anılarımızı paylaşmak dileğiyle

Unutmadan bizde keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı duymak için tekrar dr gideceğiz
Cumartesi gittik Dr ve hemen sisteme düşmüş bugün sağlık ocağı takip için beni aradı
Daha ben alışamamışken bu habere aramaları çok şaşırttı

Eklentiler

• IMG_9339.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 56
Ayy maaşallah çok sevindim sayfanın ilk kalp atışı haberi galiba darısı bizlere

Gerçek bir sürpriz yumurta olmuş hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…